Lördag

3 dagar kvar till skolavslutningen! nu känner jag verkligen av stressen , Allt ska vara klart o inlämnat! har en bok resension i engelska jag måste göra! aja det får jag ta imorrn eller på måndag.
Vi avr ju lediga igår så jag har sovit hos niklas från torsdag till idag och vi har haft picnick vid en sjö o det var jätte mysigt sen har vi bara varit hos honom o tagit det lungt. Men iag skull han till en kompis som fyllde år o jag ska nog träffa min plutt Malin! det var ett bra tag sen vi träffades! 

Köpte boken The dirt Mötley Crüe , den boken är riktigt bra risk för sträckläsning haha men den visar hur det är att vara med i ett band och den mörka sidan av Rock n roll!
 .. 

Men nu ska jag Mamma, Jodie, Jane & Jimmie ut o äta (:

Puss så länge

/J

Sophia,Ebba & Liza



image72

Jag ÄLSKAR den här bilden på Sophia & Liza!

Några fler bilder från i lördags.

  

Tisdag

Vilket härligt väder det har varit idag! men tyvär gick jag omkring i tjocktröja igen för jag hade sovit hos niklas och där hade jag inga kläder så jag fick låna en tröja av honom, men men. Åkte hem och var med liza en liten stund och vi skulle igentligen ha träffat Dennis men så vart det inte. Tvättade o syster Jane slingade håret på mig okså, vet inte riktigt resultatet på håret än för det är fortfarande blött men det blir nog bra. Imorgon är det Onsdag och då är det bara 6 skol dagar kvar innan sommarlovet! Hela året har gott så sjukt fort att mitt huvud inte hänger med jag tror typ att det fortfarande är vinter ute! haha. Malin ringde mig idag okså o frågade om jag ville vara servitris med henne på hennes grannes student middag eller vad det heter ska nog bli väldigt kul enligt malin får vi nog lite pengar för det! Ska nog hjälpa pappa lite på hans jobb i sommar okså så tjänar jag lite grann iallafall aldrig fel med lite extra pengar!
men nu ska jag nog gå o lägga mig o läsa den tråkiga engelska boken som jag inte har läst än! puusss

/J 

Bilder

Här kommer lite bilder från i lördags! Enjoy...

    

image67

     

Söndag

Gårdagen var jätte rolig började med middag hos sophia med liza ebba sophia o jag sen traskade vi ut och satte oss uppe vid en skola eftersom det var tillräkligt varmt för att sitta ute så vi tog med lakan och hängde upp runt bordet där vi satt så att det blev lite som en inhängnad vi hade okså med sophias ipod högtalare så vi hade musik vi hade även massa ljus så det var hur mysigt som helst efter ett tag kom philip okså, men inväntade att jade och hans kompisar skulle komma men så blev det inte så vid 12 tror jag att jag o liza började röra oss hem men vi skulle tydligen möta upp lizas kompis richard i hornstull så där var vi ett tag sen följde vi med honom till midsommarkransen av en dum anledning aja sen därifrån åkte vi till fruängen och sem hem till lizas mamma så vi var här ungeför kvart över 2 och här är vi fortfarande, Liza står i duschen nu så jag passade på att skriva ett inlägg. Men snart ska jag röra mig hem o bussen går 22 över så jag ska börja packa ihop mina saker :) , puss

/J 

Lördag

Lyckligtvis lyckades jag somna igår när jag gick o la mig. Nu känner jag mig helt utkörd för jag har lekt som en galnig med lilla Buster, stackars liza var tvungen att gå upp kl 5 imorse för hon skulle vara barnvakt kl 6 men jag låg kvar i sängen o sov till halv 11 då hon ringde och väkte mig så jag hoppade in i dushen åt lite frukost och sen var det bara att knata till liza o buster och då hade liaz planerat att vi skulle gå till en park i närheten så jag har lekt kull, kurragömma, åkt linbana och gungat med lilla Buster men det var skönt att få "springa" av sig lite haha men jag kommer säkert att vara jätte trött ikväll men det får vi itne hoppas , men nu ska jag stryka lizas hår och sen hoppa in i duschen igen  :) puuussss

