Pojkvännen lyser upp vardagen

Har inte uppdaterat för att jag inte har haft någon ork...
Kom hem från underbara turkiet för typ en vecka sen och jag vill tillbaka till värmen och havet! det var alldeles för kort att bara vara där en vecka. Nästa gång jag åker utomlands så ska det vara i minst två veckor!
Men just nu sitter jag i soffan och väntar på Niklas som ligger i badet. Niklas fyller hela 19 år imorgon men han får ingen present av mig då han redan har fått sin födelsedagspresent i sommras som var en mp3, men en stor puss och en björn kram ska han få iallafall!
Har ingenting att skriva förutom att jag ska träffa Malin på fredag och på lördag blir det bröllop, första gången jag går på ett bröllop så det ska bli kul.
Men nu ska jag glo på tv och sen krama pojkvännen!

ghjk

på en restaurang i Alanya.


/J


Dåligt internet

Internet vill inte alls samarbeta med oss just nu, och jag orkar inte bråka med den längre så därför har det inte blivit fler bilder elle inlägg. Men vi mår jätte bra och har det fortfarande underbart! /J

Dag 3

Sitter på balkongen nu och tycker lite synd om mig själv för att jag har bränt mig så det svider och dom andra gick ner till stranden men jag skippade det idag så min hud får vila lite. Gårdagen vart lite kaotiskt så efter en incident så gick bara jag, Anna och Josse ut och tog en öl där vi var igår. Avslutade natten med att gå ner till stranden och satt och pratade en stund innan vi gick upp till hotellet och störtade ner i sängen på en gång. 


/J
 


Dag två

Har legat på stranden hela dagen idag, och nej jag är inte brun jag är röd (som vanligt)....
Men nu är vi på hotellet och ska klä på oss och kanske gå ut och äta något billigt. Har inte mycket att skriva förutom att vi har det underbart här nere!
Men jag kan bjussa på lite bilder från igårkväll.


Stället vi åt på hette Cha Cha och där stannade vi kvar hela kvällen.
ghjk

Lina och Olle.
jk
 
Ägaren James dansade med ett antal öl glas på huvudet.
hjk

En fishboule.
jhk

Jag på Cha Cha.
kjh

Dom dansade.
ghjk

Josefine så fin.
ghbjn

Jag klarade att dansa lite i stolen med ett öl glas! haha,
ghjk

/J



 


Alanya dag1

I Alanya!
Resan hit har gått jatte bra, inga förseningar eller någonting. Landade runt 12 tiden men var inte vid hotellet först vid 2-3 för bussen tog 2 timmar från flygplatsen hit.
Vårat hotellrum är väldigt stort med kök, vardagsrum och två sovrum. Vi har också en stor balkong!
Så fort vi kom till hotellet så bytte vi om och stack ner till stranden, på vägen hann vi lova 3 restauranger att komma dit och äta så nu har vi tydligen tre bokade bord...
Efter stranden så tog jag, Anna och Josse ett dopp i en av hotellets pooler och nu sitter jag här med datorn med hotellets trådlösa, najs!
Nu ska alla bara duscha och klä på sig och sen bär det ut för en välförtjänad middag! tänkte lägga upp nån bild lite snabbt o jag förstår mig på Josses kamera.

Från flyget.
edr

Anna och Josse på planet.

hjnk

Från våran balkong.
hjk

Jag och Josse är do blekaste i hela Alanya!
jh

Haha! den här bilden är bäst! Vågorna var väldigt höga.
hjk



Än så länge så har vi det underbart!

är inte slls avundsjuk på er hemma i kalla sverige!

/J



IMORGON

IMORGON NATT 04.00 KOMMER TAXIN SOM KÖR OSS TILL ARLANDA! 
HAR JÄTTE RESFEBER!  

:D
:D
:D
:D
:D
:D

MEN KOMMER SAKNA MIN FINA UNDERBARA MRICK! :( <3
ÄLSKAR DIG!

<3

/J


USCH!

