10 månader

Idag, eller rättare sagt igår (eftersom klockan är över 12) så var det min  o Niklas 10 månaders dag! tiden går verkligen fort...
Men dagen tillbringades först hemma hos mig där vi bara vaknade till o jag tog en sväng med damsugaren i hela huset o plockade ut/in i diskmaskinen medan Niklas inte gjorde någon nytta i huvudtaget, eller jo han kramades o pussades med mig i mellan åt. Sen åkte vi till Nacka forum o kollade runt lite, fick med mig lite underkläder från New Yorker som är min nya favorit butik när det gäller underkläder, fick även med mig en jätte, jätte fin ring i silver som kostade 70 kr för den var på rea! sen åkte vi till Fisksätra för att äta pizza, där stannade vi ett tag för Niklas kompis Robert kom ner o satt o pratade med oss ett tag.
Sen vidare till Hagsätra där vi är nu och ska strax gå o lägga oss.
jkiöp
Älskar dig!

/J

Syster Jane

Sitter här och är jätte hungrig! har beslutsångest... ska jag ämta en macka, eller ska jag inte? hmm...
Lutar åt att jag gör det haha!
Men imrogon blir det nog en rolig dag för jag ska åka skridskor på djurgårn med några kompisar! Efter det kanske jag följer med Josse för att hämta en tröja som fortfarande ligger kvar hemma hos Dennis, och sen åker jag nog till Niklas.
Juste! ska hämta min väska imorgon istället för på fredag, var för ivrig så jag får låna lite pengar av mamma så jag kan hämta ut den. Skulle vilja ha den till mina fina skor som går jätte bra ihop med den, men det tillåter inte vädret tyvär.
Resten av lovet kommer jag inte göra något speciellt, bara umgås med pojkvän o vänner, kanske ska fråga storesyster min om hon har lust att ses nått.

Så syster om du ser det här så kan du gärna slå en signal till mig! :)

ter
Syster Jane

/J

bebis

Har inte skrivit nu på ett tag för jag har varit på Josses land lör-mån så jag har inte riktigt haft tid att skriva, har varit med Niklas från igår till idag också och vi gjorde absolut ingenting typ. Men snart kommer Josse hit för att umgås lite, men vi kommer nog inte ha någonting att göra skulle jag tro, blir så när man inte har några pengar...
Men Malin ska skriva upp mig på sitt jobb så jag kanske får jobb där och det är nån jävla telemarking eller vad det heter, inte det roligaste men det finns värkligen inga jobb alls. Men jag gör det för pengarna isånnafall.
Men imorgon så kanske jag, Karro och Jessica åker till kungsträdgården för att åka lite skridskor så det blir mysigt att umgås lite med dom också. Men efter det åker jag nog till Niklas för att vara med honom också.

Kommer ni ihåg min katt som jag tjatade om så mycket i slutet av sommaren? la ju upp bilder på hur han såg ut just då, men har inge nytagen bild eftersom jag inte har någon kamera.

bnmpk,lönömniimöä.,
ftr
Här är lite bilder på min bebis, dom två första är när han är nyfödd o inte ens har öppnat ögonen än, dom två i mitten är han någon vecka gammal o har precis öppnat ögonen, den näst sista är han ungeför 9 veckor gammal och den sista biölden är han 4-5 månader tror jag, inte riktigt nytagen men han är bara lite större än sådär.
Men nu måste jag skynda mig ner så att inte Josse blir arg för att jag är så seg!

/J


Ny väska! igen...

