söka jobb

Sitter faktiskt på lektion nu och vår lärare läser ur en urtråkig bok som tydligen ska vara dramatisk men enligt mig låter som massa rappakalja eller vad man nu säger efter som boken hon läser är ur gammal och man fattar inte meningarna! Men nu har vi typ rast och efter skolan ska jag söka jobb här i orminge är lite nervös för det här är första gången jag gör det men det går nog bra!

Wisch me luck!

Fredag

Har inte orkat skriva på hela veckan typ men jag har haft massa annat för mig, som att min älskling fyllde år i tisdags och vi firade honom nere på kvarters krogen och där satt vi med hans syster också o hade det jätte trevligt o Niklas blev väldigt rund om fötterna efter det haha! stackare,
Men nu sitter jag i skolan och väntar på att rektorn ska äta färdigt så jag kan få min dator som jag missade att hämta imorse! aja,
sen ska jag möta dennis för att få tillbaka min tröja som har legat där sen i somras och efter det ska jag möta liza för lite party eller en hemma kväll kanske! :)  haha

Malin: jag får hem kissen om nån månad typ, får ta hem den när den inte behöver sin mamma längre :)


/J

Kattunge!

Måndag igen då! Skönt med en ny vecka och jag börjar bli av med förkylningen jag hade förra veckan. Ska nog ut o söka jobb imorgon efter skolan, ska försöka i Orminge först så det blir nära o bra om jag skulle få jobb där eftersom jag går i skola där och imorgon fyller min älskling 18 år så han ska firas lite sen lär väll han dra ut på krogen i helgen o jag får roa mig på annat håll! haha, 
Men helgen har bara varit lugn! var kattvakt åt min systers katter så jag har tillbringat heeela helgen där med Niklas. Hade det jätte mysigt med massa gått framför teven. Tror jag vill flytta hemifrån snart till ett eget ställe men jag bör nog gå ut skolan först. 
här är lite bilder på min systers knäppa katt. :)

Han tycker om att ligga i kosntiga ställningar! haha
smirre    
dum
Den här bilden har inte jag tagit!



Och så några bilder på min sötnos!
b
ssbebisbebios

Visst är han söt! han växer jätte fort, Nu är han ungefär 3 veckor gammal. Och tjock är han också eftersom han får all sin mamma mjölk för sig själv!

/J

Kissie,BB & Kenza

Blev inget pluggande för mig. Är verkligen inte på humör för det just nu och det känns som att min förkylning bara blir värre och värre... blaah!
Kom på att igår så dikuterade jag o Niklas dom stora bloggerskorna och han tycker bara att dom är så kallade "medie horor" som han uttryckte sig och att deras bloggar får uppmärksamhet för fel saker. Medan jag älskar att läsa om dom och tycker att dom är väldigt duktiga på det dom gör.
Så jag tänkte skriva lite om ad jag tycker om bloggarna jag läser.

Blondinbella: Otroligt duktig och ambitiös vill verkligen uppnå någonting med sitt liv. Att ha två företag när man är 17 år är bra jobbat! jag kan inte riktigt förstå hur hon orkar men beröm ska hon ha. Visst att hon säkert är född me silversked i munnen och har fått mycket hjälp av sin pappa men hon sköter ju tydligen allting näst intill själv och det är duktigt gjort jag tror inte det är många som skulle klara av hennes liv. Läser hennes blogg då och då, tyckte i början att det var intressant. Hon hade mycket bra tankar och åsikter om det mesta men nu är hon uppe och svävar med berömmelsen så det är för mycket galor och annat för att få en att fastna annars är hon bra på det hon gör (när hon jobbar och inte är ute o simmar i sin egen berömmelse)

Kissie: Blondinbella Look alike! rakt igenom. Känner henne inte, känner ingen utav bloggarna. Men denna Kissie har jag träffat 2-3 gånger och ja vad ska man säga? hon är precis likadan i bloggen som i verkligeheten. Tror att hon är en rik brat men icke. Hon är en 17 årig fjortis från kungsholmen. Alla som hon inte tycker är lika "fina" som hon själv behandlar hon som att de vore en hög av skit. Och bloggen då? ett gott skratt om dagen är bra för magen eller vad säger man?
Nä kissie går fet bort för mig hon uttnytjar andra för att få publicitet. Som historien med Fanny var ju bara så lågt utav henne, är helt på Fannys sida när det gäller den här historien och det var när Fanny var kompis med Kissie som jag träffade henne eftersom jag själv är vän med Fanny.

