söndag

Vet ni?
Jag älskar att läsa! har gjort det sedan jag lärde mig att läsa. Men nu håller jag på och läser Sagan om isfolket, det var Niklas mamma och syster som sa att jag borde läsa serien och nu är jag fast! Ligger på sjunde boken och det finns typ 47 böcker haha så jag har mycket att göra.
Men nu är jag hemma o ska strax ut på promenad med alexandra alltid trevligt (: men sen ska ja hem o sova för imorgon åker vi som sagt på kryssning.
Och igår var jag o Niklas hemma hos Karolina i våran klass och kollade på film och hade det mysigt. Sen åkte vi hem till Niklas och sov.



/J


Jag älskar dig

Jag Älskar Dig!
ling
Tanken av ett liv utan dig får mig att falla ner på knä
Ber till Gud att vi en dag delar ett barn delar en dröm
att det alltid är du och jag.
Spelar ingen roll vad folk säger, spelar ingen roll vad de gör.
För jag vet att vi lever för varandra
kommer alltid vara tillsammans tills dagen vi dör.

Jag känner dig som mig själv, två liv som går pararellt
Samma förflutna fett lika på alla sätt.
Tankarna bygger på illusionen av lycka.
Drömmar om framtiden får intudutionen att hyckla.
Du får mig att spegla mitt eget liv
tveka på min princip om att aldrig ge någon min tillit.
Mun mot mun gav hoppet om kärleken liv
ber på rutin att vi är och förblir adelaida. Du visade mig hopp när glöden slockna.
Du tog min hand när döden lockade som mest.
Tilhörigheten växer känslorna vidgas
ropa mitt namn och jag kommer direkt.

På två dagar gav du mig nått som fick mig att se
vad livet kan ge. Vad vikten av "( att be? )" är.
När varje andetag känns som det sista.
När döden viskar ens namn så finns du där.
Du bar mig genom skuggornas dal tillbaks till livet,
gav mig en anledning att förbli den jag är.
Du visade mig innerbörden av ordet tillhörighet
säg nu hur ska jag leva när vi lever isär.

Vägen blir smalare fokuseringen skarpare
banden blir starkare ju mer tid han ger oss.
Lova mig trohet och evig respekt
så ger jag dig allt jag har plus allt som du ber om.

Med en kropp lika ren som tanken hos ett lekande barn
Ber han mig vara hans flicka så jag tar hans hand
Smeker försiktigt känner hur värmen sprider sig
Viskar i hans öra hur han vände mitt liv
Kan inte andas, paniken smyger sig på.
Strypt av en klump i halsen när jag skriker på Gud efter nåd.
Inget skrämmer mig mer än att det blir som sist.
Nu eller aldrig med livet som risk.
En sån vacker person att Gud han själv ler.
Har blotta tanken att se dig i mina böner,
med handen på korset så svär jag dig trohet
min önskan i livet är att se dig i mina söner.


Jag tycker faktiskt om texten tycker den är fin, Fast har ändrat lite grann :)

segt

Fredag idag igen men har inte kunnat skriva på länge för att jag har typ bott hos Niklas heeela veckan och hans internet fungerar inte :(.
Men dagen har varit lugn och mysig iallafall. Var i skolan och pluggade som en idiot för att bli klar med en uppsats som skulle lämnas in och jag är väldigt nöjd med den.
Sen hade vi idrott och gissa vad vi gjorde?
Vi dansade bugg!? hahaha, ganska kul för Niklas lekte att han var John Travolta så han vickade på höfterna och tyckte att han dansade väldigt bra, haha min söta! Men efter det åkte jag, Karolina och Niklas till stan och vi åt kina buffé som snälla Karolina bjöd oss på!
Sen gick vi in på Gina tricot och jag hittade absolut ingenting! helt ärligt så tycker jag inte om dagens mode med alla klänninga som man ser ut som en bakelse i så jag försökte hitta ett par skor men hittade inga heller så då beslut vi oss för att åka hem så jag åkte hem till mig och Niklas till sig medan Karolina skulle möta en annan kompis för en fika.
Sen kom Josse över och vi färgade håret på varandra. Hon gjorde håret mörkare och med ljusa slingor i och jag tyckte att jag gjorde ett väldigt bra jobb som frisör! och hon färgade mitt hår ljusare eftersom jag försöker få fram min naturliga hårfärg men jag gör det stegvis så jag färgar håret ljusare då och då.
Sen tog vi en promenad ute i hagsätra men när det började regna så gick vi upp till mig igen o har degat här tills Josse åkte hem för ett tag sedan. Funderar på att glo på en film o sen sova för imorgon ska jag städa och tvätta och på måndag ska jag på kryssning! med mamma, Niklas och Niklas mamma. Ska bli jätte kul och eftersom vi åker på måndag så blir det perfekt för då har jag och Niklas varit tillsammans i ett halvår så det blir perfekt för oss att fira det på båten.

kossojag koss jaaaag
/J


3-0

LIZA! ni förlorade!
Djurgården-Hammarby 3 mååål! blev det mot er!
Säg det till din pappa när du ser det här... om han inte redan vet om det! :D

marby
/J

stolthet?