Så var man hos Niklas nu (har varit här ett tag) efter att ha varit ute och ätit på restaurang för att fira lillasyster som fyllde tonåring idag! Jag åt biff med stekt potatis och grönsaker och det var huuur gott som helst, för er som är intresserade haha. Så imorgon är det fredag igen och så lov en hel vecka, underbart. 
Har också beställt den där väskan som jag visade i något inlägg längre ner, så den blir min nästa fredag då jag får pengar. Tänkte också beställa lite smink nu när jag ändå är igång, så det kommer att sluta med att jag får in pengar på kontot men dom försvinner lika fort därifrån. 
Så vad har hänt mer idag då? hm... killarna spelade fotboll och det gick ju rätt bra, dom vann en match, förlorade en och en blev oavgjord. Men duktiga var dom. 
Har ingenting intressant att skriva så jag ska inte tråka ut er, 

/J 
 

Födelsedag & Fotboll

Gooosch vad blogg.se är seg, hinner gå i pension innan den ens har loggat in mig...
Ska strax gå o duscha och imorgon är det fotboll som gäller. Ska bli kul o titta på faktisk eftersom min pojkvän spelar.
 Imorgon fyller också lillasyster hela 13 år! så då ska vi ut o äta men inga killar får följa med muaha så vi blir ett gäng tjejer.
Men nu ska jag duscha för sen ska jag kura ihop mig i sängen och läsa lite i Bridget Jones Dagbok som jag måste läsa till ett arebete i skolan...

n,kergtr
Little Sis
Jag älskar dig! ha en bra födelsedag imrogon<3



 

/J


Twilight


Sökte lite på Twilight filmen och ville lägga in lite bilder. Har väldigt tråkigt som ni kanske förstår... haha, men varsogod :D

oiojknk
Kristen Stewart "Isabella Swan" & Robert Pattinson "Edward Cullen"
Han är mycket snyggare i filmen måste jag säga...

jkljklklnjklöjkljkl

1. Ashley Green "Alice Cullen" 
2. Elizabeth Reaser "Esme Cullen"
3. Jackson Rathbone "Jasper Cullen"
4. Kellan Lutz "Emmett Cullen"
5. Nikki Reed "Rosalie Cullen"
6. Peter Facinelli "Carlisle Cullen"

wsdcfxdn-öpoj

1. Anna Kendrick "Jessica Stanley" (Varför fick inte hon vara huvudrollen, hon ser ju mycket bättre ut)
2. Michael Welsh "Mike Newton" inte snygg någonstans men ser ut som en kille i min skola som går i 1.an o heter Martin!
3. Taylor Lautner "Jacob Black" Ser inte bra ut i filmen!




/J

kääär

åååh, jag är så kär! och inte i min pojkvän utan i en väska och ett par jeans!
Jo jag är faktiskt kär i min pojkvän också men just nu är jag "JagVillHaMenHarIngaPengar" kär!
Men jag beställer nog detta till helgen och hämtar ut sen när det är penga dags.

nk                                                        bhjklö



Väskan är ifrån Friis & Company och kostar 250 kr så den ska bli min och Jeansen är från Cheap Monday och kostar 280 så dom ska också bli mina fö det är så fin att ha vita jeans mot våren/sommaren.

Vill ha
, Vill ha, Vill ha, Vill ha, Vill ha, Vill ha, Vill ha, Vill ha, Vill ha

/J

Mera plugg och Fredrik Ljungberg

Har pluggat ännu mera nu så det känns bra, visserligen inte geografi för det tyckte jag kunde vänta tills jag kom hem så jag har jobbat med svenska som är det viktigaste just nu för vi har grymt mycket att göra i just det ämnet. Men när jag tittade runt på internet för att hitta fakta så kom jag in på Gröna Lunds hemsida och fick se att dom håller på att bygga en ny berg och dalbana som ska heta "Insane" roligt roligt, jag älskar berg ocg dalbanor! men sen fans den en länk om att man kunde söka jobb där så den klickade jag på i hopp om att man kanske kunde få jobb där men nej då, 18 år minst stod det. Så där sprack min plan... och jag som trodde att det skulle bli lättare att få jobb när man blev 16, men icke nu måste man ju tydligen fylla 18 för att få ett jobb. It sucks....

Men nu måste jag göra er lite glada genom att lägga upp en a lá Fredrik Ljungberg look a like pose på min Niklas haha!


Fick tyvär inte ha kvar den bilden på Niklas för han tyckte att det skulle bli pinsamt... :(
Nu blev ni glada va? för att jag är så snäll o delar med mig av min pojkvän! haha.

