18-03-010

Har haft mag ont hela dagen i princip kände att det var på gång lite igår, så jag har bara legat hemma idag i väntan på att det ska bli bättre. Har också följt med Sandra ner till tvättstugan, fan att vi aldrig lär oss att försöka tvätta en gång i veckan eller max varannan vecka för nu hade Sandra ett lika stort berg med kläder som jag hade förra veckan... och då blir det jobbigare att tvätta.
Funderar på att gå klä på mig samt sminka mig och sen kanske åka till Niklas :)

PÖSS

bghnn

dfghbn

jjkl

jjjkk

/J


18-03-010

In Our Darkest Hour
In My Deepest Despair
Will You Still Care?
Will You Be There?
In My Trials
And My Tribulations
Through Our Doubts
And Frustrations
In My Violence
In My Turbulence
Through My Fear
And My Confessions
In My Anguish And My Pain
Through My Joy And My Sorrow
In The Promise Of Another Tomorrow
I'll Never Let You Part
For You're Always In My Heart.



17-03-10

Både jag och Sandra sitter i hennes säng och har D A M P för att I N G E N T I N G funkar!
GAAAH!
Sånt här kan göra mig så jävla irriterad.... Vad har FB för proooblem!? seriöst?
Aja....
GAAAAAAAAH!

Nej nu ska jag ta det lugnt...

Jag har knappt sovit något inatt hemma hos Niklas, vi har gjort lite allt möjligt för att vi inte kunnat sova, vilket har resulterat i att jag har varit som en halv död zombie idag.
Var i skolan fast jag igentligen inte hade behövt vara där, satt och gjorde ingenting.
Vet att Niklas inte heller var så glad då en viss ***** vid Namn Lollo eller nått, lurade dit honom... Hon sa att det skulle bjudas på fika på deras BG och att han skulle få titta på när dom redovisade på engelskan vilket skulle resultera i att han tydligen skulle få ett gott skratt, men...
Han fick ingen fika och han fick inte vara med på deras redovisning så han åkte till skolan HELT i onödan! stackare, tyckte lite synd om honom där. 

Har proppat i mig godis med Sandra också så nu är jag äckligt mätt. 
Till helgen kanske jag följer med Sandra ut till vallentuna för att vara barnvakt åt hennes sm kusiner, kan bli ganska spännande att se hur det slutar. 
Men det är först på lördag eftermiddag, på fredagen vet jag inte vad jag gör då alla typ är upptagna eller nått. Men Pess kanske kommer hit och sover då hon ska ut och jobba någonstans (?) och sen får hon skjuss därifrån hit till Hagsätra. 

Nä nu vart det ett agg inlägg men det skiter jag i :D

PUSSS

/J 


13-03-10

Hamnade hos Niklas idag som jag sa! haha :D
Men tyväääääääär sitter han och spelar x-box med sina 2 polare, men det har inte gjort mig så mycket för jag har suttit och pluggat i ett par timmar nu så jag har inte varit så underhållande heller. Men riktigt skönt var det att ha gjort den där jävla uppgiften nu, jag blir mycket mer driven till att göra skoluppgifter om jag är pressad, om jag tänker "Nä, nu är det fan kört om jag inte gör den här till imorgon" så går det mycket bättre, jag skjuter alltid upp allting i sista sekund så jag får sitta hela natten med skolböckerna i knät, men det gör inte mig något för jag gillar det!
Imorgon kommer jag antagligen vakna upp ensam i Niklas säng då han går upp tidigt och åker o jobbar, om jag inte åker hem när han åker till jobbet för jag skulle behöva byta om och hämta boxen med vin hemma innan jag åker till Jessica, men då måste jag åka hem till mig och göra allt jag ska göra sen hem till Niklas igen för att äta här och sen till Jessica! haha, men det är skönt att åka runt och alltid vara "på språng"  :D

Nu ska jag ta en cigg och sen PUSSA PÅ MRICKEN ! :D <3

dfghj

Hem till PESS imorgon och drick vin :D

/J

BILDBOMB

Ligger hemma i sängen nu, eller i Sandras säng om jag ska vara ärlig, ligger alltid här inne, är jag hemma själv utan varken Sandra är Niklas som nu så sover jag här, Ska Sandra sova hemma samtidigt som jag så sover jag här brevid henne men om Niklas är här så sover vi faktiskt i min säng men eftersom vi alltid är hos honom så händer det aldrig. Senast jag sov i min egen säng var den 4 februari nu när jag tänker efter... helt onödigt att jag ens har en säng haha!
Men imorgon är det fredag vilket betyder att jag ska mysa med Niklas om allt går enligt min plan, haha. Hade han tänkt göra annat så får väll jag hitta på något att göra. Men jag ska till skolan vid lunch iaf eller tidigare för att prata med min handledare och hämta ut biljetter till min studentskiva/middag. Sen åker jag hem till Liza för att hjälpa henne med sitt hår, därefter åker jag till Niklas.

Och på lördag ska jag hem till PESSS för lite vin, bärs och skit snack. Jag och Jessica brukar vara väldigt duktiga på att underhålla oss själva under sådana här vin kvällar haha, alltid kul att träffa Jessica över ett/många glas vin!
Senast var ju förra lördagen haha. ;)

dfghj
Jag och Jessica på en krog på Julafton, eller ja dagen efter då klockan var ca 03.00 här



Men nu tänkte jag bjuda på lite bilder från min mobil, inte världens bästa bilder men det är alltid kul :)


jkl jklö rfv hjk 
erfw hjk
fgvbnmklö xcvbnjmkop cvgfdsert
sdyöf sej slf
atyp ewdf wstn 
asw roy jnuklnm
öok gjhbk 
fvrepösk pp hjkk
JJK jotgfrd jpiod itoqe ölrjrfbnv 
fnevg ljkvna kgkgkf
nrelag kfölfv vkt
sertfvb qdswqpfk ZXCVB NHCNC
VHXS stypå
vbnm vgkk gkk gjk
cfvghjk hk wgm
cvbnm kvpöj sxdcvbnm wdfvbn 
dfghjk vbnm, bghj gyhj

Nu orkar jag fan inte mer...

GOD NATT!

/J
 


RSS 2.0