1 vecka senare...

Nu har det ju gått över en vecka sen jag skrev sist,men jag har bara njutit av den lediga tiden isstället för att sitta vid den här dum burken.
Är hemma hos pojkvänen nu där vi antagligen stannar hela kvällen.
Ingenting speciellt har väll hänt förutom att det har varit julafton och jag fck jätte fina saker.
Men igår var jag, Liza, Vicktor och Josse i stan vid 10 på morgonen (?) för att gå på mellandagsrean, och jag köpte ett par jeans för 300 kr! två tjocktröjor en väska och även böckerna "Om jag kunde drömma" och "När jag hör din röst" som filmen Twilight är baserad på.

/J

Karros place

Ligger i Karros mammas säng där jag och Niklas ska sova ikväll.
Igår vart det bara en lugn kväll hemma hos Niklas och vi lagade Tacos till oss och hans familj vilket var jätte trevligt efter en del misslyckanden med maten (hur misslyckas man med tacos!!?) men efter det blev det riktigt mysigt.
Vaknade vid 2 tiden idag och vid 4 åkte vi hem till Karro och åt hasselbaks potatis med kött o bearnese mmm riktigt gott var det! och Niklas mår nog också bra efter att ha funnit en flaska med Jack Daniels och jag ligger här o tänkte skriva medan alla andra är nere hos Micke som bor granne med Karro nu.

sas åö kmö kv  öl, cd uh ebnfr iuyrf

/J

Tonårsgraviditet och abort

Är det fler än jag som inte är emot tonårsgraviditet?
Har läst två ungas bloggar där dom skriver att dom väntar barn eller har barn och båda är 91:or alltså nu 17 år gamla.
Den ena tjejen har ett barn som blir två år i Januari om jag minns rätt och den andra tjejen väntar barn och är inne i vecka 17. Jag tycker att detta är bara är så otroligt roligt och vem säger att dessa tjejer är sämre som mödrar nu, än när de blir äldre? Jag tror att det är en kvinnas moderinstinkt som avgör allt.
Jag har två kompisar som har gjort abort för en tid sedan för dom bestämde sig för att dom aldrig skulle kunna ta hand om ett barn och så är det ju för vissa. Om jag skulle upptäcka att hade en oönskad graviditet så skulle jag också göra abort, främst för att jag inte skulle kunna ta hand om det för ibland känns det som att jag inte kan ta hand om mig själv, jag har inget jobb och jag vill leva livet först! Och hur bra är det för barnet om man inte kan ta hand om det?
Men om vissa faktiskt väljer att behålla barnet så borde det inte vara något fel i det.

Tjejen som är inne i vecka 17 skrev för ett tag sedan att hon och hennes mamma hade varit på någon sorts loppis och där hade tydligen en utländsk man kollat med avsmak på henne och det första hon tänkte var ju såklart att det var för att hon var ung o gravid.
Varför ska det vara så för? varför ska folk kasta blickar och vara elaka mot en tjej som valt att behålla sitt barn? borde inte det bara vara något fint? hon sätter ju ett nytt liv till världen, ett liv som är hennes barn och som hon antagligen kommer att älska. 
Jag hade blivit extra arg om det hade varit jag i och med att det var en utländsk man, för varför ska han kolla så snett för? visst att det anses som en skam i typ mellanöstern om en ung flicka skulle bli gravid, men nu var den här mannen i sverige och såg en ung svensk tjej som var gravid och här är det ju betydligt vanligare, men ändå skulle han kasta den där blicken!? 

Sen det här med abort, jag tycker det är bra och man är ingen mördare för att man väljer att göra abort. Varför skulle man vara det? för att det ändå är ett liv? nja, okej visst det är ett liv men jag tror att de som gör abort gör det på grund av en orsak, och det finns många orsaker.
Vi säger att en tjej har blivit brutalt våldtagen och upptäcker sen att hon blev gravid. Ska inte hon få göra abort då? eller måste hon behålla ett barn som har kommit till på ett så brutalt och äckligt sätt? 
Eller om en tjej har blivit gravid med sin pojkvän men ingen av dom har ett jobb, båda går i skolan fortfarande, föräldrarna skulle sparka ut dom eller inte ge någon hjälp eller stöd ihuvudtaget och hon vet att barnet skulle få det hemskt. Ska inte hon få göra abort då? när hon vet att hon aldrig skulle kunna ta hand om barnet? eller måste hon behålla det och sen kanske lämna ifrån sig sitt barn som hon älskar till Socialen för att hon inte kan ta hand om det?

Nej jag tycker att Tonårsgraviditet är helt okej och att Abort är någon bra om det skulle krisa sig!

ife

/J

Onsdag

>Nu< känner jag av julstressen! den kom väldigt sent för mig men det är för att jag inte har köpt en enda julklaåå än eftersom jag inte har haft pengar men julklappsshoppingen får bli på fredag för då har jag fårr pengar, och sen oroar jag mig över lite andra små saker.
Men på fredag är det lov och då ska anagligen jag och Niklas bara ha en mysig dag tillsammans efter att jag har varit i stan. Så vi ska antingen ut o äta eller laga någonting själva och sen titta på film o mysa om vi inte bestämmer oss för att göra någonting annat för det hade varit kul att dricka lite eller nått.

Igår satt jag o Niklas o kollade på Titanic som säkert hela sveriges kvinnliga befolkning gjorde. Niklas ville inte alls titta på den, men jag lyckades övertala honom så han satt snällt och tittade med mig. Men den filmen är en riktigt bra film!
Omtyck och älskad av alla tjejer. Förutom Niklas mamma och syster haha!