/J

Klassrummet

Sitter i klassrummet och solen skiner utomhus, nästan så att man tror att det börjar bli vår. Men än är det bara Februari.
aja, tiden går fort så snart är det ju sommar.
Men nu sitter jag i klassrummet och ska plugga lite geografi, inte mitt favorit ämne men det måste göras.
Imorgon är vi lediga från skolan för att gå o kolla på när vårt kill skol lag ska spela Skol DM mot tre andra gymnasier, det ska nog gå bra för dom är riktigt duktiga även min pojkvän som är med och spelar.
Sitter och lyssnar när några här inne "stafett läser" ur en bok som typ målar upp alla killar som våldtäkts män och min pojkvän reagerar väldigt starkt på sånt så nu sitter han o snackar om Alfa hanar och beta hanar... haha. Min pojkvän ska alltid dra igång ett sånt här samtal, men det är kul o lyssna på för Niklas är duktig på att få fram sin poäng.
Men eftersom jag var så duktig igår så tänkte jag vara lika duktig idag. Så efter skolan blir det raka vägen hem för att plugga och lite senare ska jag se om det finns någon som har lust att ta en snabb promenad med mig, fast det kanske är bättre att gå själv som jag gjorde igår.

nm,.

Här var man lite brun i ansiktet iallafall.
/J

Duktigt

Har haft sån mensvärk dom senaste dagarna! Jag är tyvär en av dom som har haft oturen att få en hej dundrade mensvärk. Det brukar ju gå i arv sånt här men varken min mamma eller äldre syster har aldrig haft det såhär. 
Men det närmar sig fredag igen haha, vilket bara är skönt för sen är det väl sportlov om jag inte tar fel? 

Måste bara nämna för er att jag har varit otroligt duktig idag! har gjort klart ett stort arbete i SvB som blev på hela 5 A4 datorskrivna sidor och det var bara frågor och svar som hela uppgiften handlade om, det är credd till mig. Sen tog jag en promenad själv här i Fisksätra i en timme för att förbränna lite fett. haha. 
Juste det avr ju otursdagen i Fredags, var det nån som hade otur? Jag hade lite otur, jag gjorde som min älskade pojkvän har gjort,... jag har ramlat i en rulltrappa o skrapat upp benet. 
Men nu ska nog jag och Niklas sova så vi faktiskt orkar upp imorgon.

jkl

/J 

Alla hjärtans dag

Så var den överskattade dagen här då. Ska väl börja röra mig mot Niklas om ett tag, om jag får tag på honom vill säga för jag tror nämnligen att han ligger och sover fortfarande. Men jag och Niklas ska inte göra något speciellt idag,  bara vara med varandra. Jag kanske får honom att träna med mig till och med.

FLERW
Jag älskar dig!<3
/J


Otursdagen

Sitter i skolan med Karro just nu och gör ingenting vettigt för alla andra är och åker skridskor utan oss för Karro har en gammal skada i benet och min anledning är att det är fredan den trettonde. Jag sätter inte på mig ett par skridskor idag, aldrig i livet, för chansen att jag faktiskt ramlar och bryter alla ben i kroppen är 10 av 10! Så det är bara ett bevis på hur korkad min lärare faktiskt är som sätter skridsko åkning på Fredag den trettonde.
Men lite senare ska jag träffa Josse och vi har inte planerat någonting att göra, men nått roligt blir det väl. Vi kanske kan ringa Liza o fråga vad hon ska göra.
Så var man brunett igen också! Var ju det tidigare också men försökte få tillbaka min vanliga hårfärg men det ville sig inte riktigt och jag tycker om förändringar på mig själv så de fick bli brunt hår nu. Ska be Josse skicka över bilden hon tog på mitt hår innan vi färgade det.

