Söndag

Å VAD JAG ÄLSKAR MINA TJEJKOMPISAR! :) satt och tänkte på det nu när jag ahde läst lite i Hannas blogg där hon kriver att hon har tappat kontakten med några av hennes bästa kompisar som hon hade förrut och anledningen var att alla började i olika skolor förra året och det är brist på intresse bland folk att hålla kontakten så blir det oftast så att den som har lite intresse inte orkar bry sig efter ett tag. 
Jag har tappat kontakten med några och det är såklart synd det finns även dom jag har tappat kontakten lite grann med men ändå träffas titt som tätt.

Aja, nu sitter jag här och har precis läst VR i väntan på min pojkvän som är här om typ 20 min! har inte träffat honom sen igår och jag saknar honom redan! så han är gullig att ta sig hit o sova här inatt.
Och imrogon är det Måndag igen (känns som dagarna bara flyger förbi) och det betyder att jag börjar 09.20 o slutar 16.20 så jag tror seriöst att våra lärare vill ha död på oss! men nu ska jag byta om och sen gå ner o möta älsklingen och sen knata till kevin skulle jag tro :)

/J


Söndag

Nu har hela helgen gått och jag har haft det jätte kul! 
I fredags var vi hemma hos Micke och tog det lungt med vattenpipa o så. Och igår var jag och några till tjejer hemma hos Liza för att fira att hon hade fyllt år i tisdags, trevligt hade vi med lite dricka och ost o kex! efter ett tag drog fanny cissi o hanna för dom skulle till kallhell på fest medan jag Liza, Sophia och Ebba åkte till rågsved (?) för att gå på fest hos philips kompis. Där hade vi det jätte kul o vi dansade som ett par idioter haha! men när en emo tjej blev allt mer jobbigare så bestämde vi oss för att gå isstället för att hamna i bråk med henne så jag och Liza knatade hem till mig och var hemma vid 02.00 ungefär och la oss i sängen så fort vi kom in! 
Men idag ska jag städa mitt rum och sen plugga lite. Kanske åker hem till älskling senare om jag orkar. Får se hur dagen utvecklar sig. 

niclas 
Niklas i min skinnjacka utanför skolan!

mcke
ESL
Hanna

LizahannaLizafanny

Nu ska jag plugga/städa !

/J





 


Blogg design

Har försökt fixa bloggen (igen) och nu är jag ganska nöjd med resultatet! ganska bra för att vara nybörjare tycker jag. Annars fattar jag NADA om sånt där, Men det löste sig tillslut! den blev inte riktigt som jag tänkt mig... BUT HEY! det är första gången jag faktiskt klarar det o skit samma! den duger för tillfället. Och min älskade pojkvän får pryda mina fina header med sina spännis bilder haha.
Idag hade vi turism i skolan och det värkar faktiskt kul så jag ser fram emot dessa lektioner.
Imorgon börjar vi 12.30 tydligen o det är otroligt skönt har bara två lektioner okså. o det betyder att vi har sov morgon till 10.30! Vet inte riktigt vad jag ska göra efter skolan.. Plugga tror jag. Jag har faktiskt blivit riktigt plugg glad den här terminen och det är ju bara bra, Hoppas det håller i sig bara! 
Men idag är det en liten speciell dag för mig och älskling för vi har varit tsm i 4 månader. Eller ja för 15 minuter sedan var det en speciell dag för oss för nu är klockan över 12 haha. 

nikolas 
Jag älskar dig!

Bloggen

Har försökt mixtra med min design och har lyckats hittills men nu blev det bara skit av alltihop och jag orkar inte fiffla med det mer nu, så det får se ofärdigt ut ett tag för det är jobbigt att försöka fixa sin egen design! Men jag lär nog lyckas imorrn när jag är på humör för det och har tid!
men nu är klockan mycket så jag ska hoppa i säng helt själv! för älskling sover hemma idag :( , men jag sover nog hos honom imorgon tror jag! och vi börjar 10.30 vilket betyder att jag kan gå upp 08.30! wiiie vilken sovmorgon :D 

