Min kärlek <3

Du kanske inte förstår hur speciell du är för mig! du kan få mig glad, du kan få mig ledsen, du kan få mig arg, du kan få mig att skratta men framför allt kan du få mitt hjärta att smällta. Du är den personen som mitt liv kretsar runt just nu ditt humör ändrar även mitt humör. Jag är helt galen i dig dina ögon ditt ruffsiga hår ditt leende hela dig får mig att bara må bra jag kan igentligen inte beskriva hur mycket du igentligen betyder för mig. Men den kärleken jag får av dig kan leva på i hela mitt liv. Du är mitt liv, min kärlek och utan dig skulle jag inte vara nånting du får mig hel du får mig att må bra och det älskar jag dig för!      Min victor , Min älskling <3 


 
Jag släpper dig Aldrig !

 

Torsdag

Sista skol dan av den här veckan imorrn! Det betyder att jag har lycktas ta mig igenom den första veckan i gymnasiet WOHO haha ! fast speciellt svårt var det ju inte satt i skolan max 2 timmar varje dag o roligt har det faktiskt vart oxå . Idag började jag kl 9 så jag va tvungen att gå upp kl 7 men jag vill verkligen ligga kvar i sängen med älskling efter nattens händelser :/ men jag tvingade upp mig själv och idag vart det youghurt och 2 mackor till frukost hos älskling sen bar det av mot Orminge somnade lite halvt på bussen va väldigt trött idag o det var en enorm lättnad att få veta att vi bara skulle göra en matte diagnos o sen gå hem och efersom matte verkligen inte är min starka sida så det var hur svårt som helst men jag försökte endå mitt bästa vilket är det som räknas så jag var i skolan en timma sen fick jag åka hem. Så jag åkte hem åt och sov lite sen gick jag till Bebbson ! :) , När jag kom dit så hade bebbe tillåtelse av sin mamma att pierca sig i underläppen så vi for in till gamla stan för hon skulle pierca sig på ett ställe där några av våra kompisar hade gort det men när vi kom dit så sa dom att en förälder måste vara med så det va lite surt för Bebbe men vi åkte iallfall hem och bebbe köpte glass och en fanta som hon skulle tröst äta haha . Sen kom älskling hit o va med oss en stund o när vi hade sagt hej då till Bebbe så gick vi hem till mig o efter ett tag kom liza o gorde oss sällskap sen åkte även hon hem så då gick jag hem o var hemma en stund städade rummet o lite sånt och så hade min underbara mamma köpt en ny mobiltelefon till mig (en likadan som Älsklingens) eftersom jag (klantig som jag är) hade blivit av med min på öland (!) sen gick jag ut en stund o träffade Anna Bf o josse och nu sitter jag här o degar lite ska snart hoppa i säng.

O juste anna o bf har krashat med moppen så stackars anna har skrubbsår på armarna o hennes fot är svullen o benet är blå så hon hoppar runt på kryckor nu stackare !  
 

Onsdag

Idag gick jag upp kl 8 vilket igentligen är FÖR tidigt för mig att gå upp hela min kropp kände att jag bara ville ligga kvar i sängen med älsklingen men det gick tyvär inte min hjärna med på så det var bara att stiga upp o äta frukost.
Sen vart det kaos med alla kläder så det slutade med att jag satte på mig svarta jeans o vit skjorta samtidigt väckte jag älsklingen för han skulle upp samtidigt som mig för att möta Niclas. Sen bar det av mot skolan T-bana till slussen o sen buss därifrån till orminge. Vägen till skolan är inte alls så jobbig som jag hade trott att den skulle vara men men sen satt jag i skolan i 1 och en halvtimma sen mötte jag upp Niclas och älsklingen i stan kollade på när dom cyklade lite sen ringde Malin så hon kom också o mötte upp oss. Efter en stund drog killarna iväg o jag o malin strävade runt i stan o fönster shoppade lite jag kärade ner mig i ett par skor som jag MÅSTE! ha och malin hittade en jätte fin svart jacka med guld detaljer på Zara. Efter det tog vi oss till Fruängen o gick en promenad o pratade om allt möjligt. När vi inte orkade promenera längre så åkte vi hem till malin väntade på mat sen bar det ut till långsjön o kollade på när killarna roade sig genom att hoppa med cyklarna på en ramp ner i sjön vilket såg väldigt kul ut men det skulle jag aldrig testa! sen kom Kevin o Josse dit så jag fick skjuss hem utav Kevin. När jag kom så upptäckte jag att min älskling hade vart otroligt söt nog att bädda sängen innan han gick hemifrån mig i morse. o imorrn börjag kl 9 vilket betyder att jag måste gå upp kl 7 ! blää men nu ska jag sova God natt

Pussilago / JH   

Tisdag

God kväll . Måste bara säga att jag för en gångs skull är glad över att åka till skolan ! haha det trodde jag aldrig om mig själv .
igår så vart det inte stan som planerat jag åkte isstället till Fruängen o väntade där ett bra tag på Sandra för hon skulle komma o hämta mig med Moppetten. När hon till slut kom så åkte vi till en liten park där Älsklingen var med Sandras Pojkvän Niclas o Sandras lillebror Pelle för dom hade nämnligen cycklat o byggt en ramp som dom skulle använda för att hoppa med cyklarna ner i långsjön! Sen satt vi där o umgicks lite. Efter ett tag så skulle alla dra sig hemmåt så jag o Älsklingen åkte hem till honom o lagade mat de vart makaroner med strips o köttbullar haha :P jag kan ju säga att jag o älsklingen inte är några vidare kockar tillsammans. sen somnade jag i hans säng i några timmar för jag kände att jag blir helt slut av att gå upp så tidigt till skolan aja sen mötte vi upp Alexandra o Marcus i älvsjö så vi umgicks lite med dom sen drog vi oss hemmåt o myste i soffan med CSI på Tvn.
 

Good morning ;)

Halloj , jag vaknade för ungefär för en kvart sen eller igentligen för en timme sen eftersom my lover ringde o väkcte mig då han hade tydligen vaknat o kunde inte somna om stackaren. Men nu har jag ätit frukost bestående av juice oboy och en macka . O snart ska jag börja göra mig i ordning till skolan och efter det ska jag nog möta my lover och Niclas inne i stan sen vet jag inte vad jag ska göra det löser sig nog till slut  ska nog iallfall umgås med älsklingen !

Pussilago / JH


Tillbaka igen ;)

                                 image2
Det var otroligt länge sen jag skrev , Jag har inte haft mycket tid till att sitta vid datan! Det känns som att jag alltid har haft fullt upp + att jag inte sover ordentligt. Jag somnar vid 2-3 på natten om jag sover med min älskling Victor annars somnar jag runt 5-6 för jag känner mig så ensam när jag inte har honom brevid mig o då sitter jag o läser eller vad som hest tills jag somnar av utmattning. Men nu när skolan har börjat så ska det bli ändring på det!
Okej hmm skolan då? joo det känns faktiskt riktigt bra att börja i en helt ny skola med främmande människor o jag lyckades faktiskt komma upp ur sängen i morse känner mig ganska stolt över det ! haha jag gick upp 07:45 åt frukost o aminkade mig sen vart det katastrof i mitt rum för jag hittade ingenting att ha på mig men efter en halvtimma löste sig det satte på mig ett par jeans ett linne o så skinn jackan.
Pussilago / JH


                                 

RSS 2.0