bnk
Scaaary...
/J

Arg

Är skit förbannad just nu! hur kan en annan människa göra något så äckligt förbjudet? någonting man måste fatta att man absolut inte ska göra mot någon, aldrig någonsin. Sen kommer personen och ber om ursäkt, WTF! tänk efter först, inte efter. Och sen kommer ju såklart bortförklaringen, att man ångrar sig, att man agerade i stundens hetta. Hell no, jag tycker att du kan ta dina ursäkter och stoppa upp dom i röven. För det du har gjort mot henne är fel och jag ber för att hon inte ska godkänna dina fjantiga svaga ursäkter. För så som du har gjort gör man bara inte. Men det har tydligen alla uppfattat utom du din dumma *****!

tyudj
/J

Nils

Är snart klar med sista delen på ett prov e svenska... har inte varit direkt kul men jag hoppas faktiskt på ett MVG, för är riktigt ordentligt jävla stolt över den!
ja jusste, gissa vad jag ska göra? -jag ska läsa "Nils Holgerssons underbara resa genom Sverige" och inte den förkortade versionen för barn, utan den stora tjocka boken på ca 600 sidor. Läste den förkortade versionen någon gång när jag var liten för pappa typ tvingade den på mig, haha! men boken är riktigt bra tycker jag. 
jklöä 


Men idag är det onsdag vilket betyder att jag har klarat mig igenom halva skol veckan redan, så om två dagar är det fredag, men inte vilken fredag som helst utan det är Fredag den 13! usch och fy. Är inte speciellt vidskeplig men nu känns det som att det kommer hända någonting. Men sen är det ju alla hjärtans dag dagen efter, en slump? först otursdagen och sen alla hjärtans dag. Men jag ska nog hitta på någonting iallafall i helgen.
dags att återgå till pluggandet.

/J


 


tråkig skol dag

Är för tillfället i skolan och har en tråkig lektion där man får göra vad man vill typ, så jag ska snart sätta igång med lite uppgifter så jag får någonting gjort, är ju ganska lungt här i klassrummet eftersom det bara är jag, tessan och Jessica här. Vilket kan vara ganska skönt för då får jag arbetsro. Niklas drog hem för ett tag sedan för att han håller på att sluta röka o går runt och är irriterad så han tyckte det var bäst att åka hem. Sen ska han ju inte vara här imorgon heller.... suck
Men nu kom vår lärare så jag ska plugga!

/J

Top model

Har suttit och kollat på Canadas next top model, och så  funderade jag på vilka som hade vunnit Americas Next top model men kom inte ihåg alla så jag fick leta upp några på tha intranätet. 

12346678kj,mcycle10nm,
1: Adrianne Curry
2: Yoanna House
3: Eva Pigford
4: Naima
5: Nicole
6: Danielle Evans
7: Caridee
8: Saleisha
9: Jaslene
10: Whitney Thompson
11: Mckay

Förstår verkligen inte varför Naima, Danielle, Jaslene och Mckay vann!

Jag tycker att Elina eller Lauren skulle ha vunnit istället för Mckay.
 11 11
Joanie istället för Danielle.
bnm,
Kahlen istället för Naima.
ghjk
Och Natasha istället för Jaslene.
ghj

Men i säsong 10 så vann ju Whitney och hon tyckte jag var väldigt duktig men jag tyckte nog lite mer om Katarzyna.
bnmm,


Nu blev det ett ganska långt inlägg,
Men nu ska jag titta på film och tycka synd om mig själv för jag har en ordentlig mensvärk!

/J



ensam tid

Vilken lång tråkig dag det har varit!
Har bara varit i skolan-hem-sovit-städat, och nu ligger jag i min mjuka fluffiga säng med datorn i knät och SATC på tvn.
Har köpt ett par jätte fina skor igen från DNA för 180 kr! fast dom igentligen skulle ha kostat 600 kr. Köpte ju ett par andra skor där för inte så länge sedan som kostade 200 kr och 500 ordinarie pris. 

Snart är det helg igen, och jag vet inte vad jag ska göra... antagligen vara med Niklas eftersom det typ är det ända jag har lust med. 
Men jag skulle vilja träffa Malin också, har ju inte träffat henne på ett tag. Får ta o ringa henne imorgon och höra vad hon ska hitta på i helgen. Men nu börjar Navy CIS strax! 

jk 
/J


RSS 2.0