27-04-10

JAG ÄR HELT SLUT!

Har tränat boxning idag med Sandra och Niklas, hade skit roligt men fan vad jobbigt det är! Fast skönt också då man verkligen känner fettet brännas haha. Men jag kommer förmodligen ha ännu värre träningsvärk imorgon (idag) än vad jag hadde igår och igår var det inte nådigt kan jag meddela! Kunde inte ens skratta utan att det gjorde satans ont i midjan! 
Körde också lite styrka i benen så nu är mina ben som spaghetti! Ligger brevid Sandra i våran (hennes) stora säng och hon sussar så gott hon, medan jag sitter vaken som jag alltid gör mitt i natten nu för tiden... Har ingen skola imorgon så det är ju lugnt men ska ändå upp runt 11 för att sen möta Pessen i stan och ge henne hennes studentgrejjer samt ta en fika på det, Sandra ska nog också med skulle jag tro.

Men nu ska jag surfa runt lite mer på intranätet och se om jag hittar nått skoj.

Kanske återkommer om ett tag...

/J


Studentmössan!

Jag borde egentligen ligga och sova nu men helt plötsligt fanns det massa roliga saker att göra istället, jag börjar ändå halv 1 imorgon så några timmars sömn får jag nog ändå. Bloggar från mobilen nu eftersom jag skulle lägga upp den här bilden på min fina student mössa! Och jag hade bara bilden på mobilen och jag orkar inte leta efter mobil sladden till datorn. Jag tror att jag är kär i min mössa! En och en halv månad kvar nu, HÄRLIGT!

23-04-10

Jag är helt slut just nu...
Har varit på stan heeela dagen, åkte in med mamma så vi var där runt halv 1, sprang runt mellan Åhléns och gallerix för att försöka hitta fina inbjudningskort till min student men ingen av affärerna hade ett enda! för dom får inte in student kort förrens nån vecka innan juni... Idioter, för det är ju nu man skickar inbjudnings kort, inte en vecka innan själva studenten Gaaah, både jag och mamma var jätte irriterade. Men vi bestämde oss för att köpa fina papper, kuvert och pennor så får mamma göra egna kort då hon kan sånt där kalligrafi skrivande eller vad det heter. Sen vart det lite klädaffärer och jag fick ihop en outfit som jag tänkte ha på studenten sen på kvällen då det bär ut på krogen för att supas! haha. Fick med mig ett par ljusa jeans, en vit korsett liknande topp och en vit kavaj.
Sen kom Sandra in och mötte mig för att vi tänkte ta en fika men vi sprang runt mellan lite affärer och fortsatte kolla på kläder istället, efter ett tag kom även Niklas in till stan och mötte oss för att han ville testa den nya hamburgaren på McDonalds. Så dit gick vi och åt lite grann innan Sandra skulle till Vallentuna för att vara barnvakt åt sina små kusiner och jag och Niklas fortsatte till Nacka Forum, där hittade Niklas en snygg jacka och jag fick även ett par ur snygga skor av honom! Mamma kommer döda honom när hon får se dom då hon tycker att jag inte behöver fler par skor... Men jag håller inte med henne då jag är tjej och är det inte meningen att tjejer ska ha en garderob fylld med underbara skor! det tycker jag iallafall.
Så tack underbara fina älskling för dom fantastiska skorna jag fick!
Efter Nacka Forum åkte vi hem till Niklas, provade alla våra nya kläder och sen traskade vi ner till affären och köpte lite onyttigt innan vi knallade till pizzerian och köpte en var sin pizza. GUD VA GOTT DET VAR!
Men nu ska jag kanske träna lite (om jag orkar) och sen blir det mys med min fina!

fghj

Update:
Här är får ni se mina nya älsklingar!

hty luiö tki jtr
Ber om ursäkt för dom dåliga bilderna men jag försökte ta så bra som bilder som möjligt med min mobil, och så visste jag itne riktigt hur jag skulle ställa dom för att bilderna skulle ge dom lite rättvisa iallafall. Men visst är dom super fina!? :D
/J

...

Ta mig härifrån, jag orkar inte mer


fy fan...