OVER AND OUT

/J  

Måndag

Den här dagen har verkligen känts mega lång! började 09.20 och slutade 15.00! rena tortyren. Men vi hade ett nytt ämne som var företagsekonomi vilket verkar jätte intressant och vi fick även läxa i det så vi skulle läsa ett kapitel i en arbets bok vi fick och sen även skriva lite om - vad är en bra affärsidé? har läst kapitlet och börjat på uppgiften men det är en vecka kvar tills vi ska lämna in den så jag får fila lite mer på den uppgiften! Efter det kom Liza förbi en stund så vi gick ner och tog en fika med Anna väldigt roligt att få prata lite gammla minnen och lite om framtiden eftersom vi knappt träffas allihopa längre.
Men nästa sommar kanske vi drar till Thailand själva. Eftersom Josses kusiner har hus där så kanske vi får bo där och om alla får ihop pengar, så då skulle det bli Lina, Anna, Josse, Liza och jag. Perfekt med fem stycken inte för många att hålla reda och inte för få heller. Har nämnt idén för mamma tidigare då jag och Josse pratade om det och hon gav klar tecken bara jag fixar jobb (och alla andra oxå för den delen!) så kanske resan blir av! skulle vara underbart.
Nu känns det verkligen som att skolan flyter på bra, Skönt att det känns så redan i början! nu är det bara Jobb och gym kort kvar!

/J

Söndag

Nu har hela första helgen efter sommarlovet gått och jag har haft det riktigt mysigt!
I fredags åkte jag Sandra, Kevin, Niklas, Tim och David hem till David i Norrtälje. Där grillade vi och hade det jätte mysigt! Åkte hem sen på lördagen till Niklas och kollade på film hela kvällen gick ut en sväng okså för att kolla på Mickes nya mini moppe i form av en sport hoj! Och idag åkte vi hem till mig där vi är nu. Niklas ligger i min säng och är helt osocial medan han kollar på nån fotbollsmatch men så är väl killar när dom kollar på sport så det är bara att le och ta emot.
Och imorgon är det skola igen o vi börjar 09.20 och slutar 16.20 om vi börjar med de riktiga scemana imorgon vilket jag tror.
Och på tisdag fyller Älskade Liza 17 år! så jag måste köpa en present till henne och på lördag ska vi antagligen fira henne lite smått men inget planerat än så liza ska höra av sig så jag får veta vad som händer så fort allt är bestämt!

Har kommit på mig själv flera gånger med att när man ligger i sängen o ska sova att jag har börjat tänka på masa saker som jag ska bli bättre på så jag tänkte skriva ner lite här vad jag har tänkt på.

1: Sköta skolan och få upp mina betyg! VIlket jag verkligen tror att jag kommer klara och så fort vi får våra datorer från skolan så blir det råplugg! 

2: Börja träna, Så jag ska nog investera ett gym kort på ett gym här i närheten.

3: Skaffa jobb! Blir nog enklare när jag har fyllt 16 men jag ska nog börja söka redan nu. Detta har jag lovat mig själv i evigheter nu men det har aldrig blivit av! men nu när sommaren är slut ska jag ta mig själv i kragen och mig en spark i röven så att jag ger mig ut och letar jobb.
Allt det här har jag lovat mig själv FLERA gånger men ska det bli ändring det lovar jag!

norr norr norr 
3 bilder från Norrtälje. Varför har min pojkvän ALDRIG kläder på sig? på varje bild på honom som jag har på datan så är han alltid utan nått klädes plagg!
1:Bilden. Killarna gör nånting.
2:Bilden. Killarna igen
3:Bilden Tim spelar gitarr och Kevin glor in i elden?.

fiskis
En vanlig söndag i Fisksätra?
Ett till värdetransport rån i Fisksätra, har varit 4 st på några veckor bara.

Det blev ett ganska lång inlägg men det blir så ibland när man itne har skrivit på ett tag. Men nu ska jag och Älskling typ sova.

/J

Torsdag

Det har gått 3 dagar utav skolan nu och det känns bra att ha börjat igen o nästa vecka ska vi tydligen få laptops från skolan och imorgon ska vi umgås med 1.orna lite och sen får vi antagligen åka hem för så har det varit hela veckan har varit där i typ 1,5 timme varje dag o gjort nån grej sen har vi fått åka hem igen. Ganska skönt än att rivstarta på en gång efter en lång sommar! Men snart ska jag till IKEA för att köpa nya hyller o sånt till min garderob för just nu är min garderob helt obrukbar! har inga hyllor eller nått där nu så ALLA mina kläder ligger på golvet eller på sängen vilket är mindre trevligt. Men snart blir det ordning på det. Var inne i stan igår också med Josse och Niklas så jag köpte ett par snygga bruna stövlar och josse köpte ett par snygga sneakers.