/J

Fredag/Lördag

Sitter hemma hos liza nu och den nöten har somnat så jag sitter och degar framför datorn isstället kan inte somna vet inte varför heller, Kanske beror på att det är fredag och jag sitter hemma hos liza o har inte gjort någonting och alla jag ber ska ringa mig gör det inte så jag känner mig såååå ensam :( kanske ska krypa ner brevid liza o försöka sova endå. Men jag saknar niklas vill somna i en varm famn som jag har blivit så van vid nu! aja får nog vänta till på söndag skulle jag tro eftersom helgen är helt planerad ! men nu ska jag nog försöka sova lite!
puss

/J

Sophia

Det är den här bruttan vi ska hem till imorgon! (:

image62

Fredag

Så nu sitter man hos liza och ska snart ut o grilla med lizas pappa o hans polare haha men det ska bli gott för bengan lagar ju så goooooood mat! men ikväll blire som sagt bara chill hos lizas mamma eftersom vi är själva där för lizas mamma är på landet med sin kille och liza ska upp kvart i 6 imorgon för att vara barnvakt åt lilla Buster. Men det ska bli mysigt att bara köra en chillkväll.
Idag har det ju varit jätte varmt men min kära syster jane sa att det skulle bli mulet och typ 15 grader så jag satte på mig en tjocktröja och en jätte ful tröja under, men när det blev jätte varmt idag och vi hade orientering i skolan så vägrade jag att ta av mig tjocktröjan för att jag inte ville visa den jag hade under och efter skolan åkte jag o mötte Liza och hennes klasskompis i stan för att köpa en present till sophia och vi hittade en jätte fin present som hon då ska få imorgon när vi ska dit. så jag har i princip svettats igenom den här dagen, mysigt värre! Men snart ska vi ut o äta! MUMS!

Puuusss

/J

Torsdag

Jag fick IG på nationella i matte! faaaaaaaaaaaaan!! men niklas fick iallafall G och högst poäng av alla! (fast vi vet inte vad jessica har fått än) och jag är jätte glad för han skull och han är överdrivet glad för sin egen skull så nu tycker han att han är smartare än alla andra i klassen haha. Men IG var inte direkt oväntat för min del. Så nu ska jag ringa mamma o be om pengar så jag kan gå ner o köpa en stor cola och glass så jag kan tröst äta lite och sörja mitt betyg i matte ;(
Men senare drar jag kanske till pojkvännen eller till dennis för några skulle chilla där men det känns mer lockande att åka till niklas för lite mys.
Imorgon händer det nog inget speciellt skulle jag tro har 2 "erbjudanden" antingen åka med niklas och ercan till delatre för att han fyller år eller åka till liza för att ha en mysig tjejkväll tsm svårt val! och på lördag ska jag & Liza till sophia för att hon fyller år så vi ska äta middag nånstans förstod inte riktigt vad liza snacka om men det blir nog kul iallafall (:

/J


Torsdag igen då (:

Ligger för en gångs skull i min egen säng i mit eget rum eftersom jag är så snäll och har lånat ut det till Syster min & hennes pojkvän men nu är dom inte hemma så jag snodde tillbaka rummet för en natt, Jag kommer sova som en liten prinsessa inatt!

Idag har jag vart i skolan och allt gick jätte bra efter det åkte jag hem och har varit med Anna bf tim kevin och josse en stund innan jag gick hem för att kolla på PCD. Och nu fick jag precis ett sms av Niklas och att få läsa det han precis skrev värmer så himla mcket! 