Gissa vad jag har gjort till nu!? PLUGGAT....
fy fan säger jag bara, har prov i psykologi imorgon så jag och Sandra har suttit i flera timmar och pluggat och vi är inte ens klara än. Men det ända som sitter i mitt huvud just nu är att jag är fri om mindre än två månader, jag har inte riktigt fattat det än, men fan vad skönt det ska bli!
Har sökt flera jobb idag också uppe i Sundsvall, så förhoppningsvis får jag något, och får jag ett jobb där så kommer jag att bo där hela sommaren och få komma bort från allt här i stockholm.
Men ska sluta skriva för Sandra försöker sova här brevid mig.  

hj

hjk

Syster yster & Bästa vän


Can you take me higher


When dreaming I'm guided to another world
Time and time again
At sunrise I fight to stay asleep
'Cause I don't want to leave the comfort of this place
'Cause there's a hunger, a longing to escape
From the life I live when I'm awake

So let's go there
Let's make our escape
Come on, let's go there
Let's ask can we stay

Can you take me higher?
To a place where blind men see?
Can you take me higher?
To a place with golden streets?

Up high I feel like I'm alive for the very first time
Sail up high I'm strong enough to take these dreams
And make them mine.



fgh

Sail up high I'm strong enough to take these dreams
And make them mine.

Welcome to this place.


Take me to the place i love

Well, I don't ever want to feel like I did that day
Take me to the place I love, take me all the way...

fgbhj

Here I stay.

/J


Norrlands resan 06/04-14/04

Ligger i sängen som jag typ alltid gör när jag ska skriva...
Har bett Sandra skicka lite bilder från norrland men fick typ 8 st sen orkade hon inte mer, men tänkte lägga ut några som jag fick av sandra och sen några från min mobil, inte bästa kvaliteen (eller dom från sandra är skit bra) på mina bilder men men, nu kör vi....

Sandra i Gävle där vi fick njuta av solen en timma innan vi skulle byta tåg.
fvgbhn

Lite av Gävle stad
fcvbn

Jag i Gävla
klkj

Sandra slumrade på andra tåget.
ghjkk

Jag försökte sova lite medan jag lyssnade på musik.
hj

På torsdagen då vi gick ut och tog en öl.
fghn

Efter en riktigt härlig kväll/natt så var jag sliten och äcklig men tog med Lizzie ut på en morgon promenad.
kj

Solade med Iselinn på balkongen.
fghj

Gick ut igen på lördagen.
fgvbn

Utsikten från balkongen.
ffgh

For hastigt och lustigt till Sandras mamma i Graninge, och andra fick sova på soffan sista natten.
dfgh

Hade tråkigt på tåget hem...
fghj

Som sagt...
sdfgh

Sandra hade också tråkigt....
sdfg

Kommer fler bilder strax, bilder från dagen vi åkte hem och vi hade tråkigt vid tåg stationen.

/J


Fristad

Sundsvall/sollefteå är min fristad...
Vill inte hem till stockholm igen, skulle gärna stanna här en vecka till. Har varit så skönt att bara fly undan allt för ett tag.

/J

bild regn

det känns rätt så onödigt att gå och lägga sif nu då vi ändå ska gå upp om sådär några timmar, men jag somnar väll här på soffan om ett tag ändå så jag får sova någon timma.
men jag tänkte lägga upp lite bilder som jag hittade här på Sandras dator.


väldigt gammal bild på Sandra och hennes otroligt söta lillasyster Matilda som jag även är gudsyster åt.
hjk
Gammal bild på Sandras lillasyster Sofia, Jag, Sandra och Matilda när vi badar i kalkstensbrottet på Gotland. bilden är nog från 2006 tror jag...
hjk

Jag och Hanna innan en utgång.
hjk
Fina malin, samma kväll som bilden ovan.
dkie
Sandra och Hanna, samma kväll som de två övre bilderna.
eocj

Jag bjuder väll på denna, inget smink men resterna av sminket ligger under ögonen istället...
olö

Bjuder på dessa så länge :)

/J

12-04-10

Sista natten i norrland nu och jag kan inte sova, eller jag kan nog om jag pallrar arslet in till sängen brevid Sandra, men jag vill inte sova har för mycket att tänka på fortfarande. Tänker på en viss grej som har suttit i mitt huvud sen ett par dagar bakåt...
Har iallafall varit här i Sundsvall sen i tisdags för er som har missat det. Har haft det så jävla bra här, ska kortfatta mig lite om vad vi gjort den här veckan för er som är intresserade av att läsa...

