Nya skor...

Måndag idag igen och jag känner att jag är otroligt duktig på att uppdatera här (inte)!
Hela veckan har spenderats hos älskade pojkvännen, eftersom jag försöker hjälpa honom så mycket som möjligt nu när han e rätt handikappad.
Men nu är jag hemma i varje fall och ska sova i min egen säng för första gången på typ över en vecka....
Imorgon kommer Niklas förhoppningsvis hit, så vi kan sova här för en gångs skull.
Har beställt hem en Tröja och ett par skor frå nellys och avin ligger i köket så det kliar i fingrarna på mig! vill kuta ner nu och hämta paketet, men det är självklart stängt nu... aja fixar det imorgon innan skolan kanske. Om det är fint väder så kanske jag till och med kan ha nya skorna! :D
Men nu ska jag borsta tänderna och krypa ner i sängen, ska titta på Britney spears film Crossroad... Jag vet att jag är töntig men jag får inte sen filmen när jag är med Nikals för han hatar den, så jag passar på nu när jag ska sova själv!
Hoppas jag får vakna till solsken imorgon!
God natt!


/J

Josse 18 år!

Grattis bästa vän på 18 års dagen!
Hoppas du får en bra dag idag med familjen för imorgon och på lördag är det vår tur att gratta dig! ;)
<3
nhkjl

/J

Sjuksköterska

Kommer antagligen bo hemma hos Niklas den här veckan eftersom han har brutit foten och behöver typ all hjälp han kan få.
Kom hit för typ en timma sedan och det tog sin lilla tid för det var krångel på tunnelbanan så jag missade saltsjöbanan och fick vänta i tjugo minuter på nästa...
Men vi ska titta på "låt den rätta komma in"  snart och sen ska jag sova för jag har ju skola imorgon.
Jag var en snäll flickvän idag också o köpte med cola och chips till mina sjukling! :)

/J

chihuahua

Chihuahuor är hemska små hundar! usscch...



/J

Brutit foten

Ny vecka idag då, men helgen har varit super iallafall.
Fedagen spenderades hos Alexandra med henne och Anna, Lördagen blev det ett jävla åkande för mig för att min bebis katt skulle kastreras. Så jag gick upp klockan 8, åkte till solsidan för att lämna katten hos veterinären sen därifrån till fisksätra för att vänta de få timmarna innan jag skulle hämta katten, sen tillbaka till solsidan o hämtar katten, men upptäcker att han har råkat kissat i buren när han vaknade upp ur narkosen och jag ville inte ta honom hela vägen på saltsjöbanan och t-banan nä det luktade så mycket, så jag åkte till fisksätra igen för att byta handduk i buren, sen åka hela vägen till Hagsätra, vara hemma nån timma innan det var dags att bege sig till Liza för att fixa till sig lite, sen från Liza till Sandra för att hjälpa till att fixa med presenter till Malin och Emelie och sen efter nån timma hos Sandra så gick vi till Malin där det skulle firas. 
Men vi hade det jätte kul iallafall, fick skjuss hem sen så jag var hemma vid två och ringde Niklas som jag inte hade pratat med på hela kvällen för det visade sig att han hade glömt mobilen hemma och han hade varit på kvarters krogen med några kompisar. Men efter samtalet somnar jag direkt.
Men på morgonen när jag vaknade så hade jag ett missat samtal och två sms från Niklas där han hade skrivit att han har gjort illa foten rejält, så jag försöker ringa till hans mobil men den var avstängd, så jag ringde hem till honom men ingen svarar och jag blir jätte orolig.
Ringer nångång i timmen men fortfarande ingen som svarar. Men vid 5-6 tiden ringer Niklas och berättar att han har brutit foten så han och hans mamma hade åkt in till Sös på morgonen och där hade han blivit gipsad, så nu går han runt med ett stort gips på foten och den ska sitta där i 6 veckor.... stackars pojkvän!