Kärlek är endå en rätt konstig känsla det kan vända upp o ner på ens liv till det bättre eller sämre. För nästan ett år sedan trodde jag att jag hade hittat mitt livs kärlek (eller jag trodde att mitt livs kärlek hade hittat mig) och jag var så kär så jag hade bara ögon för honom så jag höll på att förlora en mycket nära vän pågrund av det men efter lite mer än 1 månads förhållande så gjorde han slut och jag har nog aldrig varit så ledsen i hela mitt liv och då tackar jag verkligen Kevin, Anna, Josse, Sandra och Malin som ställde upp och fanns där för mig! men efter en vecka att han gjorde slut så blev vi tillsammans igen för att han började skicka sms mitt i natten om att han saknade mig och sånt så vi beslutade att försöka en gång till men efter ungefär en månad tillsammans igen så blev jag dumpad ytterligare en gång och vart jätte ledsen igen. vet inte riktigt hur länge jag var ledsen men det var nog ett tag och nu i efterhand har jag fått veta att han hade varit otrogen hit och dit och gjort si och så, Så nu är jag bara glad att han faktiskt dumpade mig för hade inte han gjort det så hade jag aldrig öppnat mina ögon riktigt och insett sanningen och faktiskt dumpat honom själv och efter mig har han lyckats vara tsm med 3 tjejer till och varit otrogen mot allihopa oxå, smart dude!. Men efter att han dumpade mig sista gången så beslutade jag mig att ALDRIG någonsin bli kär i en kille igen visst ville jag ha ett förhållande men efter allt detta beslutade jag för att vara singel livet ut. Men höll jag det?.. Nej faktiskt inte haha, Efter 9 månader att jag och "mitt livs kärlek" gjorde slut så har jag en pojkvän och vi har varit tillsammans i en månad om 5 dagar och kär är jag verkligen finns inget annat att säga! men jag och niklas har gått i samma klass sen augusti och han har funnits där precis framför ögonen på mig hela tiden men jag har aldrig tänkt på det eftersom vi bara har varit kompisar. Men han är ett av det bästa i mitt liv och jag ångrar inte en sekund att vi gav det här förhållandet en chans! 
image61

Det jag har kommit fram till nu är de flesta killar är "konstiga" men vissa har tur och hittar sin perfekta kille som jag verkligen tror att jag har gjort nu men det finns många som sitter i ett dåligt förhållande utan att vilja inse det.


  
 Finns igentligen bara en sak att säga om killar!
Can't live with 'em, can't live with out 'em!

/J

Måndag

Sitter hemma och myser med mig själv i sandras/mitt rum för typ första gången på ett tag, för sandra är nämnligen ute med keewa. Idag har det bara varit chill vaknade hos Niklas och åkte därifrån till skolan, va i skolan och fick sluta en timma tidigare för vi flyttade fram spanska lektionen en timma där vi igentligen skulle ha hål timma så de va skönt. Efter skolan åkte jag hem och är tyvär fortfarande hemma! skulle igentligen ha åkt till liza men jag orkade verkligen inte, är helt slut även har jag inte gjort någonting speciellt men det beror nog på att det är stressigare i skolan nu än va det någonsin har varit men nu är alla nationella prov skrivna och även alla spanska prov. Men lite stressigt är det för nu är det bara alla sista saker som ska redovisas och skrivas. Men det känns som att det kommer gå bra har ett fast VG i spanska nu fast jag har haft IG sen sexan i grundskolan så det känns jätte bra! Kommer oxå att få ett VG i engelska om jag gör alla slut redovisningar bra så det ska jag satsa på nu men jag vet inte riktigt vad jag har för betyg i de andra ämnena men ska nog kolla upp det imorgon. 

Men josse sitter o tjatar på mig att jag ska pallra mig ut med henne, men jag får se om jag orkar!



