06-14-09

Är hemma hos Niklas igen och lär väll stanna här i några dagar igen. Var hos syster Jane igår som hade en liten tjejmiddag för att fira att hon fyllde år för en vecka sedan, jätte mysigt var det! Åt sallad och drack lite vin. Pratade med hennes kompisar men jag fick nog mest lyssna på häst snack, då alla förutom en av hennes kompisar är hästintresserade, haha. Men som sagt var det trevligt. Åkte därifrån vid 11 för att åka till Niklas, ville inte ramla in hos honom altför sent.
Men om en liten stund ska jag träna men vet inte om jag ska köra styrka igen eller någon konditions träning...
Vill att det här skit vädret ska försvinna också så jag kan få jobba! aja det ska ju försvinna i veckan så jag får hålla ut!

/J

06-11-09

Har bott hemma hos Niklas nu i ett par dagar, men ska hem imorgon och träffa Alexandra om jag inte ska jobba. Har inte jobbat på hela veckan för det har varit dåligt väder. Så jag får hoppas på lite solsken så jag får lite pengar.
Tränade för en liten stund sen, blev rygg och biceps. Så jag tränar inte för Beach 09, jag tränar typ inför Winter 09....
Funderar också på köpa ett par skor från nellys.com för att pigga upp mig själv lite. :D
Ska också fråga mamma om jag kan få en utav garderoberna i våran hall och göra om den till en skogarderob för alla mina skor, för mina skor får verkligen inte plats någonstans just nu.
Får se hur det blir med det. Snart ska jag fixa mina naglar igen, men jag funderar starkt på att ta bort dom helt och klippa korta, för just nu kan jag inte träna boxning eftersom naglarna antagligen kommer att gå av då. Dilemma.....  

/J

nholkör
Niklas för typ två år sen!

06-07-09

Andra systers födelsedag idag, Grattis syster Jane!

Har varit med Anna hela dagen idag och inte gjort någonting, varit hemma hos henne och ätit jätte god mat sen gick vi upp till centrum med hennes storesyster Lina och Linas pojkvän. Gick ner till skolgården och stötte på Maria som jag inte har träffat på ÅR! och då menar jag typ 2-3 år sen. Så vi satt och pratade med henne i någon timma, hon är så jävla härlig. Man skrattar verkligen när man är med henne.
Men just nu sitter jag hemma och funderar på att åka till Niklas och sova istället för här är det fullt hus.... Har ju lånat ut mitt rum till min äldsta syster och hennes pojkvän.
Och jag är ju ledig imrogon från jobbet för att det ska bli dåligt väder, så jag kommer inte sova lika mycket med Niklas för jag kommer vilja sova hemma när jag jobbar.
Ska ta en dusch och fundera på om jag ska åka eller inte.

/J

06-06-09

Blev så sugen på att skriva men jag har igentligen inget vettigt att skriva haha.
Men jag och Niklas tog en tripp ner till konsum för att handla bröd men så kom han på att han behövde ciggaretter och ville ha lite öl att dricka till matchen, så när han står där och ska betala så ber kassörskan att få se mitt legg också! men jag är ju inte 18 och hade inget legg med mig så jag sa att jag inte hade något legg med mig och då sa hon att hela sällskapet måste visa legg för annars räknas det som utköp.... men Niklas fick köpa sitt iallafall, men är det bara jag som tycker att det där är helt idiotiskt?
om det är en 18åring som visar upp sitt legg och ska betala så borde dom inte kunna neka honom. Aja, folk är idioter.

Matchen går dåligt också, Danmark leder med 1-0, hade faktiskt varit kul med en vinst nu eftersom det är Sveriges Nationaldag och även min syster Carolines födelsedag. Så grattis äldsta syster!

