Måndag

Har inte skrivit på hela helgen för jag inte har orkat, har varit arg okcså! för i fredags så blev min mobil stulen! 
Var ju på lokal fest med malin och först var det jätte trevlig o alla kände alla men efter ett tag ringde en tjej dit 6 utländska killar från tensta och först var dom jätte trevliga och så men efter ett tag blev dom jätte på och börja typ taffsa eller hur man ska uttrycka sig och då försvann min mobil ur min jeans ficka! nä fy fan vad arg o ledsen jag blev så hon som hade lokal festen hjälpte mig att leta efter den ifall jag hade tappat den men när vi inte hittade den så ringde vi till den och då var den avstängd såklart! Har absolut inget emot utlänskt folk men när dom beter sig såhär så blir jag förbannad! Aja efter att ha letat efter min mobil men inte hittat den så åkte jag hem till niklas o sov där o i lördags var jag där hela dagen igen för att sörja min mobil, men igår fixade jag en ny o nu har jag Nokia N95 och den är min nya älskling! (: haha men den ska jag vara jätte rädd om! Och idag har jag jobbat men eftersom det regnade som fan så blev det översvämning på verkstan på jobbet så vi kunde i princip inte göra nått så jag fick åka hem men det var nice o få sluta en timma tidigare. Men nu är jag hemma o ska kanske träffa liza lite senare men jag får se vad jag gör. (:

Ja

/J

Fredag

Har precis ätit lite mat eftersom min lunch bestod av en glass idag. Försov mig till jobbet idag! det var inte meningen men mamma kom och väckte mig halv 8 så jag tänkte snooza till 8 då mitt alarm på mobilen skulle ringa men inte ringde min jävla mobil av nån anledning så jag fick ta första bästa tunnelbana till jobbet. Och idag vet jag inte vad som händer riktigt ska träffa Malin tror jag iallafall! i onsdags var jag och shoppade lite med Malin o jag köpte ett typ linne o en kofta från gina tricot och sen en mascara och en parfym från kicks.

Och den senaste nyheten i mitt liv är att Josse ska följa med mig till thailand! vad kul vi ska ha det! :D 

/J


Måndag

Det är måndag och jag gick upp halv 8! så här tidigt har jag inte gått upp sen sista veckan i skolan o fy fan det var inte kul o kliva upp ur sängen, men nu är jag pigg iallafall och sitter o väntar på att klockan ska bli kvart över så jag kan gå mot tunnelbanan o åka till mariatorget, tur att jag jobbar ganska nära endå det tar bara 25 min för mig att komma dit. Men nu ska jag strax åka.


/J

Söndag

Usch vilket väder vi har här i sverige! först sol sen regn sen sol sen regn..... Aja jag och Niklas kom hem vid 2 från min systers lägenhet där jag har tillbringat dom här två senaste nätterna för att passa katterna :) men vi käkade frukost så fort vi kom hem sen somnade vi om i min säng i nån timma efter det gick vi upp o satte oss i vardagsrummet för jag skulle kolla på lite gamla bilder på från när jag och mina syskon var små haha o det är ju alltid lika kul! o Niklas fick se några naken bilder på mig och när jag försöker äta själv men lyckas bara sätta maten överallt förutom i munnen! men alla har nog några sånna bilder hemma ;D
Men helgen har varit ganska lugn har tillbringat mest tid hemma hos sandra andersson där vi har haft väldigt kul.

Och i fredags kväll ringde min pappa o frågade om jag ville veta nått kul! och såklart ville jag det o han berättade att han jag o hans kompis Lasse ska åka till THAILAND i 2 veckor nångång i october/november! och det var verkligen en överraskning som jag behövde, har inte varit utomlands på över 3 år så det ska bli underbart!

Thailand


men snart ska jag röra mig ut en stund ska prata lite med mina kära vänenr Anna & Josse. Och imorgon blir det av att jobba med pappa! ska upp 07.30 så jag måste gå o lägga mig om ett tag för att orka upp och jag tror jag slutar 4 sen men det ska bli skönt att tjäna lite egna pengar! 

/J

Midsommar

Gissa vad?.... Jag kom faktiskt upp den tiden som jag hade planerat! men det var för att min pappa väckte mig så jag inte skulle missa frukosten haha. Men nu har jag lite besluts ångest för jag vet inte vad jag ska ha på mig! om det blir en klänning eller shorts en skjorta o en väst... fy satan vilka problem man har. Men nu ska jag nog springa ner och köpa strumpbyxor på en mataffär haha eftersom vi inte har nån klädesbutik här och jag verkligen måste ha strumpbyxor så får det bli vivos egna strumpbyxor. p

Natten till Fredag

Kom precis hem efter att ha varit hos tim med några o glott på tv o bara chillat. Imorgon eller idag rättare sagt så är det midsommar och mina planer ser ut så här på ett ungefär...