/J 

Måndag

Har varit hemma i sthlm sen i onsdags men i inte skrivit här för att jag inte velat sitta så mycket vid datan nu när det var sissta veckan av sommarlovet. Men imorgon är det skolan och jag börjar i tvåan, ska vara där vid 10.00 och jag har ingen aning om hur länge vi ska vara kvar och vad vi ska göra. Kanske sätter igång med lektioner på en gång! nää får se imorgon.
Hela veckan har jag varit med Niklas och i lördags var vi på The Voice med Kevin, Sandra, Anna, Josse, Tim, David och SPINNER! var väldigt kul för när vi gick ifrån the voice så var det två karnevaler som gick omkring på gatorna så vi hoppade in i dom och gick med haha.
Men idag har jag fått lite mer info om thailands resan och vi åker antagligen vecka 44 och blir borta i 3 veckor OM jag och josse sköter skola ordentligt och skolan släpper iväg oss i 2 veckor för den 1.a veckan är det ju höstlov.

Men nu ska jag städa mitt rum medan jag lyssnar på mina nuvarande älsklingslåtar!
I kissed a girl - Katy perry & Repent - Brick and Lace
och så har jag gjort klar engelska uppgiften som jag ska lämna in imorgon för att höja mitt IG till VG!
/J



Måndag

Still in Norrland!
Några av älsklings fördommar om norrland har faktiskt stämt hitills! haha, att det ska vara kallt stämmer för det är svinkallt här uppe just nu! kanske är det i sthlm också men jag & Sandra åkte moppe fram o tillbaka till långsele och det tar typ 15 min dit och 15 min tillbaka o jag höll seriöst på att dö utav köld. 
Men idag har vi varit inne i "stor staden" Sollefteå och käkat pizza medan Sofia (sandras lillasyster) och Camilla (sandras mamma) var på match, Sofias Match då alltså och dom fölorade tyvär med 3-0. 
Mysigt hade vi iallafall och kul att Kevin o Niklas har blivit bra kompisar! :) Men Kevin blev lite irriterad över att han fick pröjsa 50 spänn för sin pizza som var liten och torr enligt honom och han som bara hade käkat lite youghurt på hela dagen så han var ju jätte hungrig också!
haha aja sånna smällar i plånboken får man ta då och då. Men hem resan blir på typ onsdag, torsdag eller fredag i har inte riktigt bestämt oss än, men hur i åker dit beror på dagarna för åker vi buss så åker vi på torsdag eller fredag men vill vi flyga så måste vi åka på onsdag.  
Annars har i bara varit här hemma och tagit det lungt o sjungit sing star haha! tyvär var det ingen som faktiskt sjöng någorlunda bra förutom jag då! haha (ironi) .
Lägger upp lite bilder sen när jag kommer hem eftersom jag inte har sladden till telefonen med mig :)

Nu ska jag sätta mig brevid älskade Niklas och be om en puss och en kram! :D


/J


Fjortis?

Haha det gick inte alls bra att  lyfta röven från sängen där jag fortfarande ligger! men jag hittade 2 test som jag gjorde och skulle visa hur mycket fjortis jag var och jag fick 29.6! haha aja det är ju ganska lite ändå med tanke på att det finns en liten fjortis i alla upp till typ 20.

fjo
Nä jag har faktiskt ALDRIG sett ut sådär kan jag stolt medge!
Oer and out!
/J

Lördag

Tror inte planerna blir som vi bestämde igår eftersom det inte är så bra väder just nu. Men vi kanske drar o badar eller nått senare. Men hela dagen har varit seg gick upp vid typ 1-2 och sen har man bara degat i soffan hela dagen och kollat på 2 avsnitt av Project runway och dom är ju faktiskt riktigt duktiga! speciellt Vycktoria (tror hon stavas så). Nä, kanske ska gå upp härifrån o försöka göra nått vettigt isstället! haha får se hur man lyckas

/J

Fredag

Sitter i Norrland i Staden sollefteå eller rättare sagt en liten skit håla vid namn graninge som ligger typ 3 mil från sollefteå och har precis spelat kort med Sandra kevin och älskling, åkte hit i igår lite oväntat, men jag ville komma bort från sthlm ett tag så det passade bra att åka hit när ändå Kevin & Sandra ändå var här o Älskling gjorde mig sällskap upp! :) Bussresan var nog det jobbigaste jag gjort på länge, 7 timmar ungefär tog det och man var väldigt rastlös på bussen men vi stod ut iallafall. Finns inte mycket att göra men det är skönt att bara vara o ta det lungt. Men imorgon åker vi nog till sandras kusin Caroline som bor en bit bort och vi tänkte grilla, bada bastu och bada lite kanske, Mysigt blir det nog. Sen får vi se vad vi hittar på resten av veckan finns ju som sagt inte mycket göra. Och vi vet inte riktigt när vi tänkte åka hem men det blir när vi känner för det och börjar sakna civilisationen lite! haha. Men nu ska jag kolla lite på tv med älskling och sen sova! ha det bra i sthlm!