Tisdag:
så kom Sandras fader och hämtade oss vig tåget, köpte pizza med hem, vi blev sen skjussade hem till Iselinn på kvällen, som jag inte har träffat på ÅR! sov hos henne.
Onsdag: Vaknad hos Iselinn, drog ner till stan snabbt för Sandra tappade sin näs piercing i handfatet så hon var tvungen att snabbt köpa en så inte hålet skulle hinna växa igen, åkte hem till Sandras pappa och käkade och sånt sen fick vi skjuss hem till Iselinn där vi spelade ett skit roligt spel med Iselinns pojkvän David, har nog inte skrattat så mycket på länge som jag gjorde när Iselinn och David var på lag, fy fan vad damp dom hade varandra. Sov kvar hos Iselinn igen.
Torsdag: blev hämtade hos Iselinn och åkte hem till Sandra igen där vi klädde oss lite i ordning och sen ut, hamnade på en väldigt mysig liten pub på stan var där ett tag och åkte sen hem till Sandra.
Fredag: Vaknade och mådde piss dåligt, var inte bakis eller nått men både jag och sandra mådde jätte dåligt så vi trodde att vi hade lyckats dra på oss något. Timmarna gick och vi mådde mycket bättre så vi köpte öl som vi drack medan vi klädde på oss och allt sånt, Iselinn jag och Sandra, sen vart det stan igen, samma lilla pub som vi var på dagen innan, dock mer drag den här kvällen då det var fredag. Proppat på den puben så vi kom knappt in, lyckades skaffa ett bord till oss. Iselinn och jag skulle gå på Toa då vi stöter på Sandras kusin Mattias (som jag inte träffat på typ 7 år) och hans kompis Robin, dom följer med till vårt bord och har det trevligt, puben stänger och vi måste gå, hamnar utanför och försöker bestämma oss för om vi ska hem till Sandra och dricka lite mer där eftersom vi hade våra öl där eller om vi ska följa med hem till Mattias. Slutar med att vi åker bil hem till Mattias istället som tydligen inte bodde allt för långt från Sandra. Dricker en öl till hos honom och har det trevligt.
Lördag: Vaknar upp riktigt risig och tar en morgon promenad med Sandras pappas hund Lizzie för att piggna till lite då det kändes värdelöst att gå och lägga sig igen. Någon timme senare så hadde jag inget att göra hos Sandra då både hon och Iselinn fortfarande låg och sov så jag tog en lång promenad på ca 1 timma med Lizzie och pratade med Malin i telefon. Hem till Iselinn sen på kvällen och gjorde oss i ordning och tog någon öl innan vi skulle möta upp hennes pojkvän för att gå ut och ta en öl på någon krog här, efter lite strapattser så är det bara jag och Iselinn som hänger på då Sandras kompis Johanna från Graninge var här och hon var minderårig så hon kunde inte följa med. Tog sen taxi hem till Iselinn och sov på hennes soffa.
Idag: Bara varit hos Sandra och tagit det lugnt, tog en runda med bilen sen för jag skulle köpa cigg och pär skulle ha godis haha, igentligen tänkte jag och Sandra ta en lång promenad med Lizzie men så vart det inte... så vi tänkte göra det tidigt idag istället innan vi måste börja röra oss mot tåget.

/J

05-04-10

klockan är halv 4 och jag har inte somnat än tyvär, ska upp relativt tidigt imorgon då jag ska med min mamma och syster Jane till stallet där Jane jobbar.
Vet inte varför jag inte kan sova men det har nog att göra med att jag har för mycket att tänka på, känns som att någon har placerat ett dussin 100 kilos tyngder på mina axlar.... först och främst är det skolan som gnager i mitt sinne, allt går skit där känns det som och eftersom studenten är om 2 månader (!!!!) så känner jag att jag skiter i allt vad skolan heter, jag skiter i alla uppgifter jag har (för det är äckligt mycket) och bara tar allt som det kommer! jag kan plugga mer senare i livet om nått går dåligt nu. Jag vet att jag inte ska tänka så utan göra klart allt nu sista terminen i gymnasiet men JAG ORKAR INTE MED DEN HÄR SKIT SKOLAN! helt seriöst, jag har kämpat hela det här sista året men har inte fått någon positiv respons av skolan alls.
Så det ska bli så JÄVLA skönt att äntligen vara fri som en jävla fågel om 2 månader. 2 månader håller jag ut!
Sen jävlar ska jag tuta och köra, ska antagligen jobba ihjäl mig så jag kan flytta hemifrån till en fin liten mysig lägenhet (med niklas!?) haha :D och sen köpa en fin siberian husky och sen ska jag resa jorden runt och slösa bort alla mina ihop sparade pengar! juste, sen ska jag ta körkort och köpa mig en mustang!

Mina framtids planer för de närmsta åren låter bra va?

nu ska jag sova GOD NATT!

hjklojk

väldigt gamla bilder på mig!

/J


RSS 2.0