/J 

Torsdag kväll

Imorgon är det fredag och en vecka närmare till skol avslutningen! ska bli grymt skönt men man kommer ju sakna alla från klassen.
Aja har vart hemma i nån timma nu, Har varit på hund kurs med Anna och Lina för att deras hund ska bli lydigare haha vi får se hur det går me den saken ;P , men när kursen var klar så åkte vi till hagsätra och umgicks med josse danne o robban ett tag sen gick jag hem för att det var så saaaatans kallt + att det började regna (vart tog solen och värmen vägen?). Men nu sitter jag här o ska lägga mig brevid sandra o kolla på Favvo programmet Navy CIS. Imorgon är planen att jag ska hem till niklas o ta det lungt ska bli mysigt (:,

Pusss

/J

Torsdag

Har varken haft lust eller tid att blogga på ett tag av några anledningar och det är för att jag inte har egen data för tillfället för att min syster Jane och hennes "fiance"  har kommit hem från thailand och eftersom dom har hyrt ut sin lägenhet till 2 tjejer så bor dom här och har bott här i 2-3 veckor och stannar i nån vecka till. Så jag o Sandra får snällt dela på hennes rum och hennes data men hon sitter ju vid den 24/7 så jag får nästan aldrig tillgång till att använda den.

Aja idag har det inte hänt så mycket, sov hos niklas och åkte till skolan där jag & Sandra gjorde nationella muntligt i engelska och jag fick på gränsen till VG! starkt jobbat av mig! Efter skolan åkte jag o sandra in till gamla stan för vi skulle möta Liza sophia philip och marcus (tror han hette så) för sophia skulle ta hål i tungan, och stackaren va helt skakis efteråt helt vit i ansiktet o chockad var hon! men så blir det vill nog inteveta hur jag såg ut efter att ha tatt hål i tungan, haha men som tur var så led sandra okså eftesrom vi gjorde det samtidigt haha :D
 
Men efter det åkte jag & liza till älvsjö för att hämta lilla Buster som liza är barnvakt åt några gånger i veckan, Och han var hur söt som helst men lite busig haha! sen drog jag mig hemmpt vid 7 för jag o sandra skulle tvätta så vi vart klara runt 10 och nu har jag suttit vid datan sen dess typ! Imorgon ska jag försöka få tag i öppet tiderna till U-mottagningen i Midsommarkransen för jag ska nämnligen sätta in en P-stav orkar inte hålla på med dom jobbiga P-pillrerna. Sen vet jag inte vad jag ska göra blir vell nått tråk.
Och snart är det fredag igen men då tror jag att jag ska hem till niklas och umgås med han och eventuellt hans brorsa o några kan bli kul om vi hittar på nått annat. Men nu ska jag sussa! förhoppningsvis orkar jag börja blogga lite mer nu... det är alltid kul att kolla tillbaka vad man har gjort alla dagar! 

God natt! 

/J 

Söndag/måndag

JAG ÄLSKAR DEJ SYSTER!


 

image59

Tack för att du står ut med mig varje dag! Är så glad och tacksam för att jag får ha dig vid min sida varje dag, Du är guldvärd Sandra Paulina Vicktoria Norling!

Söndag

Har inte skrivit på ett tag för jag har verkligen inte orkat ! vet inte varför men men. Och det har hänt lite saker sen jag skrev och det är att jag har pojkvän nu och jag o liza hade ett litet tjaffs om en jätte fjantig sak men det är löst nu. Så livet flyter på nu och jag mår underbart bra ! :D Men idag så åkte jag hem från niklas vid 2 o va hemma 3 men när jag kommer hem så tvingar sandra & kevin ut mig direkt fast jag tvär vägrade men de va kul endå för sen kom josse o alex och vi bestämde för att åka till långsjön för puckona< alex o sandra hade kommit på idén att bada! så vi åkte dit o kollade på när nötterna badade och efter att ha vart där i nån timma så åkte vi hem igen o nu har jag ätit och sitter här. Kanske ska gå över till kevin om ett tag och kolla på filmen guldkompassen den e ju för söt! :D 

Pusss
/J 

RSS 2.0