/J

Måndag

Gossh vad klockan är mycket! och jag är inte ens trött... måste vända på dygnet innan skolan börjar vilket är om exakt 2 veckor! :D längatr faktiskt dit, hur konstigt det än låter!
Dom här senaste dagarna har jag avrit hos Niklas och jag bloggar ju aldrig när är där men vi har inte gjort nåt specielt med tanke på det här skit vädret! men i Lördags var vi ju o åt ute för att fira älskade mamma som fyllde år! och hon fick respengar av våra närmaste familjevänner men det var jätte trevligt iallafall och jag höll på att spricka när jag o niklas gick därifrån sen för vi åt buffé! Och idag har jag varit med Josse och vi har lagat mat o kollat på film här hemma. Men imorgon vill ja ut om det blir fint väder. Men nu ska jag kanske försöka somna.

                                                                                               
Såhär såg jag faktiskt ut när vi gick ut o åt! :D

middag  m
/J

Lördag

Strax ska vi ge oss iväg till stan för att äta och sandra springer omkring o vet inte vad fan hon håller på med för hon är så stressad haha. Men 18.36 går tunnlebanan så jag måste röra på mig nu!

/J


Fredag

Shoos!
Kom hem för ungefär en halvtimma sen från persionne badet (hägersten) där jag var med Malin och massa mäniksor o hade det jätte trevligt. Började röra mig hem vid 1 ungefär.
Och hela dagen har varit supermysig! eftersom mamma fyllde 50 idag, Grattis älskade mamma! Av mig o Sandra fick hon ett presentkort på 400kr på en frisörsalong och av Jodie fick hon en tröja som hon hade köpt i England och av Jane fick hon en silver ring som mamma tänkte gravera in alla barns namn, alltså Jaqueline Jane & Jodie. Sen imorse tog mammas kompis med henne ut på en pickninck så dom åt frukost i det fria och mamma fick en liten champange flaska av henne så hon var lite rund om fötterna sen när vi barn dukade fram en JÄTTE frukost vid 11-12 haha! Sen åt vi fin middag här hemma. Niklas och Kevin gjorde oss sällskap också :) 

Men nu sitter jag här o funderar på tatueringar vill jätte gärna göra en men jag vet inte om jag vågar för tänk om jag ångrar mig eller tänk om den blir ful när jag blir äldre hmm... men jag har blivit ganska inspirerad av min Storesyster Jane som har tribal från ljumsken och upp till ryggen, nästan upp till skulderbladet. Fast jag skulle vilja ha en åt andra hållet alltså neråt från ljumsken och sen ut på framsidan eller baksidan utan låret. Sen är det bara att jag vill gärna ha en tribal men jag vill att den ska vara personlig... typ forma sig som mina initialer (stavning?) tänkte först att det skulle vara snyggt om man på nått sätt får flera tribals att forma sig som hela mitt namn längs låret men jag har ett så långt namn så det kanske inte skulle gå? men jag får nog klura mer på det, kanske till o med teckna lite på egen hand eller be Lillasyster ta en bild på mig och sen trixa lite på photoshop. Men jag tänkte att jag kanske kunde göra den i thailand OM jag hittar en BRA och SERIÖS tatuerare med tanke på att Syster jane sa att hennes pojkvän Jimmie tänkte tatuera sig där men att det nästan är lika dyrt där som hemma i sverige om man går till en seriös tatuerare. För man vill inte gå till en tatuerar studio som är en liten lerhydda med en parkbänk utanför där man sitter när man blir tatuerad. nej! ska jag tatuera mig så ska det vara på en seriös studio! 
oj vad jag skriver nu! vet inte ens vad mamma faktiskt tycker om mina "små planer" med tanke på att jag inte är 18 än! haha, Lilla underbara mamma! :) 

Och snart börjar skolan! :D konstigt att jag faktiskt längtar, men det är nog för att jag vill träffa min klass igen eftersom vissa har jag inte träffat på hela sommaren! och för att om 3 månader ungeför så åker vi till thailand! :D 
men nu ska jag nog soooova. 

Här är Syster Janes tatuering, Fast här är den inte helt färdig och hon är lite svullen som man ser. 
(tagen från hennes blogg, www.hindersson.blogg.se/)

tatoo

/J
   


 


RSS 2.0