12.00 - Verkligen försöka komma upp ur min underbara säng! 
15.00 - Åka hem till Niklas för att äta middag med hans familj.
20.00(eller tidigare) - Möta Malin för att sen festa (antagligen)

Hoppas jag kan följa min planering nu haha men känner jag mig rätt så kommer jag aldrig palla gå upp ur sängen så tidigt med tanke på att jag har vänt på dygnet. aja jag får ge mig en spark i röven så att jag lyder mig själv! Men i helgen har jag lovat min syster Jane att ta hand om deras katter medans dom är borta hos Jimmies föräldrar nånstans o firar midsommar så jag kommer spendera helgen där skulle jag tro och om dom inte har lämnat kvar en data till stackars mig så kommer jag inte kunna blogg men det löser sig nog iallafall. Och Anna nämnde idag också att hon och hennes pojke BF hade pratat lite om att kanske dra med några till Åland för att campa i 5 dagar eller nått och det tyckte jag lät jätte kul så det blir antagligen Jag, Sandra, Anna, Josse, Tim, BF och Kevin som åker dit någon gång i juli när Anna har kommit hem från Turkiet men jag skulle faktiskt vilja campa på öland istället inte riktigt som gotland men det är helt underbart där också ska ta o snacka med alla om det!. Det är nu alla planer för sommaren börjar komma haha. Och förhoppningsvis kommer jag ha lite pengar i fickan också eftersom jag ska jobba med min far och jag börjar på Måndag.
ÅL Åland VS. Öland ÖLand

Men vet ni vad? nu ska jag faktiskt gå o lägga o försöka sova! pussss

/J


Torsdag

Jag har vänt totalt på dygnet! somnar runt 5 på morgonen och vaknar vid 2-3 på dagen och det är inte kul eftersom jag börjar jobba på måndag o antagligen måste gå upp vid 7-8 nää fy fan måste vända tillbaka dygnet nu i helgen så jag inte sover bort dagarna nu när det är sommarlov. Men imorgon/senare idag så blir det stan med liza o kanske en mysig fika okså var ett tag sedan jag träffade henne så vi får nog prata ut om allt nu.
Men midsommar då? har absolut INGA planer alls... eller jo, jag ska äta middag hemma hos Niklas kanske får med mig sandra dit också, sen åker jag nog o möter malin för jag tror det blir så att vi ska fira midsommar tsm o Niklas åker hem till Ercan men Sandra vet jag inte vad hon ska göra för jag tror inte att hon har planerat nått än.
Och nu har jag pratat med min syster i GBG och hon har gett klartecken för mig, Sandra, Sabina och Malin att åka ner till henne under en helg och antagligen bo i en lägenhet som man kunde hyra eller hemma hos min syster men det löser sig, Jag, Malin och Sandra ska börja planera lite i helgen om när vi ska åka o så. Men sabina får vi hålla uppdaterad via telefon eftersom hon ska åka till småland imorgon/idag. Men det ska bli jätte kul iallafall att göra en "tjej resa" med dom här tjejorna! Men nu ska jag lägga mig och faktiskt försöka sova! (:  pusss


gbg
/J

Söndag

Sitter hemma i min ensamhet just nu men ska snart iväg till niklas och sova där. Följde med josse till tungelsta dit dom ska flytta in i ett jätte mysigt hus. Hela nedervåningen i huset är typ klart förutom att dom måste packa upp men övervåningen är inte klar för dom ska bygga rum o så efter att ha fikat lite med hennes mamma, stene o deras kompis robban så skjussade robban oss till västerhaninge där vi umgicks lite med Kevin o hans kompisar. Men när klckan blev 12 så bestämde vi oss för att åka hem men när vi sitter på pendeln o josse ska hoppa av i farsta strand så kommer jag på att min sista buss från älvsjö till hagsära har gått så jag hoppade av i farsta med josse och sov hos henne.
Men nu ska jag bestämma vad jag ska ha åp mig o sen ska jag åka.

/J 

Fredag

Har inte skrivit på ett par dagar men jag har inte orkat för jag har varit helt död typ, har bara tagit det lungt med Niklas, Men nu sitter jag hemma hos malin o medan hon står i duschen så jag tänkte jag blogga lite men snart ska vi iväg till Sandra som lite längre ner på gatan (:. Jag har inte gjort så mycket i veckan som sagt men jag var o shoppade lite med mamma o niklas i onsdags det som fick följa med hem var en tjocktröja från carlings, en klänning från gina tricot, en skjorta och en "väst" från MQ och lite smycken från ur&penn och niklas fick en klocka av mamma. Tack mamma för en mysig dag!<3 

Puss

/J

Fredag

Äntligen sommarlov! :D åå vad man har längtat!
Efter skolavslutningen åkte jag och malin till stan där vi köpte ett par skor var men vi bestämde oss för att köpa med mat och sätta oss i solen vid fontänen o kolla på studentflaken, o vad avundsjuk man blir! fast det är bara 2 år kvar tills jag tar studenten men tyvär är jag 17 då ! haha men efter stan åkte malin till sig o jag hem till mig för vi skulle fixa ordning oss eftersom vi skulle på peters studentmiddag eller va det nu heter och det var jätte mysigt först satt vi o åt med alla vuxna men när dom började röra sig hem så tog peter fram drickan och vi satt där nästan hela kvällen tills vi tog en taxi mot stan så vi hoppade av i skanstull och sen hem till peters kompis för han skulle byta kläder sen satte vi oss i en liten park o fortsatte innan malins mamma hämtade oss och skjussade hem mig så jag var vell hemma vid halv 3. Och idag har jag mest sovit o bara tagit det lungt men om ett tag så ska jag nog åka till niklas o sova där. Vet inte om vi kanske hittar på något men vi får se. Men nu ska jag strax äta fin middag för min syster Jane fyller år imorgon men vi ska fira henne idag, men min andra syster Carro fyller år idag! lite komplicerat men haha