Jag läser väldigt många olika bloggar, men den mest patetiska är nog hon Dessies blogg. Brukar inte skriva om fjortisars jobbiga bloggar men nu gör jag det och anledningen till det är att jag blir så j*vla irriterad på denna Dessie, och då skulle ju dom flesta säga att jag inte ska läsa hennes blogg, men jag kan inte låta bli för man får sig ett gott skratt också.
Men det som gör mig mest irriterad över henne är sättet hon sminkar sig på! Kan inte förstå hur man som tjej tänker när man sminkar sig som henne.

hjkhjkl
jkl

jhnk
Hon skriver i sin blogg att hon har tonat ner med sminket för att hon har blivit mycket mognare och inte alls är fjortis. Men är det bara jag som tycker att hela hennes stil skriker fjortis? det sönder blonderade håret, idomin läpparna (ljust läppstift enligt henne själv) och fläckarna i ansiktet av fel färg och applicering av foundation och puder?
Njaae, tonar ner tycker jag inte, för enligt mig ser hon likadan ut nu som hon gjorde för ett par månader sen.

Och för att klaga lite mer så bara måste jag ta upp hennes ögonfransar... Kolla på de ovanstående bilderna, vad kan man säga? spindel ben?



Och så titta på dessa

ghjhj
Dessa bilder la hon upp i ett inlägg 09-01-15 och jämdförde bilderna, den första bilden är på hennes öga för nått år sen och den andra bilden visar hur hennes ögonfransar ser ut nu.

hjk
Men för inte så länge sen la hon upp den här bilden och skrev typ "mitt öga".
Så då har hon alltså fallit tillbaka i gamla vanor?
Nej, fy fan säger jag bara.



Så en sammanfattning nu då.
Undvik att sminka dig såhär...
hjk



 Dessie gick från 6 ögonfransar till...
hjk

till vanliga långa och många ögonfransar... (bra jobbat)
jhbnk

och sen ner till 8 ögonfransar (två mer än hon hade på den första bilden, något positivt kanske?)
nijk

SUCK...

/J


3 dagar...

Ligger i sängen och har huvudvärk...
Har farit runt med Anna hela dagen, känns som om vi besökt hela stockholm. Men nu är iallafall fickpengarna till resan växlade till turkiska lira (tror det hette så) och imorgon blir det till att tvätta, sen på måndag måste jag hämta mitt pass. Mycket som ska göras innan en resa! Men snart åker vi! söndag, måndag sen åker vi på tisdag natt!
Är grymt trött just nu, sov hos Anna igår och vi somnade vid typ 4 för jag försökte lära Anna rövarspråket, hahaha och sen gick vi upp vid 11...
Men imorgon ska jag sova lääänge!

/J


4 dagar kvar...

fvyubui

vbn


Vad vi gör på en fredag.... HAHAHAHA! :D konstnärligt!


6 dagar kvar

Sitter och glor på two and a half men just nu, och det är nog den bästa komedi serien som gjorts!
Använder nya datorn också, eller nya var väll lite och ta i men den duger.
Hoppas också på att få hämta ut mitt pass imorgon, vill veta hur för jävlig man ser ut på kortet! haha, Varför blir man ALDRIG bra på sådana foton? Pass, leg eller körkort? typ alla jag känner är missnöjda med sina bilder på sina ID-handlingar.
Men men, kan inte förstå att vi åker om ett par dagar! helt overkligt... Kan någon väcka mig ur drömmen och säga att vi faktiskt inte ska åka så att jag inte bli besviken. 
Men det är nog ingen dröm iallafall.
goooosch, vill åka nu nu nu nu nu nu !! 
Eftersom jag inte har något roligare att skriva så slutar jag nu. 


/J 


7 dagar...

Sitter i skolan just nu och fixar med nya datorn, tycker faktiskt om den fast det inte är värsta hightech datorn. Men den funkar perfekt till allt jag använder en dator till. Nämnligen, Musik, bilder, plugg, och film.
Dagen i kort har varit helt okej, hade Religon hela morgonen Med Sabina och vi tittade bara på en film om buddhism? och svarade sen på lite frågor. Sen hade vi bara lunch och jag sitter nu här och väntar på att Josse ska ta sig till Gullmars för jag ska möta henne där.

Ca 7 dagar kvar! :D Vi åker ju på Tisdag natt eller Onsdag morgon, hur man nu väljer att se på det eftersom taxin hämtar oss vid 04.00 och tar oss till Arlanda men sen går inte planet förräns vid 07.00.
Även om det är en vecka kvar så är jag sjukt nervös.... Både jag och Anna är det! en det ska bli underbart! 
Jag vet att jag bara skriver om resan nu men ni förstår säkert hur jag känner :)

Nää, dags att stänga av och börja plocka ihop allting.

/J 


RSS 2.0