Helgen :)

heeeej :D , nu ska jag kortfatta mig lite grann o vad som har hänt sen jag skrev sist. Helgen har iallafall vart jätte härlig . O jag har träffat världens underbaraste person lite mer information kommer senare. Men jag kan tyvär inte gå in på alla detaljer som hänt under helgen för dom vill jag gärna bevara för mig själv. men igår var jag med Liza Mikaela Fanny Anna Elin hemma hos Mikaela, Sen kom även Polen dit en stund men han var på jätte dåligt humör så han orkade inte vara kvar så han o jag åkte till hans lägenhet i västertorp. Men efter ett bra tag så upptäckte jag att klockan hade blivit rätt mycket o jag skulle vart hemma för en timma sen så vi stressade iväg till tunnelbanan då var den stängd så vi gick till fruänegn där jag skulle ta 144an till älvsjö o sen gå hem därifrån. Men när vi väntat på bussen i en halvtimme så hade den inte dykt upp så då ringde jag runt o kollade om det var nån som kunde komma o hämta mig men icke sa nicke alla låg o sov kanske inte så konstigt eftersom kl började närma sig 3 på natten! O då började jag bli lite smått irriterad på mig själv eftersom jag bara kunde skylla mig själv att jag inte hade hållt bättre koll på tiden. Men på inget sätt kunde jag ta mig hem så då erbjöd Polen mig att sova hos honom isstället. Kan ju säga att mamma var ganska galen på mig vid det laget. Men så ere alltid när mamma o jag ryker ihop mamma tycker en sak o då känns det som att jag måste förstå henne hur hon känner o ibland känns det som att hon vill ha en perfekt dotter som aldrig gör något fel så om jag någon gång gör nått fel så blir hon tokig o säger att hon är jätte besviken på mig o bla bla bla isstället för att låta mig göra ett misstag o sen lära mig av det för jag kan säga att jag vet när jag har gort fel som igår jag vet att jag borde ha kolla tiden bättre o jag är slarvig så de är bara att försöka leva med det :) , mennu orkar jag inte skriva mer kanske ringer till Bebbe sen så jag kan få berätta för henne om Världens underbaraste person jag just träffat :P

Puss & Hej


Hinner aldrig skriva !

Nu skriver jag äntligen igen har upptäckt att sommaren är till för allt annat FÖRUTOM! att sitta vid datorn jag hinner jue aldrig skriva här men jag ska försöka göra det nångång när jag hinner. Som nu Bebbe står i dushen så jag tänkte passa på o skriva lite. Så vad har hänt sen jag skrev nyss hmm inte mycket iallfall vart lite me Malin Liza & Sandra tillbringade även en natt med älsklingen i förrigår. Han har inte mycket tid över nu eftersom han har fått ett bra betalande jobb hela sommaren! :/  Men jag får försköa träffa han när han har lite tid. Men när jag va med honom så va även Malin med oss ett tag sen åkte vi o hämtade josse i Hagsätra för hon ville följa med till donken o äta lite o jag blir så jävla sur när det första man får höra ifrån josse när hon sätter sig i bilen att dom hon var med ville ta Kristians pappas bil som han körde! har man verkligen inte annat för sig än att vilja ta en bil av ens kompis kille? aja dom verkade iallfall inte vara helt på G på den tanken. Men vad finns det mer att skriva inte mycket förutom att min sommar har iallfall börjat helt underbart Värme & sol e vad jag vill ha. Men dom senaste dagarna har det regnat o vart dåligt väder men idag kom solen fram men man ska inte klaga på den svenska sommaren den verkar iallfall försöka göra sitt bästa när det gäller sol :) . Men nu ska jag inte sitta här mer jag kommer säkert skriva nåt mer imorgon om jag hinner

Puss så länge :)

JUSTE! jag sitter även o pratar lite med Jonas som är i thailand o ska vara där en månad kul o höra av honom. Saknar dig Jonas :)

Nemen heej !

