Torsdag

Nu är jag hemme efter att ha varit hos niklas från i måndags! men han följde med mig hit haha. Men det är för att vi trodde att mamma fyllde år idag så vi skulle gratta henne o gå ut o äta. Men så visade det sig att det är den 31 juli idag o inte 1 augusti då mamma fyller år så Niklas ska sov här till imorgon då mamma fyller år och sen på lördag ska vi ut o äta och då ska niklas okså med. :) Men dom senaste dagarna har ju totalt dött av värme! och igår satt jag sandra niklas o kevin på kevins balkong o hade det mysigt med vattenpipa o familjespel! :) Men nu skulle jag bara skriva kortfattat vad som händer o vad som har hänt. Puss

/J

Lördag/söndag

Har inte uppdaterat blogegn på ett tag men det är för att jag har varit hos Älsklingen från i onsdags och kom hem igår (lördag) vid 22.00 ungefär.
Fy fan vad varmt det har varit dom senaste dagarna! skönt, men lite jobbigt när det bara klibbar och jag som börjar bli lite förkyld nu också! nää nu ska vi inte klaga på den svenska sommaren.
Har ju varit hos Niklas dom senaste dagarna och inte hjort nånting nästan, bara varit hos honom o sovit, kollat på film var o bada en dag okså med han brorsa (micke) eller jag badade inte för att jag håller på att bli förkyld men killarna badade o jag fick kolla på! haha ;D 
Men fredags drack vi lite grann hemma hos Micke o det var väldigt kul tills hans brorsa blev WAAAAAY to drunk! eller "shit face" som Niklas o Micke uttryckte sig! haha 
slutade med att jag JAG! fick bära hem honom och det var lite mindre kul haha! Och imorgon är det städning av rummet som gäller och sen antagligen till stan med Josse och hennes alldeles nya ragg! men vi får se om det blir så. Men nu ska jag inte skriva mer för josse ska skicka över bilder till mig!


Men här får ni njuta av några bilder som jag har tagit i veckan! ENJOY...
Bild 1. Vid sjön när jag o Jossan var där med hennes pojkvän o hans kompis
Bild 2. Min spännis till pojkvän!
Bild 3. Niklas super söta katt.
Bild 4. Jag o Niklas 2 små systrar.


/J 

Onsdag

Usch! vad tråkigt det är att vara hemma.... men jag ahr varit tvungen för jag har tvättat alla mina kläder, PUHH vad jobbigt det var, men nu har jag PRECIS duschat och ska möta Jossan i gullmarsplan tror jag och sen kanske vi åker till fruängen, har inte riktigt planerat än. Men imorrn ska jag följa med Liza och några tjejer från hennes klass till Rålis för lite picknick, sol och bad. Ska bli mysigt.
Och igår var jag Malin Peter och några vid gömmarn o hade det trevligt dom drack lite öl medan jag o Malin fick plocka pinnar o ran ris hela tiden för att få upp en eld men den släctes hela tiden. Men efter ett tag åkte vi till Långsjön isstället o försökte få upp en eld men det ville sig inte det heller. Stannade vid långsjön ett litet tag innan alla skulle hemåt. Fick skjuss hem ov pierre så jag damp ner hemma vid kvart över 1 ungefär. men nu ska jag klä på mig (: 

Puss 

/J  


Tisdag

Nu ser bloggen lite konstig ut, men jag har försökt fixa det själv men det går inte för jag totalt suger på att fixa sånt här! får be någon om hjälp snart.
Malin och Peter kom hem till malin för inte så länge sen efter att ha varit på ElGiganten hela dagen så nu ska dom äta o så och sen förhoppningsvis åka o plocka upp mig sen vet vi inte vad vi ska göra men det blir vell någonting skulle jag tro kanske köper lite öl o sätter oss nånstans eller vad säger du Malin!? haha (; 
 
Bjussar på två bilder på mig själv nu när jag ändå inte har något att göra!
ENJOY....

jag 

Over and Out...

Tisdag

Sitter fortfarande hemma o väntar på Malin & Peter för dm är på elgiganten för Malin skulle köpa en ny mobil och anledningen till att jag fortfarande sitter hemma är att det är världens rea på Elgiganten och det är sjukt mycket folk där! Malin o peter hade varit där halv 7 på morgonen och då var det kö ända ut från elgiganten till heron city! Det kallar jag mycket folk... Så Malin & Peter gav upp så fort dom såg kön och vände hem igen, men åkte dit nu senare på dagen för dom trodde att det skulle vara mindre folk nu men icke sa nicke! var ungefär lika mycket folk där nu som imorse! haha oj vad jag tycker synd om er! Men malin hade tydligen fått tag i sin mobil hon ville ha så nu står dom i den andra kön för att få betala för den. Haha
Och det blir ingen tungpiercing för Malin idag för hon ångrade sig, men det kanske kommer senare.
Hoppas dom kommer o hämta mig snart börjar bli galen är hemma för det finns ingen att umgås med för alla är bortresta och jag som är så sällskapssjuk. Aja dom komemr säkert snart så får vi hitta på nått (:


/J

Tisdag

Vad vädrets ändras här hela tiden! från regn till sol. Jaja, gick upp runt 12 för att äta frukost sa hej då till älskling som skulle hem tidigt för att hans mormor som han aldrig har träffat har kommit ner till stockholm så han skulle träffa henne idag. kröp sen ner i sängen igen o sov ett tag till innan jag gick upp o tog en dusch o nu sitter jag här o funderar vad jag ska ha på mig för jag & Malin ska antagligen in till stan för hon kanske ska pierca tungan! :D snart har alla min kompisar hål i tungan! nä nu ska jag försöka slita mig från datan o se om jag hittar nått att ha på mig (: 

 


Måndag

Oj
vilken helg det har varit! I fredags var jag Malin Josse liza o sophia hemma hos lizas pojkväns kompis i tullinge på fest eller fest o fest det var ganska lungt, somnade vid halv 9 på kvällen (!?) åkte till stan o mötte älskling vid 1 för han skulle köpa ett par jeans men eftersom det är rea nu så finns det ingenting i stan eftersom det alltid är så grymt folk där men vi åt där innan vi åkte till sickla. Där hittade han ett par Levi´s jeans och 2 par björn borg kalsonger på rea! (: haha.
Efter det åkte vi hem till honom åt pizza och vid 10 gick Jag Niklas Carro och Micke ner till sjön för Micke o Carro skulle dricka lite skumpa men när vi satt där så mådde jag mer o mer illa så när vi skulle gå hem till micka för att dom skulle fortsätta dricka så kände jag att jag började kallsvettas o jag hade tydligen feber så jag o niklas gick hem till honom o sov isstället. Och igår gjorde vi inget speciellt, Åkte hem till mig o var hela kvällen kollade på film o så.
Och idag åkte Niklas, mamma o min lillasyster till stan för Niklas skulle prov jobba på min systers jobbså han  slutar vid 7 och åker kanske hit sen om jag inte träffar peter o malin ett tag. 


Såg Batmobilen i Sickla!
  batmobilen
L&S
Fredags

Söndag

Vilken underbar helg det har varit! har tillbringat den med underbara Malin. I fredags var vi hos en killkompis i långbro satt hos han o snackade o hade det trevligt, spelade lite guitar hero och jag var bäst (såklart) haha. Sov kvar där och gick hem till malin vid 1 på morgonen tog det lungt hemma hos henne innan vi skulle iväg igen och nu skulle vi till Malins kompis Matte i fruängen var där vid halv 11 och samma sak där, vi satt o snackade lyssnade på musik och hade det bara trevligt ramlade innanför dörren vid 3 inatt. Och nu ska jag iväg till Niklas o äta middag för att Hans brorsa fyllde 20 i fredags :) så nu måste jag skynda lite för tunnelbanan går 15 över. 

/J 

tisdag

Vilket skit väder!...
Aja är på väg till liza strax och ska träffa henne hanna o victor o jag har ingen aning om vad vi ska hitta på men men, är lite irriterad oxå har tjaffsat lite med niklas. Aja jag kanske stannar hos liza hela kvällen får se vad som händer.


Highwon!

Måste bara slänga in ett till inlägg för min underbara pojkvän har köpt en Zlatan match tröja till deras kattunge som dom har döpt till Highwon! haha, Men tröjan är igentligen till för chiuaua hundar men den passade katten ändå!


Här är Highwon utan tröjan.


Här är Highwon med tröjan.
hw hw2

Måndag

alexojag
Jag & Alex


 

Ingen vidare uppdatering här inte. Men jag har inte orkat sitta vi datan o skriva hela tiden, Och snart ska jag gå o lägga mig känner jag! sov hos Alexandra inatt o vi somnade runt 8 på morgonen för vi helt enkelt inte var trötta så vi såg 2 filmer och tog en kopp varm choklad på hennes balkong o snackade skit men vi lyckades kliva upp ur sängen vid 2 på för middagen, eller jag klev upp då och jag fick kämpa för att få upp Alex haha! Men annars har det varit en lugn dag, var hemma ett tag och gick sen ut o mötte Anna, BF, Kevin och Sandra tills vi bestämde oss för att gå hem till kevin o sätta oss på hans balkong o röka vattenpipa o snacka mer skit haha. Men vi kom fram till att det blir camping på åland i slutet av juli å det ska bli as najs! :) 

 
/J


 


Onsdag

Var ledig från jobbet idag rätt skönt! haha men det är najs o jobba okså så man får ihop lite pengar tills jag o josse drar till thailand! Fast än är det typ 4 månader kvar men medan ni sitter här i kalla sverige så kommer jag o Josse ligga på en vit strand o njuta av solen.

Men lite nytt då.
Sandra & Kevin är officiellt tillsamans - Ingen kommentar! -
Josse har 2 ragg! Båda är jätte snälla men jag tycker om den ena bättre än den andra!
Liza har okså ett nytt ragg vid namn Victor som okså är ett charmtroll. 

Här är Lizas ragg på en bild när han typ sover. ( hoppas han inte tar illa upp ;p )
lizaragg
 

Men snart är min pojkvän här och jag ska hjälpa min lillesyster med hennes hår innan han kommer så jag ska sluta skriva nu.

/J

RSS 2.0