jil
pä
/J

Myndiga

Så var dom här studiedagarna förbi, skönt var det! men imorgon är det torsdag och skola som gäller, sen är det fredag då jag antagligen bara ska ta det lungt för på lördag ska min lilla Baccardi kastreras så jag måste åka hemifrån vid typ 9 och hämta honom runt två skulle jag tro. Sen blir det lite party hos Malin där vi ska äta och fira henne och Emelie som blir 18 år!
Har ingen aning vad jag ska köpa till dom men det blir nog något litet eftersom jag inte äger ett ända öre... Men det fixar jag nog imorgon för efter skolan ska jag träffa storasyster Jane i stan (tror jag) o ta en fika och sen åker vi hem hit för att äta middag med familjen plus Janes Jimmie och Min Niklas. Min syster blev tydligen sugen på fisk och äggsås här om dagen så det ska vi tydligen äta imorgon haha! 
Men nu ska jag sova, blev sent idag eftersom jag har pluggat lite. 
hb
Jag och Sandra för ganska exakt ett år sedan!

God Natt! 



 

/J 


Studiedag

Dagen har varit väldigt lugn sov hos Niklas sön-mån men ligger hemma helt själv i min egen säng just nu för Niklas är hos sin brorsa i Gustavsberg men han sover nog här med mig imorgon istället. Ska hem till Liza imorgon runt 11 eftersom jag har studiedag både imorgon och på onsdag. Ska bli kul att träffa henne lite spontant såhär eftersom jag inte har träffat henne på en vardag på evigheter! kommer ihåg för ett år sedan när jag typ bodde hos henne! haha. 
Helgen har också varit lugn och mysig, Fredagen var jag hos Karro i Gustavsberg och sen gick vi ner till Micke där Niklas var, drack ett glas martini med cola innan vi åkte till Niklas o sov. Lördagen var jag hos Niklas och åt tacos innan jag senare åkte till Alexandra och kollade på Melodifestivalen med henne, Anna och Josse. Söndagen var jag hemma hos Niklas igen och myste. 
Har tappat lusten för att festa känner jag. Har inte festat på ett tag vilket är jätte skönt, för 1-2 år sedan festade jag i princip varje helg med Liza och Malin framförallt. Men det har lugnat ner sig rejält.
Föredrar mysiga hemmakvällar just nu, helst med min älskade pojkvän då. Men om han går ut och dricker så åker jag hellre och har en hemma kväll med någon kompis istället. Men nu i helgen ska jag hem till Malin för att fira henne och Emelie som har fyllt 18 och helgen efter det ska jag hem till Josse och fira henne som fyller 18 nästa vecka. Så lite partaj blir det två helger i rad. Men det kan vara kul o festa någon gång ibland.
Men nu ska jag lägga mig o sova så jag får sova länge inatt!

God natt.
ml,knmj
Snart ett år sedan. En mysig utomhuskväll med Liza, Sophia och Ebba!

/J


Vovve

Dessa två hundar är super fina! Ska nog köpa mig en sån när jag flyttar hemifrån.
Den första är en Presa Canario och ser väldigt agressiv ut, men den blir ju som man uppfostrar den, som vilken hund som helst.
Den andra är en Sibiren Husky och är jätte fin! Min absoluta favorit hund.
nlmniokl

Men strax ska jag börja röra mig mot Hagsätra, för jag och Anna ska nog upp till Alexandra o titta på Melodifestivalen.
/J

Lördag

Lördag idag då!
Har ingen aning om vad jag ska hitta på idag, ska iallafall stanna kvar här hos Niklas ett tag för att äta tacos, men efter det ska jag röra mig hem tror jag.
Kvällen igår var mysig, åkte till pappa efter skolan och åt där med pappa o lillasyster, sen gick jag och lillasyster ut och fotade lite med hennes systemkamera. Sen ringer Karro och skriker i telefon att hon har fått sin lilla bulldog valp, så hon ville att jag skulle komma dit o titta på den så jag var där runt 7, blev bjuden på lite mat också, super gott! sen gick vi ner med lilla bulldogen till Niklas brorsa som bor ett sten kast ifrån och där stannade Jag och Niklas till 12 och sen åkte vi hem till honom och sov.
Men nus ak vi strax gå och handla, ska försöka göra Niklas lite glad också för han är arg för att Liverpool van över Manchester United. Stackare!<3

ugyhbj
Jag och lillesyrran igår när vi var ute och fotade!