hejsan jag har inte hunnit skriva på jätte länge eftersom jag inte har haft tid!. O plus att internet hemma inte har funkat hemma *suck* . Men nu är jag igång igen !
Måste bara säga att balen i torsdags var nåt av det bästa som har hänt på otroligt länge det var så kul o se alla som hade fixat sig o alla va så fina (lägger upp bilder senare). På fredagen dagen efter så var det skolavslutning VÄLDIGT sorgligt jag hatar att säga hej då o vissa människor kanske man aldrig får se igen men det är ju endå skönt med sommarlov :) .
På lördagen gorde jag inget speciellt förutom att jag var ute o åt på restaurang med familjen eftrsom min syster  fyllde 20 år GRATTIS SYSTER! . 
Efter ett tag så åkte jag o Älsklingen därifrån han skjussade hem mig o åkte själv hem till sig. Sen var jag ensam hemma hela kvällen o kände mig väldigt sällskapssjuk så på natten kom älsklingen o hämtade upp mig igen så vi åkte hem till honom o sov där isstället.
Igår var jag först med Liza & Malin sen mötte vi upp Sandra & Niclas. Efter ett tag kom vi in på att Malin hade en stor blå studsmatta på sin tomt o eftersom Niclas aldrig hade hoppat på en studsmatta så for vi hem till Malin en stund o hoppade efter ett tag kom även Emelie o joinade oss. Sen tillbaks till Fruängen där vi bestämde oss för att vi skulle åka till persionne badet (inte säker på hur det stavas) men när vi kom dit så ville ingen bada men så lurade Niclas Emelie att ställa sig på kanten o han puttade i henne med alla kläder på! jobbigt för henne men vi fick oss iallafall ett gott skratt  haha. Men sen började det regna så Sandra & Niclas åkte hem o Malins pappa kom o hämtade upp oss o skjussade hem alla, tyckte jag var snallt eftersom jag bor i hagsätra o de e en liten bit o åka.

Det var vell allt i ett kort drag :) Hej hej ,

Sommar värme !

Hejsan :D
Satan i gatan va det har vart varmt idag nästan så att det var för varmt för att gå i stan men jag o Liza lyckades stanna kvar där till 3 iallafall sen mötte vi upp Fanny  o åkte till Långsjön där vi lade oss på bryggan o njöt av solen. Liza & jag vågade oss även ner i vattnet. Efter det åkte vi hem till liza åt mat & fixade lösnaglarna till imorgon! Men nu sitter jag hemma hos älsklingen som INTE är hemma :( han åkte till en kompis o dom skulle ut o köra men jag vägrade följa med så nu sitter jag på hans rum o kollar på Pussycat dolls o har tråkigt utan älsklingen som lovade att komma tillbaka snart. Men nu ska jag gå o lägga mig i hans säng o fortsätta kolla på TV! :(

Puss&Hej

God Morgon

Halloj , jag vaknade precis i bebbes bäddsoffa ute i vardagsrummet jag har sovit som en prinsessa ! :D ,
Idag ska jag o liza troligen åka till stan så det lär vell bli om typ en timma jag måste köpa lösnaglar och en sjal till balen som är imorrgon. Efter det har jag inte en aning om vad vi ska göra kanske åka o sola nånstans men vi får se vad som händer.
Puss&Kram

Kvällsdopp

Jag Bebbe & Liza kom hem från älvsjöbadet för typ en timma sen vi tog vårat första dopp i år, o de va SVIN kallt när man hoppade i men det vart varmare sen när man hade simmat omkring en stund. O nu har vi precis ätit kyckling sallad och pizza gott gott. Men nu funderar vi på om vi ska gå o lägga oss har vart en slitsam dag för oss alla 
god natt :) 


Annorlunda dagen

Den här dagen har vart den värsta hittils på hela våren. Först drar liza mig upp ur sängen 06.30 o vi börjar 08.30 (!) o jag som är så morgon trött , sen skulle vi klä på oss våra utkädnader o sminka oss vi skulle nänmnligen vara ett ny gift par. Liza va tjejen så hon hadde en vit klänning blommor i håret o en sjöja , men jag såg värst ut eftersom jag var killen jag hade svart kavaj o svarta kavaj byxor o under det en skjorta sen hadde jag bakot slickat hår altså typ 10kg wax i håret (som då fortfarande sitter i o vägrar försvinna) sen hadde jag även målat  jätte stora svarta ögonbryn o mustach med en svart kajal penna!. Men sen när man går ut  solen o upptäcker att det var över 20 grader i solen då började jag bli riktigt irriterad för jag kan lova en sak att det INTE är kul att gå omkring i sommarvärmen i en svart kavaj. Så jag höll på o svimma men liza var glad o frisk som en o annan nötkärna för att hon hadde ju turen att bara ha en klänning på sig (en vit desutom). Sen va vi i skolan o lekte lite lekar o sånt nästan alla var utklädda Sandra & Malin var tomtenissar haha ,Rickard var en sumo brottare och hans dräkt vägde 12 kg !!! det hade jag aldrig orkat !  men men sen fanns det lite andra roliga figurer. Men efter ett tag när vi hade lekt klart lekarna så var både jag & Jimmy fulla med grädde (mest jimmy)  eftersom vi hade lekt en lek som gick ut på att man skulle blunda o snurra o sen stoppa in en gräddbakelse i varandras munnar (medans man blundar fortfarande)  o sen ska man inte spilla så mkt . Så jag råkar splasha hela bakelsen i ansiktet på jimmy o när jimmy ska ge igen så missar han mig precis så jag blev bara lite gräddig på ena kinden men mina händer var en annan historia, haha. Men efter det ar jag helt slut jag var svetig hadde spillt ketchup på byxorna var kladdig efter grädden o trött som en jag vet inte vad så då bestämmer jag mig för att jag inte orkar vara kvar så jag o liza åker hem till henne där jag får dusha o byta om till mina vanliga kläder: Efter det möter vi Bebbe & Jonas i älvsjö sen åker jag Liza o Bebbe tillbaka till skolan för att kolla vilka som vunnit pris för bästa utklädnad som hade blivit Veronica i våran klass som hade klätt ut sig till Harry Potter (hon var otroligt likt med sitt svarta kortklippta ruffsiga hår). O nu sitter jag här i janes lägenhet o har precis städat undan det sista. Inte så mkt att städa men endå.
Och imorgon är vi lediga :)