Har inga bilder att lägga in så det får vara tråkigt just nu, önskar mig fortfarande en kamera (A) :)

/J





06-06-09

Är fortfarande i min systers lägenhet, ska stanna här hela kvällen och titta på Fotbollen.
Sandra åkte hem precis men hon kanske kommer till baka senare.
Kan fortfarande inte förstå att vi har sommarlov nu, har jag ens gått i tvåan på gymnasiet? känns inte som det iallafall.
Men om ett år typ exakt så är jag fri från skolan helt och hållet, tänk att jag tar studenten om ett år! ett år kvar, ett jävla år! helt sjukt.... Så det här blir mitt sista sommarlov kan man säga. Men nästa år väntar allt roliga som studentskivor och hela köret.

Men nu ska jag ta en dusch och lite sånt för det ser ut som att jag har smörjt in håret i smör eller nått. Äckligt!



/J

06-06-09

Äntligen sommarlov! Ja idag var faktiskt första dagen på mitt lov. Hade avslutningsmiddag i skolan igår för att vi ska ju byta till globen efter sommaren. Var ganska sorgligt faktiskt, kommer sakna skolan riktigt ordentligt! vi har ju faktiskt upplevt så himla mycket på bara två år. Men det allra bästa är ju vännerna man fått och antagligen kommer ha kvar hela livet. Eller nej, det faktiskt allra, allra bästa är att det var där jag träffade min älskade pojkvän! Tänk att det gick hela 9 månader innan vi började "träffas" utanför skolan och fick tycke för varandra. Aja, skolan läggs ner och vi blir skyfflade till globens kunskapsgymnasium istället, kul? absolut inte....

Men nu ska jag sluta wina och faktiskt vara lite glad nu när sommaren här, fick MVG i svenska B fick jag reda på idag (var tvungen att åka till skolan och lämna skoldatorn).
Min syster Carro från Götet har kommit hit och hälsat på över helgen med sin pojkvän och det var så kul att få träffa henne igen, för det var ett bra tag sen.
Och nu är jag, Sandra och Niklas hemma hos min andra syster Jane, har ätit cheesballs och glott TV men nu lirar dom GH och jag sitter här.
Jag kommer antagligen inte bli bättre på att uppdatera för nu har jag ingen egen dator att använda, så det blir uppdateringar när jag har en data i närheten, som nu när Sandra tog med sin bärbara.

/J


06-03-09

Våran skolavslutning blev flyttad till imorgon istället för på fredag, för imorgon ska vi ha en avslutningsmiddag i skolan så våra lärare tyckte att det kunde bli som våran skolavslutning. Och middagen har vi för att vår skola ska flytta globen efter sommaren, lite sorgligt med tanke på hur mycket vi faktiskt tycker om vår skola även om den kanske inte är världens bästa. Aja två år fick vi där iallafall.
Men sista året går vi som sagt i globen, och sen om ett år tar vi studenten! helt jävla ofattbart, fan vad tiden har gått fort.
Men nu är jag hos Niklas och ska snart hem för att äta middag och städa mitt rum. Efter det åker jag och Niklas till min systers lägenhet för att passa katterna, mysigt att få vara för oss själva i några dagar.
Fick VG på nationella muntliga i svenska igår också! så jag hoppas på ett MVG i svenska B nu.
Det är lite stressigt just nu också för jag har en bok resension i engelska kvar som jag snart är kalr med, men det är ganska svårt och engelska som inte riktigt är min starka sida heller och så ett litet arbete i Geografi, men det fixar sig! två uppgifter kvar och jag är fri i för sommarlov!
Fick mitt schema för juli nu i veckan och det ser jätte bra ut, är ledig minst 1 gång i veckan. Jobbade i lördags också första gången och det var faktiskt jätte kul. Så jag ser fram emot att jobba hela sommaren och få pengar.

jtrf

Fick bli en bild på pojkvännen.
Jag vet att det inte är kul när jag lägger upp gamla bilder som ni har sett 150 gånger men ett inlägg blir så tråkigt utan bilder så ni får nöja er så länge jag inte har en kamera. (Det kanske är anledningen till att jag inte skriver så mycket, att jag inte har en kamera så jag kan lägga upp bilder?) Så jag ska önska mig en kamera i avsluntings present, eftersom jag har varit så duktig med mina betyg!
Haha man kan ju alltid önska sig saker, right?


/J

RSS 2.0