/J

Snodde en bild

okö
Bild på Jessieca, mig och min pojkvän!

happy



A picture says more than a thousand words



 


Söder

Tänkte berätta för er som inte vet, att min pappa har flyttat till ett hus på söder, ja ett litet hus vid Mosebacke torg.
Så jag tänkte langa upp lite bilder på huset plus lite andra bilder som jag o lillsyrran var ute o tog för en stund sen. Hon sitter förresten här brevid mig i soffan o bloggar hon också! haha, blogg systrarna... det ser rätt kul ut för båda sitter likadant också haha!

jkl  LJOKÖÄ OIJK LÖPLOKNKKLN bikn
Ser lite ut som en sådär mysigt landställe. Men huset är riktigt gammalt!
Obsarvera att de e lite stökigt men han har inte fått i ordning allt än.



uj
/J

Jaa

Som sagt så syftade jag framför allt på de som bara är lata och blir ännu latare när betygen börjar sjunka, visst finns det de som har koncentrationssvårigheter, känslomässiga problem och så vidare. Men dessa har jag inte klankat ner på. För de som jag känner och inte sköter skolan är bara lata och inte orkar anstränga sig och det är dessa personer jag syftade på....
Jag tror visst det här var ett ganska känsligt ämne.

/J


Svar till Niklas kommentar! <3

" Dom som hoppar av är väl förmodligen dom som inte har samma förutsättningar som du.
Du räknar ju upp argument för att stanna som är DINA (ur din situation) argument för att stanna i skolan, vissa har inte intelligensen eller betygen att t,ex. ta studenten eller bara gå 3 år i skolan.
Alla som hoppar av har anledningar till det, kolla bara bland dom du känner som har gjort det.
Men t,ex. Micke hoppade ju av för att han fick jobbet som han höll på att utbilda sig till, kan man säga att det var ett dumt val han gjorde utav lathet då?
Och då hade han ändå gått 4 år i skolan...
Men var stoltoch glad över att du har alla förutsättningar på din sida för att lyckas ta studenten istället!

Jag är glad och stolt för din skull iaf. :) "

Niklas

Men sen syftade jag mest på dom som väljer eller funderar på att hoppa av bara för att dom är skoltrötta, men har intelligensen. Och att hoppa av bara för att man har dåliga betyg värkar ju oerhört dumt. För har man gett upp betygen och tänker hoppa av skolan bara därför så borde man kanske fråga sig varför betygen inte är bra och om det beror på en själv (som det då oftast brukar), och då kanske man borde ta igen allting och höja betygen istället för att hoppa av.
Vissa har anledningar men som sagt, så var inlägget mer riktat på de som bara är lata och skoltrötta.

"Visst finns det personer som har fått bra jobb även om de har hoppat av gymnasiet"
Så skrev jag i förra inlägget Niklas, och då tänkte jag främst på Micke. Det var inte så dumt med tanke på att han fick det jobb han höll på att utbilda sig till. Men tänk om han inte hade blivit erbjuden nått jobb? Hade han fortsatt i skolan och tagit studenten? eller hade han hoppat av och kanske blivit tvungen o jobba med någonting han inte tycker om?

Men som sagt jag riktade mig mest emot de som bara är lata och skoltrötta. :)

Jag Älskar dig!

oi,l.