Min kompis Sandra som bor hos mig har gått och varit sur i ungefär en vecka så nu frågade jag henne vis MSN varför hon var sur, för berättar hon varför så kan jag ju säga förlåt, Och hon var sur över en grej som jag hade gjort men även hon gjorde mot mig och Niklas i somras men vi tog det som ett skämt och då trodde inte jag att hon skulle bli sur om jag gjorde samma sak mot henne. Men guess what? hon blev sur.
Och jag försökte förklara för henne varför jag hade gjort så och det skulle vara som en "hämnd" (alltså på skoj då) och då blev hon skit sur för hon förväntade sig bara ett "förlååååt" men jag ville ju förklara nu att hon gjorde så mot oss då borde hon inte vara sur om jag gör så mot henne, right?
Men iallafall varför ska jag svälja stoltheten och säga förlåt om samma sak hon gjort mot mig?
Men eftersom jag inte visste varför hon var sur så tänkte jag säga förlåt om det var någonting taskigt jag sagt eller gjort och det är inte likt mig att säga förlåt men nu tänkte jag faktiskt "agera lite vuxen" och göra det och då tror hon att min mamma bett mig säga förlåt till henne!? 
Men nu vänder hon på allting och får det att se ut som att allt är mitt fel så hon slipper säga förlåt för det hon gjorde i somras. 
Vi båda är lika på det sättet att vi inte vill ha fel. Och 50% av de hela är hennes fel 50% är mitt fel.

MEN JAG SVALDE STOLTHETEN OCH SA FÖRLÅT!
 het
/J


 


Lördag

Har varit hemma hela dagen igen med Niklas, Har inte orkat göra annat. Men nu ska vi ut på en promenad med Anna och hennes hund sockan! Sen kanske det blir så att vi går med hem till henne för hon skulle vara själv hemma till inatt  och eftersom jag är en så snäll kompis så tyckte jag synd om henne och erbjud mig o Niklas att göra henne sällskap! :)

/J

Bebis

Idag är min lilla älsklings kisse katt 6 veckor gammal! Tiden går jätte fort och han växer som satan :)

baccardi

Idag hade jag ju som sagt turism prov och enligt mig gick det jätte bra. Ska sova hos Niklas igen (!) ovanligt va? haha, men vi ska strax ut på en långpromenad så man bränner bort lite fett! ;P

/J

Fullmåne

Skulle igentligen börja med att plocka ner min bokhylla igår men pappa tyckte att jag skulle vänta tills jag varit o köpt nya hyllor. Så jag la mig ner i sängen o sov i en timma innan jag gick upp för att åka till Niklas men när jag ställde mig upp igen så hade jag så satans ont i huvudet att jag övervägde att stanne hemma men jag trodde att Niklas skulle få mig att må bättre så jag åkte till honom och när jag sitter på Saltsjöbanan så ser jag att det är fullmåne och då vet jag anledningen till att jag hade ont i huvudet. Men Niklas fick mig tyvär inte att må bättre så jag somnade vid 11 och när jag klockan ringde o väckte mig vid sju imorse o jag gick upp på toa så kände jag att huvudvärken fortfarande inte släppt och jag nästan höll på att spy så det var bara att vända tillbaka till sängen igen.
Men nu har jag pluggat och ska plugga lite till för jag har ett prov imorgon i turism som jag vill få bra betyg på!

måbne

Fick precis höra av Niklas syster att Jorden ska bli besökta av utomjordingar inatt haha, dom ska tydligen rädda vår jord från oss själva.  


Jusste jag hittade den här fina jackan på (tyvär) kissies blogg som jag tyckte var så himla fin och som jag verkligen vill ha så jag måste prata med mamma om det för jag är kär!


Fin va!?

