vårat hotell :)

Tänkte visa några bilder på hotellet vi ska bo på! :)

Hotellet, och hotellets två pooler.
ingrghgtr
njyhjmiö

Och vårat rum ser nog antagligen ut såhär :)
ojikjhrt
Fint va? :D


/J


9 dagar kvar... :D:D:D:D:D:D

Är hos Niklas just nu, och ska plugga matte strax....
Har typ 17 sidor matte jag måste räkna! KILL ME FAST
Aja, vad gör 17 sidor matte när man har en vecka i turkiet att länga till! Helt ofattbart att vi ska åka om 9 dagar! Det var ett par år sen jag var utomlands och då var jag ju i storstaden Paris, men nu ska vi till ett paradis med långa vita stränder och kristall blått vatten.
Kan bli så att jag tar med mig den bärbara datorn så kan jag kanske ladda upp bilder därifrån lite då och då, för jag upptäckte precis att vårat hotell ska ha trådlöst internet så man kan ha med sig egen dator!
GOSSSCH, jag längtar verkligen ihjäl mig...


jyfsf
(snart så!)

Nu ska det pluggas

/J


Tjejmiddag

Fredag idag då.
Har klarat av en hel vecka i nya skolan, och det har gått bra men med lite blandade känslor. Kom hem från Lizas tjejmiddag runt 10 tiden, blev tidigt för att alla andra tjejor skulle på krogen medan jag snällt fick ta bussen hem där jag är nu. Men ensam blir jag inte i vilket fall som helst för pojkvännen kommer nog snart.  
Imorgon tror jag att vi ska hem till Niklas och då blir det en riktig plugg dag! för jag har bestämt mig för att klara den här dagen med BRAVUR! som min mamma skulle ha sagt.
Längtar också ihjäl mig till Turkiet, ska bli så otroligt jäkla skönt, även om det bara är en vecka.
Har inte mycket annat att skriva just nu så jag lägger nog ifrån mig datan och glor lite på LA ink istället.

GOD NATT

/J

:)

Är hemma hos Niklas nu och ska strax krypa ner i sängen brevid honom, börjar 9 imorgon så jag måste upp typ halv 8...

Dagen har varit jätte mysig iallafall, åkte hem efters skolan eftersom jag slutade vid 12, vid 4 åker jag in mot fridhemsplan och möter far min där, går och fixar mitt pass (nu när man fixar pass så måste man lämna fingeravtryck via en sorts scanner, kul kul :P). Efter det tar vi ersättnings bussen till centralen, promenerar till en liten pub nära slottet där vi tar något och dricka, sitter och pratar om allt och inget. Därefter tar vi en promenad genom gamla stan och fortsätter att prata om allt och inget. Sen skiljs vi åt i Slussen, där jag åker till min syster Jane en snabbis och sen hem till Niklas.
Tack pappa för en mysig dag!

Imorgon bär det av till Liza för tjejmiddad eftersom hon fyllde 18 år igår!
GRATTIS LIZZZZAA! :D

 
uybhjk


 

Längtar till den 9 september :)

 
/J



 


Pass jävel

Ligger hemma i sängen nu med lillasysters dator och ska strax packa ner lite kläder o så får jag ska till Niklas lite senare ikväll, men innan dess ska jag o pappa till polishuset på kungsholmen för att fixa mitt pass.
Gårdagen var inte rolig kan jag meddela, efter skolan åker jag o Niklas till pappa i slussen för att hämta ett papper som jag behöve för att göra ett pass. Kommer dit och hämtar pappret med pappas namnteckning sen vidare till Sockenplan till mammas jobb för hon behövde också skriva på pappret, från sockenplan till Fridhemsplan för att fixa passet, hittar inte dörren till den delen av polishuset där man gör pass, så jag o Niklas knatar runt där. När vi väl hittar ingången så slutar det såhär efter att vi har väntat på vår tur ett bra tag.....

hjkl

(Kan andra rita så kan jag också! ;P )

tror ni jag blev arg eller? För på deras hemsida stod det att jag bara behövde det där jävla pappret om jag är under 18, och jag sa det till killen på polishuset och då svarar han "det här beslutades för ett par månader sedan så dom har nog inte hunnit uppdatera hemsidan" WHAAT! tänkte jag, sega nötter....
Så det vara bara att vända hem efter ett massa åkande runt för det där jävla passet.


/J


 


 









 


RESAN BOKAD! :D

Nu är resan bokad!


 

olnmjr
lbujo

Om 15 dagar befinner vi oss här i Turkiet (Alanya), det vill säga jag, Anna, Lina, Olle och Josse!
Dom andra hade planerat sen ett tag tillbaka att dom skulle åka, så dagen innan dom skulle boka resan så pratade jag med mor min om att få åka med, vilket jag fick! Så det blev i all hast jag hoppade in i planerna. Men vi ska ha så underbart den här veckan!
Men kommar sakna pojkvännen min! :(

Ny dag, nya tag

Usch fy och blä på mig.....
Har inte skrivit sen i JUNI! och nu är det fan slutet på Augusti.....

Aja, det har ju inte direkt funnits något att skriva om. Har i princip bara varit med Niklas och diverse andra, men utöver de har jag sovit, sovit och sovit och sovit lite till. Förstår inte hur jag kan sova så förbannat mycket! Om jag lägger mig ner någonstans klockan typ 16.00 och inte har ett skit o göra så kan jag typ bestämma mig för att sova en stund så tiden gå fortare. Jag har nog sömnproblem...  att jag sover för mycket då alltså haha,

Skolan har ju kommit igång lite smått nu också känns rätt bra med tanke på omständigheterna som jag säkert har skrivit om här i bloggen någonstans. Skolan är stor så man får lite klaustrofobi och känner sig stressad av alla människor som finns omkring en vart man än vänder sig, iallafall jag o vi andra som kommer från Orminge eftersom där var vi bara några få elever om dagen så hela skolan liksom andades "Lugn och Harmonisk" och man kunde sätta sig var som helst och få arbetsro.
Men nu ska man inte klaga eftersom om ca 9 månader är det STUDENTEN! HELT F*CKING AMAZING! :D
Så jag e taggad att plugga som en nörd dom här sista månaderna nu!


nlj
/J

RSS 2.0