Livet är en dans på rosor?... Skit snack!

Det uttrycket känner man igen men fan stämmer det inte det finns så mycket skit som dyker upp hos alla och allt går tyvär inte att ignonera utan man måste ta tjuren vid hornen , 
GAAH! är så otroligt sjukt irriterad på en viss människa ... Jag trodde vi skulle kunna vara vänner fortfarande men efter att du beter dej såhär så börjar man ju undra vad fan du är ute efter igentligen. Att ens ställa en sån dum fråga till mig som du gjorde får mej bara o tro att du verkligen har nått fel där uppe! men du får göra va fan du vill med vem vill för jag orkar inte bry mej det finns större problem i mitt liv än dej! 
Men om du verkligen bryr dej om mej fortfarande som du sa till mej för nån vecka sen så borde du förstå att man gör inte såhär ! !   

aja nu sitter jag sitter här och har precis kommit hem från Liza, jag Sandra o Sabina åkte dit endå de va väldigt mysigt gick ut me hennes lilla hundvalp o samtidigt passade vi på att möta upp Malin o hennes pojkvän Peter så vi stod o pratade me dom men efter ett tag så började lilla Hugo (hundens namn) att gnälla så vi sa hej då till Malin o Peter o lämnade Sabina vid hennes buss sen traskade jag & Sandra mot vår buss o Liza gick hem med Hugo :)

Nu har jag fått avreagera mej lite iallfall..... hoppas bara att vi löser det här! aja nu ska jag tänka på annat som att det är fredag imorrn :D blir nog lite party , men nu ska jag sluta skriva :) god natt 

/J
 

Hos sabina

Sitter hos sabina med sabina o sandra dom båda nötterna sitter o kollar på poker fejs här brevid mej i soffan och jag tycker inte att det är ett duggt intresant så jag passsade på att sno datan och blogga lite :) idag har det inte hänt så mycket vari i skolan o slutade halv 2 vilket var väldigt skönt efter det åkte vi hem till Sabina för jag skulle färga om hennes hår eftersom hon inte vart nöjd igår haha :) o nu sitter vi fortfarande kvar här o har de trevlans :D men jag kanske åker hem till liza om ett tag men jag får se om jag orkar det för det är en bit att åka till fruängen från hammarby sjöstad .... ÅÅH JAG ÄR SÅ TRÖTT ! somnade i Sabinas soffa medan nötterna var ute och köpte choklad haha gottegrisar ni 2 :)
nää nu ska jag vara lite social och sätta mej o glo på det otroliga tråkiga programmet som jag inte fattar nånting av(!)
Pusss heeej

/J

Inlägg... igen?

                                                                         
                 

           
Hahaha förlåt Sabina men jag var tvungen! tycker bilden är så klockren

Sitter inne på sandras rum vid hennes dator medan hon själv ligger i sängen o glor på tv, Jag kom hem för en timma sen efter att ha varit hemma hos sabina och färgat hennes hår jag o sandra tycker de vart fint men hon vill ha den ennu ljusare för hon tyckte de vart orangeat men men trevligt hade vi iallafall satt lite vid datan o tvn o skrattade som vanligt en lite mysig tjej kväll bara:)
jag ska nog gå och lägga mej snart hade jag tänkt kanske somnar brevid Sandra eller så smyger jag in på miitt rum... hmm svårt val haha !
okej vad händer imorrn då?..
Jag ska nog åka o möta Victor för att hämta min tröja jag glömde i hans lägenhet i helgen sen bär det nog av hem för att tvätta samt städa rummet till helgen. får se hur det blir med städandet (!?) kommer nog inte orka , o jag har inga planer till helgen än iallfall förutom att jag o Sabina funderar på o kröka lite vi kanske hänkar på Maliiin någonstans o så får vi se om Sandra kanske följer me hon med :) blir nog en lyckad helg igen skulle jag tro

JUSSTE ! vi fick nya scheman idag o på fredagar börjar jag 11 o slutar 2 ! de e riktigt najjs :D fast varannan fredag slutar jag o Sandra 4 eftersom vi har fotboll! ,  men man ska inte klaga slutar relativt tidigt o börjar sent de andra dagarna så:)

nä nu ska jag sluta skriva o gå o glo lite på TV isstället (:

/J

i skolan (!)

Jag sitter i skolan just nu o har precis haft utvecklings samtal ... och nu sitter mamma o pratar med en lärare til mig som både jag och Sandra har rykt ihop med.
Men efter skolan åkte jag och sabina hem till henne jag hann vara där i ca 1 timma innan det bar av till skolan igen för det här förbannade samtalet , men hur gick det då? jo det gick väldigt bra faktiskt lite strö frånvaro annars var allt okej hade ingen frånvaro på spanskan är väldigt stolt över mej själv ;D men nu ska nog jag o Sandra hem till Sabina för hennes mamma ska ut me några jobbar kollegor så jag ska färga håret på henne o vi ska nog bara ta det lungt :) skriver kanske lite därifrån sen...

/J

pigg :)

God morgon (:
Nu på morgonen är jag väldigt pigg och jag som alltid brukar vara så morgon trött. men det beror vell på att jag sov hela dagen igår o somnade runt 12 igår kväll.
Jag steg upp kl 7 så jag hade en timma på mej att göra mej iordning vilket var väldigt skönt eftersom jag alltid stressar på morgonen.
men nu sitter jag på en idrotts lektion där jag precis skrivit klart en uppsats om vad som händer med kroppen när man använder narkotika. är rätt stolt över den :
okej... vad händer idag då? hm.. inte mkt kanske ska ringa victor o be att få hämta min tröja som jag glömde kvar i hans lägenhet i helgen. sen kanske jag o Sandra ger oss ut på jobb jakt, men jag måste skriva ett jävla cv.... -.- ååh va jobbigt :/
aja jag ska nog gå o be jessica om hjälp me den nu på en gång :)
jag bloggar nog senare (:

/J

Länge sen...

Tänkte ta upp skrivandet i bloggen igen har ju inte skrivit på ungefär ett halv år nu men jag har varken haft lust eller tid till o skriva men nu när liza hanna fanny o cissi har börjat skriva så fick jag upp intresset igen :) ,
Okej vad har hänt de här senaste månaderna då? joo de e mycket, skolan har kommit igång ordentligt inte särskilt jobbigt men jag älskar skolan och hela klassen har fått så bra kontakt,

Sandra har flyttat in hos mej helt nu och vi funkar jätte bra tsm vi e som systrar o visst kan vi små tjaffsa ibland men vi går ju endå i samma skola o i samma klass o träffas varje dag så de e ju inte så konstigt.

Jag och Victor gjorde slut o han blev tsm me en annan tjej så vi hade ingen kontakt på några månader till 2 veckor sen när vi började prata lite via msn sen träffades vi lite titt som tätt och festade i helgen som kompisar och vi kom fram till att det funkade att ha en kompis relation med varandra.

Och liza o jag löste det som hänt mellan oss o jag fick en tankeställare o jag kom fram till att jag har inte vart någon bra kompis under den tiden jag var tsm me Victor eftersom jag bara hade ögon för honom o glömde bort mina kompisar så jag förstår att liza blev irriterad på mig. Men den tabben tänker jag aldrig göra om eftersom jag vet nu att mina kompisar betyder så otroligt mycket för mej iallfall Liza hon är en av mina bästa kompisar och jag älskar henne så otroligt mycke!
 
det var vell det jag hade o skriva nu iallafall så får vi se om jag fortsätter att blogga de kan nog bli kul o kolla tillbaka på vad man har gjort vissa dagar :)

/J
 

RSS 2.0