Pride & Glory

Oj vad klockan helt plötsligt blev mycket! vaknade 10 i 12 idag och var faktiskt pigg, annars brukar jag och niklas vakna runt 3... om ingen väcker oss innan haha, men igår hade vi det jätte trevligt bara vi två. Först var vi o åt på en kinesisk buffé inne i stan och sen gick vi på bio och såg Edward Nortons och Colin Farrells nya film Pride & Glory som inte direkt är min typ av film eftersom det var en polis film/gangster film men den var faktiskt bra. och efter det åkte vi hem till mig och sov. Men snart ska jag hoppa in i duschen för om någon timma ska vi iväg till Gustavsberg o äta middag hemma hos Karro.

/J

Fisksätra?

Sitter hemma hos Niklas nu och han står för tillfället i duschen. För ett tag sedan tog vi en promenad här i Fisksätra och jag kan aldrig sluta att bli fascinerad när vi går och han pratar o berättar om stället och han vet ju mycket eftersom han har bott här i hela 18 år. Vet inte riktigt vad jag blir så fascinerad över men nått är det haha, jag ser inte direkt Fisksätra som den förort där ungdoms gäng härjar o våldtäkter äger rum hit o dit som så många andra har valt att se den. Jag har aldrig sett ett enda ungdoms gäng här och jag har varit här regelbundet i 9 månader.
Visst har man sett några killar gått förbi men inte mer än det. Jag har också funderat på att jag skulle kunna tänka mig att flytta hit.
För när vi var ute o gick så gick vi upp på en höjd(?) och där har dom rivit en gammal skola och enligt Niklas mamma så ska dom bygga lägenheter där! typ någon sorts student lägenheter. Men det blir inte klart på nått år men det räcker för mig för jag lär inte heller flytta hemifrån först om ett par år. Men det är underbar utsikt enligt mig så man kanske skulle chansa på att kunna få en lägenhet där lagom till att man kan flytta hemifrån.
Men än så länge är det bara tankar, så du kan ta det lungt mamma jag flyttar inte först jag är 18. 
Men nu kommer snart Niklas ur duschen så då ska jag sno lite av deras brie ost och så ska vi lägga oss i sängen o glo på någon film han har tankat ner. 


/J 

Förintelsen, ett känsligt ämne

Som Niklas sa "Du vann den här ronden, så dags att dra dig ur nu när du e på topp

Men men, Niklas sov här inatt och jag kanske åker till honom senare och sover där. Jag vet att vi träffas ganska ofta men så blir det när det inte finns något annat att göra om dagarna. Men idag har vi bara varit i skolan och gjort lite nytta. Blev lite irriterad över att en kille i klassen sitter och säger att förintelsen aldrig har ägt rum, och hans grunder till det är att han har hört att forskare inte har fått undersöka vissa saker av förintelsen, och det är ju ett känsligt ämne för vissa så jag förstår att man kanske inte vill riva upp gamla sår igen. Och alla vet ju att detta har hänt? det finns ju hur mycket bevis som helst och hur kan 6 miljoner människor bara ha gått upp i rök? När jag nämnde det, alltså att 6 miljoner människor inte bara kan försvinna sådär het plötsligt så ändrar han sig och säger att förintelsen inte har ägt rum men det försvann 2 miljoner männiksor och inte 6 miljoner. Men hallå!? det är väl en förintelse i vilket fall som helst även om "bara" 2 miljoner dog istället för 6 miljoner?
Han menar att förintelsen aldrig ägt rum, men två miljoner judar vandrade in i andra länder utan orsak. Men hade det varit så som han påstår så hade det väl ändå funnits uppgifter om iallafall vissa av dessa två miljoner människor. Men inte. Enligt honom försvan två miljoner männiksor bara sådär, upp i rök, ingen fattade nått, ingen INGEN vet vart dom tog vägen.  Låter det troligt? nej, skulle inte tro det va...
Blööö på honom

bhjkl


Stor i orden, men liten på jorden!