/J

FE

Vill ni veta vad det jobbigaste jag har gjort idag var? Att sitta på en 3 timmar lång företagsekonomi lektion och lyssna på våran knäppa rektor!
Kom hem lite över 5 och nu har jag ätit o så fick till och med laga mat själv för att det inte var någon hemma som tyckte synf om mig för att jag ahr gått i skolan till 4. Aja...
Nu ligger jag i sängen med datorn och ska tanka ner en film och sen åka hem till Niklas om jag inte somnar innan dess, men det hoppas vi inte. Men jag är i varje fall huuuur trött som helst och när man är så trött så blir sängen extra skön. Så jag måste nog pallra mig upp härifrån... men neeeej jag orkar inte. Eller jo, colan i kylskåpet känns väldigt lockande.
Kanske ska läsa lite ur isfolket som Niklas syster och mamma tyckte att jag skulle läsa och nu är jag helt fast! Men läser jag så somnar jag i vilket fall som helst. Gooosch vilket dilemma....

You don't mess with the Niklas

Och så var det söndag!
Gillar verkligen inte söndagar... Och så ska det avra sol på det också!
Hatar soliga söndagar, en söndag ska vara regning och grå! 
Aja, igår kollade vi på matchen och sverige spelade väldigt bra men det gjorde tyvär portugal också... fast elmander elelr vad han heter tyckte jag var väldigt klantig för han hade två målchanser och han sabbade det! 
Men sen kollade vi på den här roliga filmen!

mess 
Och den var skit rolig! tror Niklas blev lite inspirerad så han gick och juckade mot allt medan han sa You don't mess with the niklas hela kvällen. Men efter den filmen kollade vi på en annan som jag inte kommer ihåg ad den heter. Men den var inte riktigt min film typ men den var ganska bra och handlade om den ryska maffian i england. 
Och gissa vilken film vi strax ska se på?

stacia
ANASTASIA!
jag tvingade honom att ladda ner den så vi kunde se den för det var typ 10 år sen jag såg den sist! Och den är ju urgullig!


Vill ni se lite bilder på min katt unge som snart är 6 veckor gammal?
katt  baccibaccardilillenlitenochstor
kissenkisse
Nu kom Niklas tillbaka från duschen så nu ska vi kolla på Anastasia!

/J

Thank god

Thank god its saturday! :D
Spenderade hela kvällen igår hemma hos Niklas och vi kollade på två filmer, först den där nya skräckisen Mirror eller vad den heter, och den var hemsk! satt och blundade igenom hela filmen typ. Jag vågade inte ens söka på google efter den ifall det skulle dyka upp någon äcklig bild!
Men efter den filmen så hade Niklas varit jätte snäll och laddat ner Sex and the city filmen! :) och den var verkligen jätte bra. älskade den från början till slut. Måste nästan köpa hem den så jag ahr den på film.
Men idag ska vi också vara här hos Niklas för det är ju Zlatan mot Cristiano idag! och det måste man ju nästan se, så vi ska sätta oss i vardagsrummet och kolla på matchen och efter det vet jag inte vad vi gör, men det vlir väll en till film eller nått. Så det blir en lugn helg för mig har verkligen inte orkat göra annat än att sitta hemma med min pojkvän har varit så äckligt trött, ni vill inte ens veta när jag gick upp imorse/eftermiddagen!
Ja jusste haha Niklas katt High-won har snip-snappat sina pungkulor idag så han var jätte groggig när han kom hem igen och det första han gjorde var att käka! den katten är riktigt fet, han är ca 7 månader och väger 5,3 kg!
won
Den här katten! fast här han några månader gammal bara o inte riktigt lika fet.

N
ågon annan som ska se dessa spela?


Zlatan VS. Crstiano

/J


Surprice

Thank god its friday! är det inte så alla amerikanare säger?
Har varit en jobbig men rolig dag i skolan, Hade naturkunskap i 3 lååånga timmar och rök ihop med min idjuuut lärare IGEN. Sen luch, sen håltimma i två timmar och sen idrott och nu har jag varit hemma i nån timma men ska ge mig av till Niklas efter maten och ska be mamma om lite pengar så jag gå ner och köpa massa gott till mig o Niklas ikväll för vi har bestämt att vi bara ska ta det lungt idag. Kan inte lägga in bilder för blutooth grejjen man stoppar in i datan har jag glömt hos niklas så jag får vell göra det när jag kommer dit istället (:

/J


FISKSÄTRA

Haha min pojkvän hittade denna bild om Fisksätra.
fisksis
Och ja där bor han! haha
Men bilden är ganska snygg faktiskt
.