GRATTIS JANE! :)

/J


onsdag



Då är man 500 kr rikare! känns bra , inte mkt pengar men dom var lättförtjänta har varit servitris på en studentskiva i älvsjö, killen som tog studenten heter Martin och det var hans mamma som hade frågat om Malin ville hjälpa till idag och sa att hon gärna fick ta med en kompis. Men det har varit fullt upp hela dagen! vilket var väldigt skönt för då gick tiden fort, va där från typ 2 till 10 på kvällen men när tiden gick fort så kändes det som bara nån timme. Men imorgon är det skolavslutning och jag börjar halv 10 :) jag kan nästan inte fatta att det är skolavslutning imorgon! sommarlovet är här! att jag kan skriva att det faktiskt är sommarlov imorgon tiden har gått så himla snabbt det här året! tyckte inte det var länge sedan det var vinter o kallt ute och nu är det sommar o varmt. Kommer att sakna min skola faktiskt men man kommer ju tillbaka i tvåan sen ;P men skönt med semester otroligt skönt ska det bli!
Och imorgon ska jag nog till stan efter skolan med malin för att se om jag hittar något fint att ha på mig till kvällen för vi ska på peters studentskiva och troligen vara där hela dagen/kvällen om vi inte får för oss att åka vidare. Sen kanske jag sover hos pojkvännen men det är inte säkert för jag vet inte om jag kommer våga åka själv till honom vid 1 typ för det kommer vara så mycket ungdomar o folk ute som tar studenten och får sommarlov så jag tror det blir kaos i stan imorgon. Sen har jag ingenting planerat för helgen OM jag kanske inte följer med sandra till norrland men skulle tro att det inte blir så vill nog vara i sthlm den första veckan av sommarlovet men om jag stannar i stlm så ska jag o Niklas måla om hans rum på söndag  så har man någonting att göra i några dagar framöver, men han vet inte vilken färg än men det löser sig nog för mamma har tydligen hur mycket färg som helst hemma.
Men nu ska jag krypa ner i sängen har ont i fötterna och ryggen efter att ha sprungit ut o in för att par trappor hela dagen och faktiskt diskat (!) i 2 timmar! för deras diskmaskin var jätte seg o tog en timma på sig att bli klar. Har nog gjort mer hemarbete där idag än vad jag har gjort på ett år här hemma! skulle tro att det borde bli ändring på det eller hur mamma! haha.
3 ganska fula bilder på mig, Alex och Kevin haha!
    kewwan

God natt!

/J

Tisdag

Sitter i skolan och har arbetat riktigt bra me de få uppgifterna jag har kvar innan sommaren! Känner mig så himla duktig att jag passade på att ta en liten paus för att blogga. En av uppgifterna jag har arbetat med handlade om en artikel om en 4 barns mamma som blev kallad Hora och sånna ord av sina barn! som är typ 6 år elelr nått. Fy vad hemskt va? Jag skulle ALDRIG kalla min mamma för något sånt kanske att jag har tänkt massa fula saker när vi har bråkat men jag skulle aldrig säga det till henne!


Aja morgonen var jobbig iallafall , vaknade brevid niklas i min unerbara säng men det var skiiit varmt i rummet så jag höll på att smällta bort. men vi kom upp iallafall och kom till skolan i tid´. Men nu sitter min pojkvän vid en dator o skrattar åt en bild där en hund har en grön mössa på sig (?!) lättroad? JAPP! man kan ge honom en streckgubbe på ett papper och han skulle skratta som e treåring, haha men det är vell bra att någon har kul. 


/J 
 

Måndag

2 dagar kvar till sommarlov! UNDERBART! allting flyter på precis som det ska just nu. Sommaren är här, Betygen är fina, Familjen, Vännerna som betyder! Lite sommarjobb, Resor och så självklart min älskade pojkvän!
Älskar att vara jag jusst nu! haha Men nu har man lite att göra i veckan iallafall



 

Tisdag: Skolan och sen Åka till stan o fundera ut nått att köpa som student present till peter.
Onsdag: Skola sen åka tidigare för att vara servitris på Malins granne studentskiva.
Torsdag: Skolavslutning sen fort hem fixa sig lite och sen till malin för att åka till Peters studentskiva, vet inte hur länge vim stannar där men kanske hela kvällen.
Fredag: SOMMARLOV ! vakna hemma (antagligen)moch njuta av ensamheten lite och såklart att det är sommarlov!

Är jag lycklig!?  YES, LYCKLIGARE ÄN NÅGONSIN! :)

/J


RSS 2.0