Puss&Hej

9T2 !

Älskade 9T2 !
And so we talked all night about the rest of our lives
Where we're gonna be when we turn 25
I keep thinking times will never change
Keep on thinking things will always be the same
But when we leave this year we won't be coming back
No more hanging out cause we're on a different track
And if you got something that you need to say
You better say it right now cause you don't have another day
Cause we're moving on and we can't slow down

These memories are playing like a film without sound
And I keep thinking of the night in June
I didn't know much of love, but it came too soon
And there was me and you, and then it got real blue
Stay at home talkin' on the telephone and
We would get so excited, we'd get so scared
Laughing at our selves thinking life's not fair
And this is how it feels

As we go on, we remember
All the times we had together
And as our lives change,
Come whatever
We will still be, friends forever

So if we get the big jobs and we make the big money
When we look back now, will that joke still be funny?
Will we still remember everything we learned in school?
Still be trying to break every single rule
Will little brainy Bobby be the stockbroker man?
Can Heather find a job that won't interfere with her tan?
I keep, I keep thinking that it's not goodbye
Keep on thinking it's a time to fly
And this is how it feels

As we go on, we remember
All the times we had together
And as our lives change,
Come whatever
We will still be, friends forever

La, la, la la; reapeat yeah, yeah, yeah
La, la, la, la, repeat  we will still be friends forever

Will we think about tomorrow like we think about now?
Can we survive it out there? Can we make it somehow?
I guess I thought that this would never end
And suddenly it's like we're women and men
Will the past be a shadow that will follow us 'round?
Will these memories fade when I leave this town
I keep, I keep thinking that it's not goodbye
Keep on thinking it's a time to fly

Guldarmband till vår mentor

Halloj :D ,
det har vart en jätte skön dag idag jag gick bara på den sissta lektionen som var sexualkunskap isstället för SV. Efter skolan var det meningen att jag Emma & Liza skulle åka till stan o köpa ett fint smycke till våran mentor Helena för pengar som några i klassen hade bidragit med, men eftersom liza var med hanna på ungdomsmottagningen så åkte jag & Emma hem till systers lägenhet en stund där vi åt lite mackor och drack cooola som jag o Bebbe hade köpt på morgonen isstället för mjölk haha.
När vi ätit klart ringde liza o sa att dom var klara, så då bar det av till stan. Efter en stunds grubblande om vad vi skulle köpa så fastnade vi för ett jätte enkelt guldarmband på NK som inte var för dyrt heller. 
Efter det köpte vi ett jätte gulligt kort på buttrix som vi hadde tänkt att alla som bidrog med pengar skulle få skriva något sött på sen ska även Emmas mamma köpa nån blomma okså. Helena kommer nog bli jätte glad.
När vi var klara i stan så skulle alla åt olika håll jag skulle hit till midsommarkransen Emma skulle kolla på sin pojkväns fotbolls match o Liza skulle hem o städa (vilket jag inte tror hon kommer orka om jag känner henne rätt) så nu ligger jag här i den lilla ettan helt själv o väntar på att min pojkvän ska lämna sin pappa i arlanda o komma tillbaka hem så jag kan åka dit o träffa honom en stund jag måste okså låna hans bal kostym eftersom jag o Liza ska vara ett gift par imorrgon på annorlunda dagen vi kommer se för roliga ut eftersom jag ska vara killen ;) haha, men nu ska jag laga lite mat till mig   