Pyssling

Sitter på lektionen och läser ur Nils Karlsson Pyssling!
Började halv 10 idag väldigt skönt och snart har vi lunch och jag är enorm hungrig!
Men jag bjuder på två bilder från dom i klassen som är här :)
jalgus
Karolina, Sandra Jalle & Gustavo :)
/J

Ny design

Som sagt så är jag inte världsbäst på sånt här men det börjar arta sig lite grann faktiskt!
Är nöjd med det jag fick till nu, om ett tag kommer jag ändra igen och säkert bli ennu nöjdare. Så det blev tyvär inte att titta på bäck idag men det blir nog imorrn istället för nu borde jag sova!

God natt!
me love
Jag älskar dig Niklas! :)
/J

Njutning!

Ni anar inte hur lycklig jag är just nu! Gick ut i köket för att hämta vatten när jag upptäcker att min underbara mamma har köpt en hel skål med typ 10 avocados! Sen öppnar jag skafferiet och finner precis det jag sökte, en påse med runda fullkornsbröd och i kylskåpet hittar jag nått philadelphia liknande gegga.så jag gjorde mig den godaste smörgåsen jag verkligen älskar.
Sen kom jag även på att jag har en cola i väskan sen skolan och lånade två Beck filmer av Alexandra som jag tänkte somna till om ett tag. 
Men nu sitter jag och njuter framför datorn till fullo och med en älsklings låt på också. Nämnligen Daughtry-Over you.
Jag älskar mitt liv!
avo

/J

The Anus to the Alex

Har varit en otroligt skön dag idag. Inte gjort så mycket men var lite rastlös när jag kom hem så jag ringde Anna och frågade om hon hade lust att umgås och det hade hon. Så vid 5 knatade jag ner till henne och åkte sen upp till centrum med henne och hennes mamma för köpa hund mat till deras hund, där stötte vi på Alex så vi följde emd hem till henne och kollade på Wallander sen gick vi ut o tog en promenad med Festisar, choklad och lite godis samtidigt som vi pratade om allt mellan himmel och jord! Älskar att umgås med tjejkompisar man verkligen kan prata med och Anna (så kallad Anus) har jag känt sen 6an och hon är fortfarande en av mina bästa kompisar!
Sötnosarna Alexandra & Anna !

Men nu har jag precis kollat på teveprogrammet Generation fett på 3an och enligt mig så tycker jag att det är lite äckligt, jag är inte speciellt smal själv och har inga problem med andra som inte heller är det men det där är överdrivet! att man inte reagerar på det själv det kan ju inte vara speciellt hälsosamt att äta skit mat varje dag och inte röra på sig! (haha låter nästan som det jag gör) och sen att killarna faktiskt tycker om att bli krossade av en 250 kilos tung kvinna är ju helt otroligt. Nää det där förstår jag inte.

Och för helgen har jag inga planer kanske lite party party, jag får se helt enkelt!
men nu ska jag kolla på Beck som jag fick låna av alex! puuusss

/J

Dagens




Dagens humör: 
Happy!
Dagens borde:
Plugga :(
Dagens frisyr:
Lilla my knut
Dagens smink:
Inget, inte ens mascara
Dagens klädsel:
Jeans, linne, tjocktröja, stövlar och jacka
Dagens materiella vill ha:
mobilt bredband
Dagens köp:
Mat
Dagens längtan:
Thailand (som inte blir av nu pågrund av priserna och lasse som fick nått problem men förhoppningsvis blir det i februari)
Dagens planer:
Hem och plugga!
Dagens fundering: 
Var ska jag söka mer jobb!
Dagens tråkigaste:
Turism i skolan...
Dagens personer:
Sanna som räddade min dag genom att inte sticka från skolan så jag fick sitta själv på lektionen med de läskiga treorna ;)

2 likadana


Ipren mannen!

Har så satans ont i huvudet av nån jävla anledning! fick det när jag satt i skolan och arbetade med engelska uppgifter, ett tecken på att jag faktiskt inte tycker om engelska? fy..
efter skolan följde jag med älskling hem till honom och här är vi fortfarande. Eftersom dom inte hade några Ipren eller liknande hemma så i tron att min huvudvärk skulle försvinna om jag tog ett långt skönt varmt bubbelbad så trodde jag fel för värken försvann inte. Så nu ligger jag i älsklings säng med datorn och vet inte vad jag ska ta mig till... borde försöka somna men det går en film som jag (har sett) vill se och den heter Prinsen & Jag, o går på 3an och sen vill jag inte somna än när klockan bara är halv nio. Goosch vilka problem man har! haha ett helt klago inlägg blev det nu men det struntar jag i för jag har huvudvärk!


