28-10-09

Ligger i Sandras stooora säng och funderar på om jag ska titta på film eller om jag bara ska lägga mig ner o försöka sova för jag ka upp innan 7 imorgon och tvätta!? ja fråga mig inte varför så tidigt...
Medan jag tvättar å blir det till att grund städa mitt äckliga rum och även städa lite runt om i lägenheten så mamma blir glad och sen vid 4-5 så ska jag och Sandra bege oss mot Karro dit även Jessica, Niklas och Pyry kommer för lite mat och dryck :D ska bli jätte kul.

Det var lite info om vad jag ska ha för mig imorgon haha! 
Måste länga in ett stort GRATTIS till ANNA också som fyllde stor/myndig flicka idag eller igår om man räknar med att klockan är över 12, så...
GRATTIS ANNA BÄSTA VÄN PÅ MYNDIGHETSDAGEN! PUSSS <333

fgh

Jag vet inte varför men jag älskar den här bilden!

/J
 


23-10-09

Blogg.se är jätte segt nu, bara för att jag faktiskt skulle ta tummer ur röven och skriva lite.
Den här veckan har gått otroligt fort! redan fredag imorgon och då ska jag, Sandra, Karro och antagligen Niklas in till Nacka forum och handla lite hade vi tänkt. Bara det inte är kaos där, eftersom det är löning imorrn...
Senare in mot kvällen vet jag inte vad jag ska göra.
Sen på lördag ska jag och Niklas hem till min pappa på söder och äta tonvis med kräftor, mamma kommer också dit så det blir nog trevligt.

Sen är det söndag vilket kommer att betyda en plugg dag. Men sen är det lov en vecka också vilket ska bli otrooligt skönt. Men just nu sitter jag med hals ont och jag hoppas verkligen inte att jag blir sjuk den här veckan då jag är ledig, förra veckan när vi var lediga och åkte till turkiet så blev ju alla sjuka, så typiskt.

Tänkte lägga upp lite bilder från förra fredagen då jag var med Sandra, Malin och Liza på krogen (ja, jag kom in)
Men det är bara bilder som är tagna på väg in till stan och hemma hos Sandra.

Får lägga in fler bilder sen för blogg.se vill inte samarbeta med mig...


hjkghjghjkghjfgh

/J


16-10-09

Haha jag och malin sitter brevid varandra med varsin dator och typ nördar Facebook. Malin ska hoppa in i duschen och jag ska nog sitta kvar här lite till. När Malin är klar så ska vi röra oss mot Sandra som bor en bit bort. Sen får vi se vad vi ska göra resten av kvällen.

Tråkigt inlägg nu.

/J


Lite bilder

Vet ju att ni gillar bilder så mycket, så här bjussar jag på lite nu när jag ändå har en kamera till hands!


 vbn  bnmj 
hnjm bnm jhk hjk 



jk nm kl jk bnm 
hjk bgh ghj HS huj

Vissa bilder kan ni ju ta med en nypa salt haha, ja ni ser nog vilka bilder!

/J


16-10-09

Ligger i mina sköna säng med siden lakan, 100 kuddar och sandras duntäcke, härligt!
Har tillbringat dagenförst i skolan och sen följde Karro med mig och Sandra hem, efter det åkte vi in till skanstull där vi tog en fika och Karro hämtade ut ett jätte fint nämnhalsband.
Efter det åkte Karro hem och jag och Sandra åkte till min pappa på söder där vi åt och pratade lite innan vi rörde oss mot Hagsätra igen. Hann vara hemma i typ 10 minuter innan det bär ut igen den här gången med Anna och Jossse, pratade lite som vi alltid gör. Kom hem runt halv 11 typ :)

Imorgon har jag typ ingenting planerat, får väll ta dagen som den kommer helt enkelt... tråkeigt men sant :D haha. Lördagen har jag inte heller planerat nått men om ingenting dyker upp så lär jag antagligen till på blog awards med Anna.

/J


:)

Hej världens bästaste och underbaraste pojkvän! Du vet att jag fyller år snart va?hh
kuiöp



VILL HA, VILL HA, VILL HA!

