16

Så var den här dagen avklarad snart då! och så var man sexton på köpet haha.
exakt ett år kvar tills jag blir sjutton då... det suger när ALLA jag känner blir arton nästa år. Aja finns inte mycket att göra åt saken.
Orkar faktiskt inte skriva mer så pusss

/J

15 going 16

Sista dagen som 15 år då! och det känns ju faktiskt bra haha. Ett år närmare myndigheten.
Fasst det käns som att jag ska fylla 17 eftersom alla mina kompisar fyller 17 eller 18.
Men nu har Karro skickat över lite bilder som jag tänkte dela med mig av här. :D


cosmojnbhcosmonova
 nvjh 
fjvyhknlkjhljnöfgiuk
hiojiödj
hgblvjkl
fvjjkfyvjbklk

Vissa bilder är bättre än andra men man ska bjuda på sig själv! :)
En dag värd att minnas!
fsv


/J

Som jag sa en gång

"Det kommer att slå tillbaka"
Så sa jag för ett tag sedan och nu slog det tillbaka!

 It will hit you back!

n dekl

Underbart

den här dagen har varit underbar! :D
Firade mig lite idag med några klasskompisar.
Dom har verkligen tisslat och tasslat i någon vecka nu och jag har inte fattat någonting och inte fått reda på nått heller!
Men idag efter att vi hade varit på Cosmonova med klassen så drog Carro, Jessica och Sandra med mig in till stan och vi gick in på Gina Tricot där jag hittade en jätte fin nyårs klänning som jag hade tänkt köpa och som passar jätte bra till mina nya pumps! Efter det gick vi in o tog en fika på bellmans medan vi väntade på att Kevin och Niklas skulle komma. När dom dykt upp så gick vi in på McDonalds där jag blev bjuden på mat! satt där och hade det trevligt sen sa alla att vi skulle på bio men jag fick inte veta vilken film vi skulle se. Men när vi hoppar in i en tunnelbana så sätter dom på en ögonbindel! Och medan jag inte ser någonting så leder dom mig ut och sen får vi gå en bit och det tog ett tag eftersom jag inte såg något! Men när vi sen ska in dit vi skulle så måste jag sätta på mig hörlurar och lyssna på musik och det är inte enkelt att gå i typ 50 trappor utan att varken se eller höra. Men sen får jag sitta (och se rätt så ganska dum ut) med hörlurar och ögonbindel i typ 15 min medan ja väntar på att få ta av allt. När allting tydligen är klart så får jag ställa mig upp och ta bort hörlurar och ögonbindeln och då är vi i en bowling hall och framför mig har jag två presenter och en champagne flaska!! Överlycklig blev jag och ennu gladare när presenterna innehöll Sex and the city filmen som var från Karro (även champgane flaskan var från Karro) och Gucci parfymen Envy Me samt body letionen till som var från Niklas.
 sen bowlade vi och hade jätte trevligt! 

Tack alla för en jätte underbar kväll! Bilder kommer imrorgon tror jag! :)


/J

Friday

Idag flyttar min lilla kattunge hem till mig!
Så därför blir hele helen en hemma sittar kväll så jag kan vara med katten så han inte blir helt ensam bland allt det nya och jag får antagligen sällskap av både Anna och Josse ikväll så helt ensam med kissen blir jag nog inte.
Men just nu sitter jag i skolan, har haft NKB uuuuuuuuur tråkigt men men. Har igentligen lunch men stannade kvar för att forsätta jobba med det här, men Niklas och Karro skulle köpa med sig en sallad till mig så jag får i mig mat iallafall.

kisse

/J

<3 :)

I Knew we were just ment to be when i look into your eyes! you know you make me keep wanting you more.
loves
/J

skolan

Sitter i skolan och har jobbat lite med Engelska.
Min lärare gjorde mig glad också för hon sa att fördjupningsarbetet som jag hade gjort om Selma Lagerlöf var jätte bra! så där hoppas jag på bra betyg.
Och efter skolan ska jag Jessica och Karolina in till stan för Jag & Karolina ska fixa Niklas julklapp som vi har planerat i någon vecka och sen ska nog hon o Jessica fika o jag åker till Niklas för vi kommer vara själva hos honom i några timmar så vi ska laga lite mat o så!


/J

jag vill ha...