Jag tror jag vet vem min framtida man är!
Ipren mannen! Jag älskar Ipren den hjälper verkligen mot allt typ. Vart jag än har ont så finns det ipren!
Om man ligger hemma i sängen o har mensvärk, Huvudvärk!, feber eller kanske förkylning finns det då något bättre än att gå dom korta stegen till skåpet där iprenpaketet ligger och plocka ut en ipren tablett från paketet och sen svälja ner den med lite vatten? neej det är det bästa som finns för sen vet man att man mår mycket bättre efter en stund.
mannen
Snälla söta Ipren mannen
 kom och hjälp mig nu!

FUCK RUBRIK

jaa, det är ju det svåraste med inläggen! själva rubriken, så det fick bli det här nu (:
Vart en jobbig dag i skolan för att vi slutade 4 men åkte direkt hem o tänkte plugga lite men somnade tills liza ringde o jag skulle ner o möta henne och josse för en fika här på ruccola. Mysigt att prata lite med dom. Men nu sitter jag här och väntar på att min älskling ska komma och han ska vara här om typ 40 min.
Vad otroligt skönt det är att kunna sitta i sängen med datorn i knät o surfa on tha internat. Muahaha
men ska försöka installera ett program på datorn nu (:

/J

Sova

Ligger faktiskt i sängen med laptopen som vi fick från skolan, och tack vare Jessica så har jag lyckats få datorn att fungera hemifrån! good luck :D
Ska alldeles strax krypa ner under täcket brevid min underbara pojke och njuta av värmen för nu fryser jag för mitt jobbiga fönster går inte att stänga helt!
men ska bjuda på en bild på min underbart söta kattunge som är 5 veckor gammal snart!

beeebis
god natt!
/J

slut

Så nu är helgen slut.. igen. Dagarna flyger fram och snart är det hästlov! har inte fått bekräftat från min dadi om det blir thailand nu eller i maj, skulle bli överlycklig om det blir nu. Men vi får se helt enkelt.
Och helgen har varit jätte trevlig. Åkte på en tjej fest med Malin, Sandra och Liza i hammarby höjden och där var det massa andra trevliga tjejer. Drack lite och åkte sen vidare till skanstull hem till Jimmy inte så mycket folk men trevligt hade vi där också tills klockan blev 1 då jag och en tjej som hette rebecca bestämde oss för att ta sällskap till slussen, sen därifrån hem till älskling! träffade en tjej från dalarna i slussen som jag satt o pratade med haha hon var jätte trevlig! och sen när jag stod i kön för att gå på bussen så träffar jag på en vinglande Tompa som hade varit på krogen och supit lite väl mycket men jag fick sällskap utav honom till fisksätra iallafall, sen slocknade jag i älsklings säng så fort jag la mig ner! 
Och igår var vi bara hemma hos honom o kollade på The dark knight som var väldit bra men inte riktigt min smak av film men vi kollade också på en "skräck" film som bara var rolig och helt knäpp. 
Men idag har vi varit med Kevin & Sandra hos Kevin. Där spelade killarna fifa medan sandra halv sov och jag satt vi datorn. Men nu är vi hemma hos mig och älskling kollar på tv o jag sitter här. Men ska snart lägga mig brevid o läsa lite. 
MYYYYYS.


Lite bilder från i Fredags.

sandra
malenmaliyt

Bästa Vänner!

 malutt

/J

Penisring

Niklas har två nya kärlekar! Nämnligen dessa två.
Haha, En så kallad penisring som han fick med när han köpte kondomer och den kallas "roboten" av honom och han tycker om den så mycket att han bär med sig den överallt och tycker att den är helt AWSOME!
Och sen The Ladies Cigarettes köpte han igår och tycker att dom också är helt AWSOME för dom är rosa o luktar starkt av rosor, men enligt mig är dom jätte äckliga för cigg ska varken lukta eller smaka rosor!

 
Min pojkvän tycker om konstiga saker men jag älskar honom ändå!



 

ringladies


Men nu sitter jag i skolan och har igentligen lektion men vår lärare är sjuk så vi har fritt arbete typ men vi ska ner o käka snart o jag ska köpa min underbart goda sallad. Efter lunchen har jag turism och jag är den ända som har det, men efter det ska jag söka jobb. Skulle gjort det igår men det blev helt tomt i hjärnan så jag visste inte vad jag skulle säga men nu har jag fått lite feedback av mamma så jag ska nog klara det idag! haha låter som att jag ska göra något läskigt men ska igentligen bara söka jobb! haha :)

Nä nu ska vi ner o äta.

/J

RSS 2.0