/J

High School drop out

Lyssnar på någon skit musik i klassrumemt för tillfället, vet inte vad det är ens! låter som en gammal gubbe så grinar typ...
Ni skulle ha sett min och Karros power måltid idag! Grön sallad med kyckling, smoothie, banan, och mango, gissa om jag blev mätt.
Har funderat på de som tänker hoppa av gymnasiet, varför gör man det? kom igen det är 1, 2 eller 3 år kvar av gymnasiet och sen är man fri! varför inte bara göra sitt bästa de åren för att sen vara fri från skola så länge man vill? Jag tycker det är totalt onödigt att ge upp av när man är så nära "målet".
Visst  att man är skoltrött men vilken tonåring är inte det igentligen? vilken tonåring skulle inte hellre vilja ligga kvar o sova på morgonen istället för att gå upp klockan 7 för att åka till skolan?
Jag är också skoltrött men gör mitt bästa iallafall för jag vill ha hyffsade betyg, jag vill ha ett bra jobb och jag vill ha chansen att kunna plugga vidare efter gymnasiet, jag vill ta studenten och känna mig duktig och stolt. 
Visst finns det personer som har fått bra jobb även om de har hoppat av gymnasiet, men varför chansa? 

Ville bara uttrycka mig lite haha!


 


"I know I can
Be what I wanna be
If I work hard at it
I'll be where I wanna be

Be, Boys and girls, listen up
You can be anything in the world, in God we trust.
An architect, doctor, maybe an actress
But nothing comes easy it takes much practice."

Nas - I Can

/J

Träning

Känner att jag har varit riktigt hurtig dom senaste dagarna! I fredags hade vi handboll på gympan i skolan och jag gav järnet, i lördags hjälpte jag och Niklas pappa med att flytta kartonger till hans nya hus samt bar ner en 1,20 säng för 5 långa trappor, den ni! och idag har jag tränat boxning som jag verkligen tycker är skit kul och på onsdag ska jag träna Taekwando.
Men nu ska jag strax hoppa in i duschen men innan dess tittar jag på Niklas mamma som tränar pilates här i vardagsrummet, tror jag ska träna med henne någongång för hon sa att det är mycket rygg övningar som kan vara bra mot min onda rygg. Men det blir senare i veckan.
 
Nej, jag ska tydligen inte hoppa in i duschen än, Niklas mamma ska strax träna yoga o så frågade hon mig om jag hade lust att prova så det ska jag göra.

Och utan att skryta så är jag riktigt duktig på boxning! så ni borde akta er för min höger och vänster! haha,

ökmjh
Kanske är jag nästa Muhammed Ali?

/J


Lady GaGa

Ny vecka igen då. Har otroligt mycket i skolan för tillfället, för mycket! hinner knappt med känns det som.
Men helgen har varit mysig och lugn, i fredags var jag ju barnvakt och i lördags var jag o Niklas hemma hos Alexandra o tittade på film.
Blev små irriterad idag också när jag Niklas och Karro skulle hämta ut biljetter till förhandsvisningen på filmen "Marley och jag" men när vi kommer till stureplan så är bion öppen men inte kassorna! Jätte irriterande att dom har bion öppen men inte kassorna, för vi tänkte ju att vi skulle där så tidigt som möjligt för att hinna få biljetter innan alla var slut, men kassorna öppandes inte först runt 18.00. Så vi gick in och kollade lite i sturegallerian och sen gick vi till bellmans o fikade innan vi åkte hem för vi orkade stanna kvar i två timmar för att vänta på att idiot kassorna öppnade på bion. Men nu sitter jag i Niklas soffa med datorn o surfar på deras grannes trådlösa internet, haha soo huud!
Imorgon ska jag direkt hem efter skolan för jag måste hjälpa mamma med alla sängar, för jag ska få mammas stora dubbelsäng, Jodie ska få min 1,20 säng och mamma ska få jodies lilla säng haha!