Kenza: Jag älskar Kenzas blogg! Hon verkar så jordnära och vill leva livet som tonåring inte lägga ner hela livet på sin blogg att hon inte skriver lika ofta som Kissie o Blondinbella bevisar ju bara att hon faktiskt har ett liv. Ett tonårsliv som hon inte tänker slösa bort bara för en bloggs skull. Men visst det är fortfarande hennes jobb hon får ju pengar för bloggen och måste lägga ner lite tid på den men hon är ju inte riktigt en lika bloggnörd som dom andra. Hon bevisar att man kan ha ett liv i och utanför bloggen. Hon är en helt vanlig 17 åring som är modell. När jag och Niklas var i affären här om dagen så pekade jag på FRIDA tidningen som Kenza var med på o sa "där e ju Kenza" och niklas svarade "hur kan du sitta o läsa om dom där mediehororna" och jag kände att kenza måste jag försvara lite (haha) så till Kenzas försvar så sa jag att hon inte är någon "mediehora" hon jobbar som modell och då är det ju självklart att hon syns ute i medierna. Hon tackar ju nej till alla erbjudanden om att vara med på tv och annat för hon inte vill synas så mycket mer än vad hon gör när hon modellerar.

Det är lite av min syn av bloggerskorna! :) 

                                                                             
Go Kenza!

kenza



/J


Sick

Har varit hemma hela dagen. Är snuvig och hostar som en galning och då är det inte kul att vara i skolan.
Hade prov igår i NKB ganska lätt var det när man hade pluggat. Pratade med pappa igår om thailand och det var tydligen massa krångel med lasse som ska med oss dit för en av hans anställda hade sagt upp sig så han måste åka tidigare dit o fixa det o massa sånt så vi kanske måste vänta till maj för att åka, Men inget är som sagt bestämt än. Men jag håller verkligen tummarna för att vi åker i ocktober har längtat som in i helvete att få åka!
Ska plugga lite mer idag hade jag tänkt så jag blir klar med allt vi har till den här och nästa vecka! tror ni jag lyckas? ;P
Min syster ringde igår också o frågade om jag ville bo i deras lägenhet över helgen o passa deras katter för dom ska till norrland. Såklart ville jag det, så där kommer jag befinna mig i helgen med Niklas för själv vill jag inte bo.
Men nu ska jag plugga lite! :D

/J

GAHH!

Fuck våran rektor säger jag bara! Han är den ***** rektorn någonsin. Han lovar o lovar men samtidigt drar han ner på allt och då menar jag allt! snål är vad han är.
Aja sitter i skolan nu och har precis skrivit ut mitt cv så i veckan blir det ut o söka jobb! Vill verkligen ha pengar.
Dukitga Karolina o Sandra sitter o pluggar matte medan min pojkvän sitter o letar efter dumma videos på youtube haha. Har en lektion kvar idag och det är företagsekonomi med fjant rektorn. Sen efter det åker jag O pojkväne hem till honom o gymmar sen vidare hem till mig. :) nä nu ska jag sluta skriva o ge min pojkvän en kram!

/J

Ny kärlek!