"förolämpning endast mot dig själv, jag tar inte åt mig. Kalla mig hora, eller vad du nu vill.. Men skaffa dig lite värdighet förfan, och säg det framför mig. Fram tills dess så har jag bättre saker för mig, istället för att prata med folk som är stora i käft på en blogg!
Så som sagt, antingen så säger du det framför mig, eller så håller du käften och skaffar dig ett liv. TJA! "

Det som står här ovanför skrev den här Sara här igår tror jag och jag menar var det inte hon som började skriva här på min blogg? hon började ju att skriva det här som står här nedan.

"jag tycker du är såå rolig när du snackar skit, patetiska människa"
"nu har det blivit personligt, pay back time mf! "


Och sen när min pojkvän och en nära vän till mig tycker att om hon kan lägga sig i någonting som inte angår henne så kan ju dom lägga sig i, som ändå vet vad allt det här har handlat om.
Så vadå skaffa lite värdighet och säg det framför mig? borde inte DU ha skaffat lite värdighet och kommit till mig och sagt det där du skrev först istället för att vara stor i käft på en blogg (som du uttryckte dig om dom andra)?

Så Sara när du skrev det där sista så snackade du bara till dig själv.
Och om du vill att Niklas ska säga det där framför dig så tror jag att han gör det,

hjkl

/J

Sara...

Sara jag vet att det var du som komenterade så du hade inte behövt vara "anonym", men lägg dig inte i någonting du inte har ett skit med o göra.
 
(:

/J

Fy fan för er...

Är så förbannad just nu och har varit det sen igår kväll när jag fick reda på att en så kallad kompis har gått helt bakom ryggen på mig för att förstöra mellan mig o Niklas, men hon och han gjorde bort sig så otroligt så det var inte svårt att lista ut hur allt hängde ihop. Men att du visste om det här men inte sa något gör mig ledsen, att du hela tiden visste om det men sa ingenting även fast du vet nästan allt om mig och vet vad jag tycker, så valde du att skita i mig och ta din pojkväns parti och låta honom förstöra.
Att man kan göra något sådant förstår inte jag och sen när man inser att det blev värre kosekvenser än vad man trodde ja då är det på tiden att börja förklara och ändra på alltihop. Men du får som du vill... flytta!


ghjk
/J

Fyndat

Sitter och tittar på min fina när han sover! han e så söt :)
ska strax plugga lite för jag har nämnligen prov imorgon på alla dom här jävla epokerna "romantiken", "upplysningen", "renässansen"... blää det är inte kul!
Men igår var jag och Niklas o shoppade lite!
Köpte ett par underbara grå-svarta skor som är skyhöga men det är inbyggd platå så det känns inte att dom är så höga, men dom köpte kag ifrån från DNA i Nacka forum för 200 kr men igentligen skulle dom ha kostat 500. Fick också hem 2 bra skriv block till skolan för 100 kr typ, och sen ett puder för 40 kr och två hår inpackningar. En som är från märket C4 och den hjälper till att skydda håret från värme. O den andra är till för att skydda håret på sommaren och dessa fick jag för typ 30 kr!
Vilket fynd va?
 
Nu borde jag plugga lite.
/J


 


rökfri!

Har varit rökfri i exakt en vecka nu! känner suget ibland, starkast efter att jag har ätit lunch men jag jobbar på det och snart blir det en tatuering! '

frv


Ska ju som sagt göra en tatuering jag har ritat själv och det tycker jag blir bäst, för enligt mig ska man göra en tatuering som betyder någonting för en. Visst kan det vara snyggt att göra en tatuering bara för att man tyckte o motivet, men det blir mer speciellt om man har något betydelseullt än om man hittar typ en bild på något litet som man vill ha på kroppen bara för att liksom...

ska sussa nu
/J

utmanad...


Regler
:
1.Länka till den som taggat dig            http://zmooth.blogg.se
2.Berätta sju personliga sanningar om dig själv
3.Tagga sju personer i slutet av ditt inlägg
4.Skriv ett meddelande i de sju personernas bloggar, så de uppmärksammar att de blivit utmanade.

