Halv 6 på morgonen

Här får ni en puss bild på mig och pojken, båda ser inte så glada ut men men. Jag vet att klockan är typ halv 6 på morgonen men varken jag eller sandra har lyckats somna än och just nu sitter båda och pillar på sina mobiler, sandra försöker få in tv i sin telebaba och jag har upptäckt att jag kan blogga! Tekniska jag liksom... :-) men det känns ganska onödigt att gå och lägga sig nu när vi ska upp om si sådär en och en halvtimma... Hm... Så vi får dricka mer cola och proppa i oss mer godis så vi blir höga på socker och orkar vara vakna till vi "ska gå upp" :-P nä nu kanske jag får tvinga med mig sandra på en cigg, det kanske inte lyckas men iallafall :-) /J

5 på natten


UPDATE



KARRRRROOOO ska med mig till nacka forum/sickla på fredag hihihihi :D

jklö
Fina Karro Barro :D

/J



23-02-10

Ligger i sandras säng med sandra brevid mig och så har vi varsin dator i knät också, som det brukar se ut alltså.
Vi har också smällt i oss cola och godis och ska kanske titta på film snart om vi kan slita oss från datorerna.
Måste tillbringa lite tid med henne innan hon drar iväg till SPANIEN i 12 dagar...
Avundsjuk? Jag? Nej? absolut INTE!?!?!?

Så vad händer till helgen då? ingenting har jag planerat än, är inte sugen på någon party helg den här helgen heller är så himla myyyyyyyys sugen! 

MYS MYYS MYYYYYYYYYYYYYYYYS!!!! 
Ska kanske få med mig någon in till sickla eller nacka forum för att glo lite kläder men något säger mig att det kommer vara mycket folk då det är löning på torsdag... hmm, värt att fundera på....

Nä nu ska jag och sandra gå och RÖKA sen vet jag inte, GOD NATT IALLAFALL!

cp-inlägg jag vet...

/J


22-02-10

Är fortfarande hemma hos Niklas men skulle egentligen ha rört mig mot tandläkaren vid 3 men när jag skulle gå så säger Niklas mamma att jag inte kommer komma någonstans då hela lokaltrafiken tydligen står stilla och det är kaos överallt, så jag fick ringa och avboka tandläkartiden och stanna kvar här helt enkelt, inte mig emot då jag får kramas lite extra med pojken min! fast han för tillfället sitter ute i vardagsrummet och spelar x-box...
Men ikväll ska vi nog mysa lite med våra vänner "chips & cola" framför serien Californication eller om jag kan få Niklas att ladda ner nya säsongen av Two and a half men.

Ja jag vet att ni älskar att se bilder på mig själv, det är därför jag lägger upp dom hela tiden!
Ville bara lägga in en bild på hur jag ser ut i håret just nu när jag har klippt lugg, och visst är dom svart-vita bilderna finare än orginal bilderna i färg?

bftdrylgtfr

wnmplrwn

/J



21-02-10

Helgen närmar sig sitt slut i och med att det är söndag. Men helgen har varit riktigt mysig och lugn, i fredags fyllde min lillasyster år, så familjen samlades och åt en god middag. Efter det åkte jag hem till pojkvännen och har varit här hela helgen. Igår följde jag med Niklas mamma till Niklas jobb och hälsade på tills han slutade, samt tittade på lite böcker och annat, men jag hittade ingenting. Efter det åkte vi och mötte upp Niklas syster Pia i slussen där vi sen gick och åt på en kina restaurang med mycket god och prisvärd mat! när vi var klara där så åkte vi tillbaka till Niklas, kolllade på melodifestivalen och lite annat. Somnade inte först vid 4 på natten vilket resulterade i att vi gick upp runt halv 3 idag...
Så en lugn och mysig helg har det som sagt varit.
Har ingenting mer att skriva så jag slänger upp en bild på mig själv hehe.

jgfhjt

11-09-10

Sitter i syrrans lägenhet och har sista omgången med badlakan och sängkläder i tvättmaskinen just nu, har även städat lite smått men orkar inte mer nu så jag tar resten imorgon eller på lördag. Känner mig helt slut efter den här dagen, eller aa efter dom här senaste timmarna då jag har haft fullt upp men när jag är kalr så ska jag ta mig ut till Jessica och ha en mysig kväll med henne och kanske lite plugg också!
Förvänta er inga super uppdateringar här i min blogg, för jag uppdaterar lite när jag känner för det :D

Nä nu är det dags att ta sig till tvättstugan igen... suck, vill INTE!

/J


Tisdag 02-09-10

Jag har inte skrivit här sen 29/11-09 och det är av den anledningen att så fort det händer något jobbigt i mitt liv så släpper jag allt och bara tvingar mig igenom dagarna som en robot utan att göra något onödigt som får mig att tänka mer än vad jag behöver.
Som det här med att blogga, det har jag inte gjort just för att slippa tänka och älta det jobbiga som hade hänt. Om man kollar bak i arkiven så ser man en paus mellan Augusti 07 och Januari 08, och det var samma sak där, nått jobbigt hände, jag slutade blogga, jag kom över det jobbiga och började blogga igen. Precis som nu. Fast jag kom över det som hänt för ett tag sen men har ändå inte skrivit något... aja.

Tänker inte skriva vad som har hänt då alla som faktiskt läser min blogg vet det.
Men just nu ligger jag och Niklas i min systers och hennes pojkväns lägenhet då dom är utomlands, men de kommer hem igen på lördag och har då varit borta i 6 veckor. Avundsjuk? jag? nej.... absolut inte!
Tänkte bara slänga in ett snabbt inlägg nu innan jag återgår till att kalla min pojkvän för dummis och störa honom när han tittar på two and a half men.


yuio

/J


RSS 2.0