Torsdag kväll

Imorgon är det fredag igen och jag känner mig inte taggad för fest eftersom jag har varit magsjuk och nu är jag även förkyld... men jag får se vad jag gjör kanske kör en lugn helg o bara tar det lungt, typ sitter hemma eller hos nån o bara chillar men men. Dagarna flyger ju bara iväg det är ju nästan sommar ute nu 20 grader utomhus om inte mer o det är ju underbart man blir ju så himla glad av det här vädret! och om typ en månad är det sommarlov! fy fan vad härligt. Nu flyter ju bara livet på (förutom förkylningen) haha :D. Men som sagt idag är det torsdag och idag har jag varit i skolan och efter det mötte sandra & kevin upp mig i centrum och dom tvingade mig at gå med på att spela fotboll så jag gick upp för att byta om till mjukisar sen gick vi ner till planen vid anna och väntade på att hon o BF skulle komma lirade lite fotboll o snackade va hur skönt som helst i det här vädret men vid halv 8 gick jag och sandra hem för att tvätta och nu sitter jag här o nördar framför sandras data eftersom Jane & Jimmie ska bo här en månad så fick dom låna mitt rum och jag o sandra måste dela rum vilket kan bli jobbigt i längden.... aja det kommer nog gå bra (:

/J

Måndag

image58


Min otroligt duktiga lillasyster Jodie har gjort bilden till mig! (:

Måndag

Och så var helgen över och det är en ny vecka! Vaknade vid 11 med strålande sol genom fönstret och man blir ju på så bra humör när det är 20 grader utomhus.
Men idag är jag hemma från skolan för att igår blev jag magsjuk, vaknade hos liza vid typ 8 och mådde piss dåligt tänkte gå upp o spy men så tänkte jag att jag kanske mår bättre om jag sover lite till så jag somnade om och vaknade vid igen vid halv 11 o då var jag tvungen att spy så jag sprang upp på toa o spydde, efter det ringde liza hem till mamma så hon kom och hämtade mig o jag gick o la mig så fort jag kom hem vaknade vid typ halv 2 senare o spydde igen nää fy vad äckligt! men idag mår jag bättre än igår, tror jag har feber och så men jag det blir nog skola imorrn. Nu ska jag bädda ner mig i sängen igen (: 

/J  

Lördag

Sitter hos liza nu o har kollat på ett väldigt gammalt avsnitt av Eva & Adam haha vad små dom var där! o när man tänker så var kärlek så mycket lättare på den tiden haha (: aja igår var det ju fredag o jag hade världens kaaaos eftersom jag itne hade något busskort o min hårtork var borta -.-, aja men det löste sig sen för mamma kom hem med ett busskort till mig s¨å jag skyndade iväg till älvsjö station där jag skulle möta sophia för hon skulle okså med o titta på hanna o liza som sjöng gosspel i älvsjö kyrkan o ni var jätte duktiga tjejer! o hanna du var skit bra älskar när du sjunger solo! (: men efter att ha suttit i kyrkan i 1 timma så var det slut o vi började röra på oss hem till sophia i lidingö satt där till 12 o hade en mysig tjejkväll jätte skönt men sen visste vi inte vad vi skulle göra för det var helt dött överallt så jag drog hem till niklas o sov där o liza hanna o sophia åkte till huddinge till kezo (:
Idag vaknade jag först halv 10 o var helt pigg var okså helt varm o svettig när jag vaknade för man blir det om man sover 2 varma personer i en 90 säng o solen lysandes igenom fönstret men jag väkte niklas o han ville absolut inte gå upp halv 10 på en lördag! haha men jag lyckades somna om o så sov vi till 12 o då gick vi upp kollade på en film o så, men när klockan var runt 3 så bad jag att mamma eller pappa skulle hämta mig där så efter 20 min stod pappa utanför niklas o jag fick skjurre hem. Och jag har städat hela mitt rum idag inklusive dammtorkat och damsugit så nu är det nystädat o fint! men efter det åkte jag hit till liza o vi ska antagligen tillbringa hela kvällen här med lite godis cola o en bra film. (:


Puss

/J

Fredag

Ussh fy o blä sitter här o är skiit irriterad för jag inte har något busskort så jag kan inte åka nånstans ikväll om inte mamma komemr hem lite tidigare från stans så jag kan låna hennes busskort! o så är jag skiiit hungrig o så har nån snott min hårtork fffffffffuuuuuck vad man blir irriterad på detta! aja men som sagt vi ska (eller jag KANSKE) till lidingö o chilla lite hos sophia sen skulle vi kanske dra vidare men jag får se hur mitt humör är inför kvällen men  det bådar inte gott! BLÄÄ aja ska ta en dusch nu iallafall puss heej!