Så, mina sju sanningar...
1. Min svaghet är stora bruna väskor
2. Jag tycker det är lugnande att åka buss
3. Jag kan vara lite "synsk" ibland...
4. Jag hatar för söta godsaker/mat
5. Jag tycker om Britney Spears och har alltid gjort. Vågar erkänna det nu men när man gick i typ 7an så var det en synd att tycka det.  
6. Jag snarkar...
7. Jag har Tinnitus på vänstra örat och det fick jag när jag gick i 6an.

får bli dessa tre för de är de ända jag känner som har en blogg och en till men hon hade redan fått det här.

1. http://Fannu.blogg.se
2. http://Hannachristina.blogg.se
3. http://Hindersson.blogg.se

Frossa

Kom på att jag skulle lägga upp den här otroligt charmiga bilden på Karro som jag tog idag på lunchen! haha,
dfvb
I think it gorgeous! haha,
Nej man ska faktiskt kunna bjuda på sig själv som den här tjejen kan!

Klippning

Fick ett presentkort på att gå o klippa mig i julklapp men jag vet inte hur jag ska klippa mig...
senaste gången jag klippte mig var för mer än ett år sedan och då blev det ganska kort som man kan se på en bild jag la upp för ett tag sedan, men nu när det har växt ut så är det långt och tjockt, men jag har en idé om hur jag skulle vilja klippa mig bara för att testa något annorlunda.

sdfgb
Men sen vet jag inte om jag skulle palla med lugg för jag har nästan håret jämt uppsatt, och så är jag ju så van vid den frisyren jag har nu. Men skit samma det är bara hår och det växer ut igen!

Helgen har varit lugn, i fredags var vi som sagt hos Sandra och i Lördags var jag med Anna o Josse och i söndags åkte jag hem till min Syster i midsommarkransen och vi lagade en jätte god middag med avokado sallad till! och sen satte vi oss i soffan o tittade på tv samtidigt som vi åt goodiis. Men det var riktigt mysigt att träffa syster.

Strax ska jag träna och sen duscha o sen sova för imorgon är det skolan som gäller men efter det blir det lite shopping! vet redan vad jag ska köpa. 

/J 

We like to dance...

Så var det lördag idag då.
Går kvällen var väldigt rolig! var hemma hos sandra med Sandra, Victor, Indie, Liza, Ankan och Lelle. Vi dansade och kollade på Lets Dance men vi 2 rörde vi oss hem. Och jag ligger fortfarande i sängen men ska snart upp o klä på mig o sen träffa alexandra o anna tror jag, igentligen skulle jag o Niklas ha åkt till Gustavsberg hem till Karro men det blev inte så för Niklas svarade inte på son mobil och det blev så stressigt så jag, Anna o Alexandra bestämdes för att ses :)


fghnhjkölkjklnm,
Lite bilder från när vi var hos Sandra


/J

Kat

Är inte den här tjejen grymt cool?
Går sin egen värld och kan stå på egna ben i ett mansdominerande yrke.bnm

/J

Snö storm

Jag börjar bli förkyld! och jag blir alltid förkyld vid den här tiden på året!
Aja, idag har det inte hänt någonting roligt alls och dagen ska fortsätta vara tråkig för alldeles snart ska jag börja på min Nkb uppgift som ska vara klar till imorgon.. (vill inte, vill inte, vill inte,)
Men imorgon är det iallafall fredag och jag kanske ska träffa Liza, hon ville parta lite men jag vet inte om jag är sugen på det för jag har inga pengar och det komme också att vara svårt att hålla sig ifrån ciggaretter. Men är jag inte med Liza så kommer jag nog vara med Niklas om jag får följa med honom och några till för att fira en kille som heter Pyry (Storm på finska) men det får helt enkelt lösa sig imorgon.

kl,
/J


 


sluta röka...