Ja, Faktiskt så har jag hittat en ny, haha. Jag har blivit förälskad i avokado. Kan äta det till allt! mackor, sallad, pasta ja allt. Har precis stoppat i mig två fullkorns mackor med ett lass av avokado på och lite salt. Mmmm... vad gott! och Nyttigt.  Kom på att jag och min syster Jane kan få såna geni tankar att börja överkonsumera grönsaker eller annat som man inte kan sluta äta! kommer ihåg för nått år sen när hon överlevde på morötter med lite salt och sen vidare till gurka och tomat med salt. Fick höra av mamma för nått tag sen att hon också är svag för avoccado med lite salt.
Haha allt med salt till också. Men gott som fasen!
Har pluggat i några timmar nu men ska fortsätta strax igen var tvungen att ta en liten paus. Har nämnligen 3 prov nu i veckan som jag ska klara fin fint. Är MVG på alla prov att ta i? haha nej man ska ju sikta högt!

så här pluggar jag.
plugg
I sängen med mysigt ljus och ett glas med vatten eller nått annat och plugg böckerna/papprena utspridda.
 


Hela helgen har jag varit hos Niklas och vi har mest suttit hemma hos micke med Tompa & Micke o druckigt nån öl o skrattat åt varandra. Älskar att bara ta det lungt än att vara ute o göra stan osäker! haha ;)
Nej men någon gång ibland kan vara kul bara man inte gör det för ofta.
Kom hem idag och har som sagt bara pluggat riktigt skönt att få det gjort så man slipper tänka på det mer.
Niklas är också här men han följde med Sandra till Kevin och jag har ingen aning om när dom tänker komma tillbaka. Men tills dess ska jag ta en dusch och fortsätta plugga.

Bacardi
Och här är min underbart söta kattunge som har öppnat ögonen helt nu. En ganska dålig bild men den är tagen med min mobil på nära håll. Ser ni hur blå ögon den här? tyvär kommer det att försvinna med tiden för katter har alltid blå ögon när dom är små precis som människor.

/J

Rubrik?

Fast veckan har gått så otroligt fort, Redan torsdag idag då! och jag sitter hemma nu och väntar på att min pojkvän ska komma hit. Har även pluggat till tre prov idag som vi har nästa vecka så credd till mig! Har även lite läxor jag måste göra okså.
Men till helgen har jag inga planer alls. Ska nog bara ta det lungt iallafall.
Igår tränade jag igen! tränade axlarna då och känner av det lite grann idag men inte lika mycket som benen värkte i tisdags! haha sånt man får stå ut med.
Och igår blev min lilla kisse en vecka gammal och den har redan öppnat ögonen helt nu. Satt med Niklas och hans mamma o försöke komma fram till ett bra namn på lillen och vi kom fram till att den ska få heta Bacardi.
Men nu ringde liza så jag ska prata med lite henne! :)

/J

Träning!

Japp, det stämmer! har kommit igång med träning nu... Fast hemma hos min älskling istället eftersom han har ett litet mini gym hemma. Vet inte riktigt varför jag inte har tänkt på det tidigare men men. Tro det eller ej, Jag tränade igår och har gått runt med världens träningsvärk i benen idag. Men jag tränade faktiskt idag okså men idag tränade jag armar och rygg men det kommer antagligen inte kännas lika mycket imorgon som benen gjorde idag. Men jag känner mig riktigt duktig när jag har träningsvärk! Och imorgon ska jag träna igen fast då blir det axlarna.
det blir nog 3 gånger i veckan minst. Och älskling är min personliga tränare som visar hur jag ska göra och hur mycket, han tar helt enkelt hand om tänkandet medan jag gör utförandet haha.
Nu går allt som jag vill!
Har kommit igång med skolan och träning som jag har lovat mig själv! nu är det bara jobbet kvar. Men det lovar jag att fixa så fort vi får våra bärbara datorer från skolan så jag kan sitta hemma och skriva ett CV så det blir ordentligt gjort.
Och eftersom våran rektor har lovat oss dom i slutet av veckan så ska jag försöka skriva ett CV i helgen och sen ut o leta jobb!

Livet leker!
/J

Söndag

Är igentligen inte på humör för att skriva just nu! är irriterad på allt o alla utan anlednign igentligen... + att jag inte kommer på något vettigt att skriva nu när jag är så irriterad!