Puss&Kram  

Soligt

Typ godmorgon jag blir så himla glad när jag ser vädret utanför sol sol & sol nu är det verkligen sommar  
 jag sa ju att jag skulle försova mig -.- o nu fattar jag inte va det är för anledning att åka till skolan gå på bilden o sen ha en timmas ledighet när jag lika gärna kan komma efter lunchen :) , folket kommer nog bli lite smått irriterade på mig för att jag inte kan sköta mig o komma i tid iallafall den allra sista dagen som vi har lektioner men det fattar jag inte om det är allra sista dagen va fan ska vi göra på alla lektioner då? aja nu sitter jag iallafall vid köksbordet o äter ost & sylt mackor med juice medan bebbe ligger kvar i sängen o sover, nä nu ska jag ta en till macka o gå o lägga mig igen
god natt en gång till jag återkommer senare ;D


Igelkotten :)

Det vart inte sova för vår del vi satte oss o spela kort med enorma kort isstället haha efter det tog vi oss en natt macka med varm o´boy ,  Samtidigt upptäckte vi att min "underbara" syster bara hade lämnat möglig skinka o sur grädde kvar i kylskåpet åt oss -.- men men vi klarade oss med ost & sylt mackor isstället o varm o´boy utan grädde , sen tog vi oss ut o tog en nypa luft där vi tidigare hade fått sällskap av vår kära granne igelkotten men han hade inte tid att dyka upp o joina oss på trappan , aja vi fick isstället sällskapav tvestjärtar o grå suggor *uuuush* men nu ska vi iallfall gå o lägga oss hoppas jag kommer upp imorrn så jag inte kommer försent men jag kommer antagligen hoppa över samlingen o gå direkt till bilden vad jag nu ska där o göra när jag endå inte kan börja på något nytt eftersom vi slutar snart  GOD NATT ! :) nu ska jag o bebbe hoppa i säng :D

Scrubs & Bubbelvatten

Efter att ha kollat på 5 avsnitt av scrubs känner man sig ganska död så jag & Bebbe funderar på att gå o lägga sig i Janes underbara dubbelsäng o sova det är ju skola imorrgon för mig o jag vill inte komma försent nu när det är sista veckan i skolan och den enda riktiga skoldagen. Men vad skulle det göra om jag skulle ta en liten sovmorgon ;D. Det känns ganska skrämmande hur tiden kan gå så otroligt fort jag kan inte fatta att jag går ut 9an om 5 dagar okej kanske inte värsta grejjen men endå jag kommer inte åka samma gamla väg till skolan längre jag kommer aldrig att sitta i samma klassrum som dom jag har suttit tilsammans med varje dag i 4 år och min matte lärare kommer aldrig längre att få sätta IG eller G på mina matte prov längre  för den äran kommer en ny lärare på antagligen kunskaps gymnasiet få göra haha , men jag kommer sakna skolan faktiskt jag känner att jag inte riktigt är redo för en stor förändring jag brukar inte gilla förändringar men vi får se hur det går efter sommaren den kommar iallfall bli alldeles underbar känner jag på mig :)

Mitt schema den sista veckan !
Måndag: Vanlig skoldag
Tisdag: Annorlunda dagen

Onsdag: Lediga ( Nationaldagen)

Torsdag: Balen

Fredag: SKOLAVSLUTNING !


Övernattning hos syster !

Nu när min syster Jane http://Hindersson.blogg.se har rest utomlands med sin pojkvän Jimmie fick jag lov att sova en natt i hennes mysiga lilla etta i Midsommarkransen så kände jag att jag bara måste ha nån som håller mig sällskap. Först hadde jag tänkt att min pojkvän Kristian skulle tillbringa natten här med mig men efter tjaffs om att han isstället skulle vara med en kompis så vart det min älskade Bebbe som kunde offra sig för min skull o släpa sig hit , Men inte gnäller jag för det :) jag trivs lika mycket med bebbe vid min sida & bara tanken att sitta här helt själv får mig lite rädd okej jag kan erkänna jag är väldigt lättskrämd så att tillbringa natten i en etta på bottenvåningen står inte högst upp på min lista om roliga saker. Men nu ska jag vara lite social med Bebbe så att hon inte ångrar sig o åker hem igen ,
Puss & kram

BLUBB

JAG SKREV JACKIS FÖRSTA INLÄGG :)     puss&gonatt me love jacki   //  BEPPLE * http://rebeccaaas.blogg.se

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0