Fick inte alls sluta tidigt idag som jag hade tänkt mig för Karro mutade mig med godis för att stanna kvar, så istället för att åka hem vid 12 så åkte jag hem till niklas vid halv 3...
Vad gör man inte för godis liksom haha! nej men jag behövde verkligen godis nu när jag håller på att sluta röka och jag har inte rökt på över 30 timmar! så det dumma med att sluta röka är att man lätt går upp i vikt på grund av att man gärna små äter mer och vill ha massa godis istället eller nått annat som dämpar suget. Men jag vill hellre ha en fin tatoo än två svarta lungor och även om det här är jobbigt så gör jag det enbart för min egen skull.
Men nu ska jag och Niklas träna (så jag slipper gå uppi vikt) haha,

/J


Gucci

Har ont i ryggen efter allt slit! så jag behöver nog lägga mig ner så jag ska göra det strax.
Ja jusste! jag köpte den tredje boken i twilight serien igår, så nu behöver jag bara fyran men den kommer ut på svenska i April så jag får nog vänta om jag inte vill läsa den på Engelska vilket jag kanske borde göra enligt Niklas och hans mamma.
Måste bara få tipsa lite snabbt om en Hud lotion jag har och som jag verkligen älskar! Nämnligen Gucci Envy Me.
Luktar gott, huden blir jätte mjuk och huden "suger" även åt sig den väldigt fort. Kostar runt 300 lappen.

tyhj
Love it!

Eftersom jag har varit uppe i varv hela dagen så borde jag vara trött men det är jag inte konstigt nog. Kanske beror på att jag o Niklas somnade väldigt tidigt igår (för att vara oss) och gick inte upp så överdrivet tidigt. Eller så beror det helt enkelt på att jag har fått sova ut heela lovet men varit jätte trött under dagarna, men äntligen hittat tillbaka till en normal dygns rytm nu när skolan börjat igen. 
Imorgon börjar skol dagen med Engelska vilket är väldigt lungt, hade varit värre om vi haft Nkb eller Matte med min äckliga idiot lärare. Sen vet jag inte vad vi har för lektioner men jag vet att jag slutar tidigt iallafall eftersom turism kursen är slut!

Nä nu ska jag lägga mig under täcket o läsa Ljudet av ditt hjärta!

iopl
(ser ni hur kort och mörkt mitt hår var för ca ett år sedan? Nyklippt och ny färgat!)

/J

Helt död!

Har tvättat från 19.00 till 22.45 o det var hur jobbigt som helst! och där imellan har jag städat mitt rum...
Käns som om jag har varit oerhört duktig idag.
Har inte skrivit på ett tag igen för jag har varit hos Niklas och när jag är där så orkar jag inte skriva.
Är väldigt glad också för att om jag har slutat röka tills den 1 februari så får jag tatuera mig! och jag började idag så än så länge har det gått jätte bra, bara jag inte tänker på det iallafall.
Och Jag vet redan vad jag ska tatuera för något, det kommer bli en bild jag har ritat själv men jag lägger nog upp ett foto på bilden imorgon eller nått. 
Tänkte vara duktig o plugga idag men internet har inte fungerat på hela dagen så jag tror att gud verkligen inte vill att jag ska få höra betyg! 
aja... 

/J

Fredag kväll

Eftersom det är fredag så är det säkert många som är ute och super skallen av sig men jag sitter hemma hos kevin med alla nötter och gör absolut ingenting, eller jo dom dricker lite öl men inte jag o Niklas.
Har inte varit fest sugen någonting under lovet så det har bara varit lungt. Men på måndag är det skola igen och det känbns helt okej! skönt att gå tillbaka till gamla rutiner o kanske få en normal dygns rytm till slut? aja, uppdaterar lite senare eller imorgon.

ghmgtf
/J

Hemma igen

Nu är jag hemma igen efter att ha varit nere hos Anna en sväng. Ligger i sängen med datorn i knät medan jag väntar på mat som är klar om typ 20 min hoppas jag. Efter det ska jag ta med den stora colan som står i kylen o knata ner till Anna igen för vi ska tjocka oss och sjunga sing star hela kvällen, funderar på om jag ska filma också så ni får se hur fint vi sjunger haha.
Och jag måste bara säga (som alla andra tjejer i min ålder) att twilight filmen är ruskigt bra, men böckerna är ennu bättre för där får man mer detaljer än vad man får i filmen. Har läst ut den första boken "Om jag kunde drömma" och ska snart börja på den andra boken "När jag hör din röst" sen ska jag få mamma att köpa den tredje boken till mig! Hörde att det tydligen ska finnas en fyra också, nån som vet säkert?