/J


14-10-09

Ska försöka uppdatera oftare men det finns liksom ingenting att skriva om!?
Det ända jag gör för tillfället är att plugga eller umgås med pojkvän/vänner.
Men jag ska försöka skriva nånting. Var på skolan och hade engelska på morgonen, när den var slut så hade jag två timmars håltimma innan nästa lektion skulle börja. när det typ var tio minuter kvar till min sista lektion så får jag ett sms av karro där hon säger att den lektionen är inställd! S U C K...
Så jag hade stannat kvar i skolan i två timmar helt i onödan. Aja, thats life liksom. Efter att jag fick reda på att lektionen var inställd så åkte jag och Niklas hem till honom där jag däckade på soffan när jag skulle titta på Dallas, vaknar upp vid 5 och börjar laga mat med Niklas, sen går han på Taekwando träning och jag sätter mig vid datorn ett tag men när han kommer tillbaka så tränar vi lite boxning tillsammans.
Hur kan jag ha undgått den sporten? det är ju skit kul!
Men nu är jag som sagt hos Niklas och ska snart krypa ner i sängen brevid honom, skriver nog mer i morgon. Förhoppningsvis har jag något roligare att skriva om också :)

Jusste! jag har slutat röka. Eller aa, har inte rökt på två dagar nu! Niklas har inte rökt på över en vecka och nu är det min tur att hålla mig undan cancerpinnarna! Kanske blir en på helger eller nånting men annars ska jag vara rökfri hela tiden! :D

/J 


Varning Ganska långt inlägg!

Ska skriva kortfattat nu vad jag har gjort i helgen då det jag redan hade skrivit bara liksom POFF försvann....
I torsdags vad jag och Karro på stadsbiblioteket och lånade böcker för en skol uppgift. Efter det gick vi till min mammas väns nyöppnade typ grill där dom säljer soppor och annat för att säga hej till henne. Fick med oss lite soppa och annat gott därifrån som vi åt upp på vägen.

I fredags provade vi studentmössor i skolan vilket var jätte roligt! bara typ 8 månader kvar! Efter det slutade jag och Karro så vi åkte hem till henne och gjorde klart en skol uppgift så då var den ur vädret. Fick kina mat hemma hos Karro sen och jag åt för minst 3 personer haha! åkte sen hem till pojkvännen där vi glodde film och sen somnade.
Igår var jag på bio med Karro och vi såg Coco avant Chanel som var hur mysig som helst, en riktig tjejfilm!
Idag har jag bara latat mig, träffat Malin och Peter snabbt annars ingenting nämnvärt.

Torsdagen- Äter min goda soppa

fgh dfg

Lördag- Karro före och efter bion :)

dfg sdf


/J



VARNING! långt inlägg

Mina nära vänner ursäktar sig på deras bloggar att dom har haft kass uppdatering när dom inte skrivit på ca 2 dagar men jag... Jag har däremot inte uppdaterat på över två veckor så vad är min ursäkt? haha.
Så jag fick lite skäll av Karro i fredags över att jag är den sämsta bloggaren någonsin. Men nu skriver jag iallafall så hoppas Karro blir nöjd.

Så vad har hänt dom här två veckorna då?
Förra helgen var jag med Jessica på fredagen och var hemma hos Jessicas vän Eleonor, där drack vi vin och spelade familjespel och hade det jätte mysigt. Men runt 12 tiden sa vi hej då till Eleonor och gick hem till en kille som Jessica kände, killen vi var hos gick och la sig typ sådär 20 minuter efter att vi hade kommit. Men Jag och Jessica hade iallafall sällskap av Tobbe och Marcus som också var där. Vi sjöng Karaoke och drack ännu mer vin. När klockan blev sådär runt halv 6 på morgonen så tyckte vi att det var dags att börja röra sig hem till Jessica. Stupar i säng så fort vi kliver innanför dörren. 
Dagen efter mådde man ju som man förtjänade, men det var det värt för jag har inte "festat" på ett bra tag men nu tänker väll ni som läser att jag var ju i Turkiet för inte länge sen och vad gjorde jag inte där om inte festa då? Men i turkiet drack vi ja, men det var liksom en öl då och då. Jag kan stolt säga att jag inte var packad en enda gång i Turkiet!
Men men, nog om det. Fredagen med Jessica var hur rolig som helst, det blir det alltid med Jessica!

Dagen efter tillbringades hemma hos Josse där vi också hade det jätte kul, kan bara säga att Josses säng inte mådde bra :)

Lite mycket text, men så blir det när man inte uppdaterar. Får ta och lära mig någongång.


Lite bilder för er som vill glo :)

wsdfgh fgbhn fgh hjm gh vbn fgvbn fg 

/J


RSS 2.0