/J

Torsdag

O så var et fredag imorgon då ! :D känns för jävla bra. Och planerna för imoron går mot att jag sophia o philip ska gå o kolla på liza o hanna som ska sjunga i kyrkan (lycka till :) )  sen direkt efter det ska vi röra oss mot lidingö där sophia bor o chilla lite, men det lär vell hända någonting under kvällen endå brukar ju bli så haha, men sen på lördag har jag inga planer alls funderar på att BARA ta det lungt känns som om mitt huvud skulle behöva det! sen är det ennu en vecka i skolan men enligt min lärare så är det bara 30 skol dagar kvar till sommaren men då är ju inte helger o sånt inräknade! så det är as najjs, Och idag var det nationella i engelska och då skulle vi skriva en text om det bästa minnet man har o typ vilken årstid det hände så jag skrev om i sommras. Jag hoppas det gick bra för mig för jag vill verkligen ha ett VG där! men men jag får se hur det gick ingen av oss i klassen fick IG så bra det iallafall.
O jag har ju inte skrivit sen i måndags men i tisdags var jag och sandra hos niklas i fisktsätra o glodde åp tv o spelade fotboll,
Igår åkte jag till niklas eftersom sandra skulle till stan o träffa sin kusin men det var kul endå vi spelade Guitar hero o fifa o såklart sög jag på båda spelen! men det är nog inte meningen att jag ska spela tv-spel det slutar bara i olyckor om det inte går bra för mig. sen kollade vi okså på scare face och top model haha jag är ju tvungen att kolla på det! sen åkte jag hem o var hemma halv 12! men somnade direkt när jag kom hem så det var ingen fara!


men nu ska jag städa mitt rum o sen blir det Match ikväll okså Hammarby-Helsingborg tror jag det var ska bli kul.

Pusss


/J


TUR!

image56

Har precis kommit hem från Derbyt och inte särskilt glad e man när AIK sätter bollen i mål i den 6 sista minuten för att domraen har synfel! MEN gnagarna hade bara tur inget annat än tur efttersom de var straff o 1 meter ifrån målet!
Och så blev matchen avbruten för att gnagarna börjar kasta in saker på plan efter att vi gör ett mål det där är bara onödigt. Men bajarna gjorde okså 2 väldigt onödiga saker o det var att sätta eld på 2 raketer en hamnar ca. 2 meter bakom oss så vi känner "luftvågen" o ramlar ner på sätena framför och alla börjar skrika hej villt för att killen bakom oss tydligen fick raketen på sig o den hade bränt sönder hans kalsonger, sen fick vi en annan raket PRECIS bakom oss så vi en än gång ramlar ner på sätena framför o Anna får sot o krut i ögonen jag blir typ hörselskadad på ena örat o Lina fick den på benet så det vart ett märke på byxorna o antagligen fick hon ett blå märke okså.
Men men vi överlevde derbyt iallafall så det ska man va glad för.

Men vad har man lärt sig nu? joo...


1: Tur ingår i fotboll.
2: En synskadad domare ingår INTE i fotboll!
3: Att gnagarna kastar in saker på plan INGÅR inte heller i fotboll!

image57
Snor från HAMMARBY för ni vill va som oss! Ja ni e pinsamma GNAGET!


Lördag

Gårdagen var väldigt trevlig åkte hem efter skolan o sen vidare till liza där vi väntade på hanna som var jätte stressad! tyckte nästan synd om henne haha. men när alla var klara så åkte vi till östermalm där vi mötte upp fanny cissi neutt o millan. Sen bar det av till restaurangen vi skulle äta på o det var en italiensk restaurang som hette el vapiano eller nått sånt. Men när vi kom dit så var kön att får bord ända ut på gatan typ så vi vände om direkt o hanna ringde sin mamma som tipsade om en annan mysig restaurang på kungsgatan så vi traskade dit o lyckades få bord för 7 personer fick tillomed sitta i VIP rummet  ;) haha men maten o var jätte god o det var hur trevligt som helst men efter ett tag så skulle alla tydligen iväg på fest men jag & Liza åkte hem till henne i fruängen o tog det lungt isstället.
Men så fort liza la sig i soffan så somnade hon och jag fick sitta heeelt själv o kolla på den äckliga filmen Alien vs. predator. Men efter ett tag kom Lizas pappa o låtsas mamma hem så då gick vi o la oss o somnade rätt fort. O vaknade vid halv 11 imorse så vi tog det bara lungt innan vi åkte hem till mig o nu sitter vi här o väntar på mat men sen ska vi till lizas ex philip i tyresö o chilla lite (:

 


Puuuuuss

/J

Fredag

Äntligen fredag! veckorna går ju så underbart fort just nu. Och om minde än 2 månader är det sommar lov fy fan vad skönt. Men nu sitter jag i skolan och har WS tänkte bara skriva ett inlägg innan jag börjar arbeta igen.
Sen förra helgen har jag hela den här helgen planerad tänkte skriva som ett litet schema om vad jag ska göra i helgen.