Annas hund och pojkvän och mina böcker :D
wertgyhjqwsdfghfghj
/J

Kenza

Läste nyss kenzas blogg och hon skrev inatt att det hade varit två tjejer o bankat på hennes fönster för att tjaffsa och det påminde mig om att aldrig flytta till en nedervåning! Har blivit ärrad för livet på grund av en nedervåning! och det var för flera år sen när jag var hos Anna, vi satt o kollade på en scream film och igenom halva filmen så ringde två av våra killkompisar (Kevin & Danne) o frågade om vi ville gå ut en stund med dom, men vi sa att vi tittade på en Scream film och orkade inte gå ut. När filmen var slut och vi skulle typ precis gå o lägga oss så bankar det på Annas fönster och vi blir skit rädda (för vem går o bankar på folks fönster mitt i natten liksom) men Anna går fram och drar upp persiennen så att vi kan se vilka det är som vill nått, men när hon dragit upp persiennen så står det två personer där utanför och för typ 5 sekunder så tror jag verkligen att det är Scream mördaren och Jason, Jason är han skräckfiguren med en hockeymask o en machete! Mitt hjärta slutade slå och jag har nog aldrig varit så rädd i hela mitt liv. Anna skriker och jag skriker (tur att vi var ensamma hos anna!) men när Anna släpper persiennen så börjar "Mördarna" as garva och när vi hör det så förstår vi genast vilka det var som hade skrämt oss och det var Kevin & Danne som hade haft tråkigt och bestämt sig för att gå ner och skrämma oss med en Scream och Hockey mask för ansiktet. Dom lyckades väldigt bra också haha.
Så jag ska aldrig flytta till en nedervåning, skulle aldrig klara av det för jag skulle vara för rädd och börja fantisera om vad som skulle kunna hända.   
Den skräckfiguren jag är mest rädd för är The ring tjejen Samara eller vad hon heter, sen första gången jag såg filmen så har jag varit livrädd för henne. Niklas har fått mig att börja gråta 3gånger genom att bara nämna henne.
Men det är sånt jag är rädd för, saker som är helt orealistiska som inte skulle kunna hända. Hur ofta händer det att en död tjej kravlar ur din TV liksom? Någonting mer jag tycker är otäckt är filmer som Alice i underlandet fast det är en barnfilm liksom men jag ryser bara jag tänker på alla figurer och den onda drottningen! nej fy fan, och två filmer till som jag har svårt för är Kalle och chokladfabriken och dom här filmerna Spy kids. Enligt mig är det dom läskigaste filmerna som finns!
Vilka skillnader det är mellan vad folk är rädda för. Niklas är rädd för realistiska saker, som Michael Myers filmerna för det skulle kunna hända. Att en liten pojke blir knäpp o mördar sin familj. Växer sen upp på ett phsyk hem och börjar sen mörda massa människor.

Vilket konstigt inlägg det blev nu som handlade om sånt här. Men nu ska jag klä på mig o sminka mig för sen ska jag ner till Anna :)
uio

USCH!


/J

Design

har ÄNTLIGEN fått min blogg att se ut precis som jag tänkte mig! fan vad glad jag är just nu, att nått faktiskt går som jag vill.
har suttit i flera timmar med det här och blev klar nu, kvart i 4 på morgonen liksom. Men det är itne skola än, vilkwet betyder att jag kan sova hur länge jag vill imorgon... eller nej det kan jag inte kom jag på, för jag ska träffa Anna vid 1-2 typ.

Det kommer att bli mer bilder här nu också, för jag har "snott" sandras kamera eftersom hon aldrig använder den.
Nä nu ska jag sova!