Är det någon mer än jag som tycker att Lady GaGa inte alls är snygg i vanliga fall som i sina videos?
Visst ser väll ingen stjärna likadan ut i sina videos som i verkligeheten, men Lady GaGa är extrem enligt mig.


Vanliga Lady GaGa.
gaga
iuijkol
Lady GaGa i sin video till Poker Face, och en ordentlig photoshoppad bild.
fvhb
nnm

/J


Barnvakt

Har varit hemma en liten stund nu men det blev ändå ganska sent för Barnens mamma Ylva var tvungen att göra lite saker på vägen när hon skulle hämta mig hos dom o skjussa hem mig. Men det var en trevlig kväll, satt med barnen Alexander och Antonia (skrev fel i förra inlägget, pojken är 8 och flickan är 5) och tittade på Lets Dance, barnen var lite blyga i början men jätte söta!
Nä, nu e jag så trött att jag håller på att ramla ur sängen!
god natt

/J

barnvakt

Idag är det barnvakt som gäller! ska vara barnvakt till en pojke på fem år en flicka på 9 år, det är mammas kompis nåntings barn. Men det ska nog gå så bra iallafall får ju lite pengar för det också. Men dagen har varit ganska hektiskt, började med att Karro kommer o bankar på Mickes dörr när jag o Niklas ligger och sover så det var bara att stiga upp, klä på sig o sätta sig i bilen. I skolan blev det massor med plugg och sista timmen hade vi idrott, vilket för en gångs skull var roligt för vi körde handboll och det är faktiskt kul! Men jag var hel svettig när jag kom hem.
Men imorgon ska jag hjälpa pappa med lite saker, men efter det ska jag nog hitta på något roligt att göra.
Men nu måste jag klä på mig o lite sånt.

bvuiunim
Jag och Sandra i somras på Kevins balkong


 

/J


BEBIS!

Sitter i Niklas soffa igen fast den här gången e jag nyduschad. Om ett litet tag så ska vi åka hem till Niklas brorsa Micke som bor i Gustavsberg, vet inte om vi stannar kvar där över natten men det lär nog bli så, men vi åker nog med Karro till skolan imorgon så vi kommer nog komma upp i tid! haha,
Dagen idag har varit som vanligt, har pluggat också för har tre ganska stora saker i skolan som ska lämnas in snart.
Sitter o tittar lite på dom fyra små söta kattungarna och jag vill verkligen ha en utav dom för den är jätte fin, svart-vit omed lite brun/orangea fläckar. Kanske ska övertala mamma (även om det kan bli svårt) för bebis kommer nog lugna ner sig o inte vara så sällskapssjuk om han får en kompis o leka med och det blir inte särskilt dyrare om jag o min syster delar på kissarna, och sen till sommaren om man kanske åker bort ett tag så är det lätt att fixa med katt vakt!

Så mamma om du ser det här så SNÄLLA! tänk på det innan du säger nått, tänk till sommaren när du reser bort i några veckor så kommer jag att känna mig jätte ensam hemma, för Niklas vill nog inte vara där hela tiden men med två små super duper söta kissar blir det inte lika ensamt!

pk,lö
Såhär små är bebisarna nu!

/J

Mrick dick

Kanske ska skriva lite eftersom jag inte har skrivit på evigeheter....
Men veckan har varit som vanligt, bara skola vänner o pojkvän allså ingenting nytt.
Sitter just nu i soffan med Niklas mamma o tittar på nått konstigt program. Det ligger också 4 nyfödda kattungar brevid mig, riktigt söta o bara någon timma gamla. Så nu har min katt fått småsyskon.
Börjar ju närma sig helg igen, och jag har verkligen ingen aning om vad jag ska hitta på. Kanske blir en lugn helg.
Men nu orkar jag inte skriva mer när jag ändå inte har nått att skriva om.

oiö,

Bjussar på en bild på mig o liza runt tolv slaget på nyår!
/J

RSS 2.0