Den 27 är det min födelsedag och då önskar jag mig två saker av min familj och det är den här mini mini datorn från Asus! Tycker den är så liten och bra, Finns i 5 olika fäger och jag tycker Rosa,Svart eller Vit är finast. :)



asus mini

Sen önskar jag mig Mobilt bredband.
dongel
Najjs va? :D muahaha
nä  nu sitter jag i skolan Med Karro och Niklas o har ingen lektion alls...
Men vi slutar 14.20 och då åker nog jag o Niklas hem till honom igen för jag funderar på att träna idag igen men tänkte lägga fokus på armar o axlar.


saw

Känns som att det är söndag idag fast det är lördag och det beror nog på att det har varit så äckligt väder!
Men igår var Jag, Anna, Josse och Liza på bio och såg saw 5. Den var inte lika bra som dom andra filmerna men jag fick tillbringa tid med mina tre närmaste kompisar så det var bara kul! Efter bion så åkte jag o Anna o sov hos henne, vi kollade på filmen Honey som jag inte hade sett och pratade bara. Och idag har jag städat mitt rum och snart ska jag hoppa in i duschen och sen åka till Niklas, vet inte vad vi ska göra men det blir mys eller nått tror jag. :)
bio
Jag, Liza, Josse o Anna när vi var på bio och såg saw 4! (Josse tar bilden) Måste vara typ ett år sedan!
Gud vad jag saknar den tiden då det var vi 4

nyvakenälsk

You make me
You make you make me........
You me fall in love
Ooh you

[chorus]
Gal you know you make me....
keep wanting you more
when you breake free n Walking in my door
Gal you make me
keep wanting you more
when you make me
You break me to wanting you more

I Knew we were just ment to be when i look into eyes
So caught up in what i see that i didn't realize
Gal if it's a fantasy well let me live a lie
So caught up I'm caught up with you all the time

First time Imet her stayed out together
that's what I wanna do
(that's what I wanna do)
For the worst for the better
Nothing can't matter
What I have to be through
Ooh Babe
But hundred letter that's What I sent her to express i'm part of you
It must be love real,real love coz all i think about is you

[BACK TO CHORUS]

I feel (i feel) that this is Something that i need
Nobody is telling me that you wanting me and that is Now i know it's personally
Now we're togather feels like forever
Baby me and you

It gives me pleasure make me Tresure all of the things you do
So much better since I met her it's like a dream come true
Baby it's me n' you & you for Me I'm planning over new

[REPEAT CHORUS]

Jag älskar den här låten!
/J

simma

Sitter i skolan och ska strax ha svenska alltid lika roligt (?) men efter skolan så drar jag Niklas, Karro, Karros mamma och lillasyster till gustavsbergs badet för lite bad :D ska bli skönt. Har inte badat sen jag var i norrland!
Annars är det ingenting roligt som händer, förutom att jag sökte nytt jobb igår på en klädesaffär i Nacka forum som heter Jackie! haha lite ironiskt, men det stod att dom behövde personal så jag lämnade in ett cv iallafall.
Och så har Jessica från klassen kommit hem från egypten och hon är otroligt jätte brun! blir lite avundsjuk eftersom jag skulle ha åkt till Thailand men det blev ju uppskjutet
aja nu ska vi ha lektion.

/J


<3

Alla har sina med och motgångar.
Men jag älskar dig pappa!


IDIOT NÖT!

Nu har det gått 5 dagar sen lovet var slut och det känns jobbigt Vill fortfarande ta seeena sovmornar med pojkvännen brevid och ha sena hemma kvällar.
Har inte skrivit på ett tag men har inte riktigt haft orken attt sitta vid datorn så mycket nu när man har haft en veckas lov.
Men i torsdags på lovet var jag som sagt o skulle "nattgibba" med anna och hennes pojkvän o 3 av hans kompisar. Vi hade jätte kul tills två idjuuts i typ 30 års åldern kommer in och den ena börjar prata med mig o Anna, men jag brydde mig inte om honom utan fortsatte bara spela på datorn och sen sätter sig killarna bakom oss men jag brydde mig fortfarande inte om dom tills ena killen rusar fram tar min mobil o springer därifrån! BF och Artack springer efter men får inte tag i honom. Killens kompis stannar kvar tills polisen kommer men han får gå efter ett tag eftersom han inte gjort något. Medan jag står o pratar med polisen så ser BF killen som tog min telefon på andra sidan gatan fast en bit ifrån så ja hoppar in i polisbilen så kör vi upp dit och han blir visiterad och polisen tar hans personuppgifter men han har inte telefonen på sig men han kommer åka dit ändå för han gjorde en rej som var skit klantigt av honom men tur för mig så det finns bevis!
Aja, Nu sitter jag hemma iallafall och ska hoppa in i duschen för det blir antagligen så att jag åker och träffar Malin och vi får se vad vi gör. Kul kommer vi nog att ha som vanligt! (: nä nu ska jag duscha!

/J


RSS 2.0