(Anna för 3 år sedan)

y7uh

/J

Bilder Del 2

Vissa bilder vet jag inte ens när dom är tagna, men dom 3 sista är från en lugn krök kväll hemma hos killkompis brorsas lägenhet här i hagsätra ch den sista är på mig, Anna och Lina från en bajen match.
hnjk
hbnmjiol
hnjmklbnmikk,

Från valborg 08
hjkhjklökjhjkjk


/J

BILDER

Är fortfarande hemma hos Josse och här har jag varit sen igår vid samma tid typ, men snart ska vi ta bussen här utanför och åka mot mig.
Ingen aning om vad vi ska göra men något hittar vi väl på, jag börjar ju inte skola först på måndag! (fan vad najjs)
Men jag tittade igenom josses dator o hittade massa roliga bilder som jag tänkte dela med mig av haha.

Från kryssningen som Jag, Anna, Liza och Josse åkte på hösten 06 tror jag.
ghjk y7uh ghj ghj ghj 
fghj jk

En fest i huddinge för ett tag sedan med Malin, Liza, Josse och några kill kompisar till Liza & Josse.
ghjghjkghnjikluikghjk 


Får fortsätta senare för vår buss går strax!

/J

Fuck Kissie :)

Föratår inte hur en person som kissie kan ha blivit så stor i blogg världen! Människan gör ju ingenting vettigt som gör att hon förkänar den publicitet hon har.
Hon blev känd för att vara en dum blondin som spelade in videobloggar där hon verkligen fick sig själv att framstå som... dum!(?)
Kenza fixar ihop sina pengar själv, tackar väldigt ofta nej till olika erbjudanden och anledningen till att hon blev så känd är att hon uppdaterade hela tiden och bloggade om sånt som unga tjejer tycker är kul att läsa om, men en av anledningarna till att hon blev så stor var nog att hon är väldigt vacker och försökte fixa modell kontrakt.
Blondinbella orkar jag inte ens skriva om, visst hon är framgångsrik oh duktig men sen inget mer enligt mig.

Nej, jag tycker inte om kissie! hon är en liten wannabe brat med hybris och dubbelmoral :) 

dfg
/J


 


Kissies ocharmiga sida

En bild på kissie som man aldrig har sett henne förut? om man inte räknar från verkliga livet då.
How cute?
muaha
Var det inte denna Alexandra "Kissie" som inte tyckte om förorten? här sitter hon iallafall på en så kallad "hemma fest" i förorten Hagsätra med mig själv och mina vänner.

Och när man kollar på hennes bilder i hennes egen blogg så ser hon inte alls ut såhär och den här bilden är då äkta, inte fixad eller någonting (som hon själv gör med sina bilder hon lägger upp på bloggen), eller jo jag har klippt ut den från en större bild så att man ser bättre, annars inget annat.

Så varför lägger jag upp den här bilden? förutom att visa att hon inte alls har så stora bröst som bilderna på sin blogg visar, och hennes gräsliga klädstil är ju ingen nyhet heller. Nej jag lägger upp den för att ge lite "Payback" för hon la nämnligen upp en bild på mina kompisar från den här dagen för ett tag sedan och skrev inte allt för snälla ord.


/Enjoy, J

Ännu en vecka senare..

Nä nu får jag väll ta upp skrivandet igen då!
Sitter hemma hos Min vän Josefine och båda sitter med en dator i knät o kollar runt. The Neerds alltså :)

När jag kollade runt lite så kom jag att tänka på hur jag skulle vilja ha det när jag gifter mig... alltså hur jag vill ha bröllopet.
Och jag skulle vilja ha ett Vinterbröllop! Med kyla och massa snö, igentligen tycker jag inte om vintern men när det är rikligt med snö och bitande kallt så kan det vara vackert! För tänk sen när man ska åka på smekmånaden då kan man ju åka till ett varmt land.
Många vill ju typ gifta sig på stranden men enligt mig passar det inte in där, ska man slå upp ett altare, en gång, o massa stolar + bord mitt på stranden och sen massa blommor o sånt? nej, enligt mig passar det inte på stranden. Ett vinterbröllop ska det vara.
bröll
Såhär skulle jag vilja se ut! En vacker klänning och sen en pälskappa över.

Nä, nu skrämmer jag nog min pojkvän halvt från vettet med det här inlägget. Men ta det lungt älskling jag vill inte gifta mig på ett bra tag! :)

/J


RSS 2.0