Men jag tänkte göra er lite glada och slänga in lite bilder som Karro skickade till mig igårkväll!

poili oihlk ujbhjk oiuyhjk iuyhgn

Jusste BTW jag har fått en ny lur!
I fredgas anlände den lilla svarta diamanten från pappas händer i min famn!
AND I LOVE IT! Kanske lite avancerad men helt anorlunda om man jamför med dom andra telefonerna jag har haft. den här kommer bli lite av hand dator eftersom den har så många funktioner men det är ju bara bra.
My baby looks like this!
edcvb
/J

mobiler

Så vart det söndag och jag tycker verkligen inte om söndagar! men det gör nog ingen. Har funderat lite på olika mobiler och så kom jag fram till att jag har haft rätt många mobiler på ganska kort tid och varje mobil är en historia i sig! haha.
 dessa mobiler har jag haft på mindre ät två år!

lds    iju     ljnjk     iuyhjk
wsdc9iukl

Den första mobilen fick jag i julklapp för två år sedan och jag älskade den. Men jag hann ha den i 6 månader för när jag var på öland sommaren 07 så tappade jag den på stranden första dagen vi var där. Fick klara mig utan telefon ett tag tills jag kom hem och fick ta en annan från stenåldern. När sommaren var slut så fick jag Mobil nummer två den Svarta Sony ericsson och den mobilen verkligen älskade jag! passade mig perfekt och den var inte så avanserad. Hade den i 9 månader tror jag innan jag blev lite uttråkad på den och bytte ett tag med en kille i klassen så han fick låna min och jag hans svarta LG Prada hade den ett tag och tyckte den var ganska jobbig med bara touch knappar men kameran var helt okej.
Sen hände en olycka med min svarta sony ericsson så jag fick LG Shine isstället och ja tyckte den var ganska bra i början eftersom den var lite annourlunde med knappen som man rullar och när skärmen slocknar så blir det en spegel. Men den blev jag av med nu i somras på en fest och det var några ****** jävlar som tog den och inte fick jag tillbaka den heller.
Sen fick jag min Nokia N95 som jag tyckte mycket om men den var ganska avanserad men väldigt bra. Och den blev jag av med för runt en månad sen skulle jag tro och det var när jag var på ett internet café med anna och några till och då kom det in två idioter och en av dom gick fram till mig tog min mobil och sprang, men tack vare att han var så idiotiskt klantig så fick polisen tag i honom så jag tror det kommer lösa sig med den mobilen iallafall.
Men nu har jag den mobilen på sista bilden och jag hatar den! den är stor och klumpig, har dålig kamera, dåligt minne. Ja allting är kasst men den fungerar iallafall att ringa o skicka sms med

och jag har inte ens nämnt eller önskat mig en ny mobil så jag tror att jag får leva med den mobilen jag har nu ett tag.

/J


Britney Spears

Har inte orkat skriva någonting för både jag och Niklas har varit sega hela veckan av någon anledning. Men nu är det snart ny vecka så då blir det nya tag! Fyllde ju år för lite mer än en vecka sedan och jag känner mig som sjutton inte sexton med tanke på att alla jag umgås med fyllde sjutton eller arton iår.  Aja igår var jag, Josse och Niklas hemma hos Micke som har flyttat till Gustavsberg vi gjorde inte så mycket hade det trevligt bara och somnade till filmen Wanted med Angelina Jolie som jag redan har sett men det skadade inte se den igen, eller se o se jag somnade efter säkert en halvtimma!
Men idag är det lördag (igentligen söndag eftersom klockan är över 12) och jag har inte gjort någonting i princip, bara varit hemma och hos Kevin i några timmar och spelat TP med Kevin, Sandra, Niklas, David och Tim. Men när killarna började spela Fifa så gick jag hem och nu sitter jag hemma i min säng med nya blåa siden sängkläder som Sandras mamma Camilla hade med sig ner till mig och väntar på Niklas som säkert inte kommer hem på någon timma. Men jag unnar honom lite Fifa spelande med Kevin! haha.


När vi var hos Kevin så fastnade jag framför Tvn för tv 4 visade någon dokumentär om Britney Spears som jag tyckte mycket om! För i den berättade hon om sitt liv och hur svårt hon faktiskt har haft det de senaste åren. Man fick också följa med i hennes vardag och det är inte många som skulle ha klarat av det, vågar ja faktiskt påstå. Kände medlidande med henne när hon satt där och berrätade. Många skulle säker ha sagt att hon är "fjantig" som sitter och beklagar sig i en dokumentär eftersom det är hon själv som har valt och arbetat sig upp till det livet hon lever nu. Men enligt mig är det inte så, visst har hon jobbat sig till det livet men "ingen kan förbereda sig på hur livet som kändis är" något liknande sa hon. 
Och det stämmer ju! Hon visste inte hur livet som kändis skulle bli. Hur påfrestande och stressigt det är.
Jag tyckte att hon verkade vara en väldigt glad, positiv och rolig tjej och ingen diva som får allt hon vill ha. Men sen om det stämmer vet jag ju inte.
Många trackar ner mycket på henne och hennes musik även min pojkvän gör det. Men skulle hennes musik vara så dålig som min pojkvän tycker att den är så skulle hon nog faktiskt inte vara så stor som hon faktiskt är!
Och hennes nya skiva "Circus" är jätte bra speciellt låten "Out from under"

spears 

Jag tycker om hennes musik och har alltid gjort det!


/J

RSS 2.0