/J

Fredag

Har varit en väldigt lugn kväll. Åkte med älskling hem efter skolan en stund för att se till min lilla kattunge som jag ska få! Yes, hans katt fick ungar i onsdags och jag ska få bli ägare till den tjockaste av dom! haha, men det är så söööt att jag vill dö. Eller rättare sagt är det min OCH Sandras katt eftersom båda ska betala för den men jag har inte kommit på något bra namn än. Men har funderat lite och har lite alternativ eftersom min syster Jane & hennes pojkvän har två katter som dom döpt till Sambocca och SmirnOff så tänkte jag att jag också kan döpa den till något i stil med någon alkohol dryck.



Öl
Heineken
Corona
Likör
Dooley's
Alkoläsk
Cube
Bacardi
(bacardi)Breezer
Poire
Sprit
(bacardi)Razz
Aivy
Cluny
Malibu
Sierra



Var det jag kom på så länge, men varken Sandra eller Niklas kommer låta mig döpa katten till nått utav det, Sandra kommer säga att det låter fjantigt och vilja döpa katten till typ Superman eller nått (?), Medan Niklas kommer att tycka att allt det jag kom på här låter gay! Fast han ville ju kalla min katt för Gustavo... För han tyckte att min lilla kisse skulle bli som en gay version av katten Gustav! haha, Fan vad jag har hakat upp mig på gays den senaste tiden av någon anledning haha. Aja får se vad den får heta.
Fast Niklas kom faktiskt på ett ganska bra namn till kissen idag o det var Medina, för deras 6 månaders katt heter High-won så han tyckte det skulle passa med tanke på att min nyfödda kattunge ser nästan precis likadan ut som deras 6 månaders katt.
Aja åter till det jag igentligen skulle skriva, Kom hem för nån timma sen från Bebbe hade det jätte mysigt hemma hos henne med godis, cola och en skräckfilm! kommer inte på nu vad filmen hette men läskig var den iallafall.
Imorgon vill jag inte heller göra nått speciellt ska nog hem till Niklas på dagen o mysa med honom får se vad vi hittar på då. Känner mig helt slut efter skolveckan men det är nog bara positivt för nu känns det verkligen som att skolan går jätte bra för mig. Är verkligen helt insatt i att plugga nu! Är stolt över mig själv faktiskt när det gälelr skolan hoppas min vilja håller i bara!
Nä nu ska jag sluta skriva o kanske krypa ner i min stora säng helt själv utan älskling. Jag älskar dig Niklas!
göppsöt
1. Min lilla kisse o kissens mamma.
2. Min jätte lilla Kisse!

/J


 


Torsdag

Hemma igen och imorrn är det fredag! veckorna går ruskigt fort nu, Men det är skönt för snart reser jag o Josse till Thailand och lämnar er stackare hemma i kalla SWEEEDIE! muaha.
I lördags så kom jag o Liza fram till att både hennes och min pojkvän hatar bloggar av nån anledning! kanske för att det är mer en "tjej grej" att sitta o läsa andras bloggar enligt dom o dom tycker ju typ att det inte finns något vettigt att läsa om, okej visst det kan jag hålla med om att det mest står om "dagens klädsel" och sånt men vissa bloggar är faktiskt intressanta. dom bloggar jag läser är Blondinbellas, Kenzas och (tyvär) Kissies. Men jag läser även mina vänners bloggar. Men den bloggen jag faktiskt tycker mest om är Kenzas tycker hon verkar så jordnära och helt vanlig medan typ Kissie svävar uppe bland molnen och får för sig att hon är den nya Vicktoria Silvstedt (stavning?). Och blondinbella är vell sisådär, grym är hon ju som har 2 egna företag vid 17 års ålder men där stannar det.
Som sagt så är det Fredag imorgon och planerna går mot att jag ska träffa Bebbe! har inte träffat henne på år & dar! så vi ska nog bara ha en trevlig "hemma sittar" kväll med massa gott o bara snacka om allt, så som vi brukade göra. ska bli jätte mysigt. 
Men nu ska jag krypa ner i sängen brevid min pojkvän och ta ett glas cola! :) 

Rebbeca (Bebbe)<3
bebbe
/J 

RSS 2.0