Fredag.
13.00-Åka hem o fixa till mig snabbt.
14.00-Åka hem till Liza där vi fixar oss klart
15.00-Prata me pettson!
17.30-Åka in mot stan o möta upp alla
18.00-Äta på restaurang me tjejorna
sen har vi ju ingen aning om när vi är klara men efteråt kanske de blir lite fest eftersom det är Hanna vi ska fira idag!
 


Lördag.

Chill i i tyresö hos philip kommer nog bli jätte trevligt

Söndag.
Slapp dag

Sen på måndag är det Derby match Hammarby-AIK!

Torsdag

God middag haha (; är fortfarande hemma men ska snart iväg o möta upp klassen i slussen för vi ska på bio o se nån film, vet inte riktigt vilken det är men men. gick halv 10 idag o hoppade in i dushen o har bara suttit o nötat fram till nu men om en timma ska jag åka! sen efter det ska jag anna josse o alexandra till derby shoppen o köpa billjeter till derbyt på måndag! ska bli jätte kul o jag längtar. Och imorgon ska jag ut o äta med hanna liza cissi neutt o millan eftersom hanna fyller år det bit nog jätte kul. och på lördag ska jag liza o fanny till tyresö för vi ska hem till lizas ex. philip o kanske festa lite kommer nog okså bli trevligt skulle jag tro. men nu ska jag göra mig klar för att åka skriver nog senare pusss


/J

Onsdag

skrev ingenting igår men jag var så satans trött! Jag har precis varit nere i tvättstugan o ska ner dit om typ en halvtimma igen. Har vart hemma heeeela dagen idag av en anledning som jag inte tänker skriva här o de va så sköönt att få sova ut, men vid typ 3 så mötte jag anna sen gick vi ner till henne o va där ett tag för vi skulle kolla biljetter till derbyt på måndag men det var nått konstigt så vi ska åka in till derby butiken imorgon efter skolan o köpa biljetter och vi är 6 personer som ska ha biljetter haha. men det blir nog kul på matchen! Sen vart anna jätte hungrig så vi gick till Lilla där hon käkade en pizza o jag sörpla på en coola efter en stund kommer Lina (annas syster) ner o göt oss sällskap. Efter att ha suttit där i en timme så började vi röra oss upp mot centrum och nu sitter jag här kanske ska ut en liten stund me anna kevin o josse om dom kan röra sej mot centrum snart! (: ikväll är det Top model o det får jag inte missa! pusss

/J

Måndag

När jag vaknade imorse kände jag mej jätte dålig hade ont i hela kroppen o spyan satt i halsen ända till lunch då jag var jätte hungrig o smällde i mig maten så det var nog bara det för efter lunch mådde jag prima. Slutade 20 över 3 idag så det var rätt lungt men sen vart det väldigt stressigt för jag ville gå på Hammarby matchen men inte hade jag någon biljett! men när jag pratade med Anna så berättade hon att hon skulle på matchen helt gratis med Lina & Josse för hennes mamma jobbar precis över stadion så jag fick följa med dom dit o det var sjukt kul hammarby spelade mot sundsvall och vann med 5-3 glada vart vi! vi stod ute på annas mammas jobb eftersom dom har en balkong där o vilken utsikt vi fick! såg ut över hela planen o alla läktare så vi stod på balkongen med några andra o sjöng o skrek tills vi blev hesa haha! och eftersom ingen av dom har vart på match förut så kunde dom inga sånger elelr nått men så berättade jag för anna att om en från andra laget ramlar eller gör sig illa så ska hon skrika käka gräs. o efter ett tag så är jag helt inne i matchen o lutar mig mot räcket när plötsligt en från andra laget ramlar o så blir det nästan helt tyst o matchen avbryts en liten stund då ser jag ett huvud dyka upp från sidan framför mig o skriker KÄKA GRÄS! då ere anna som skriker för full hals så alla på balkongen kollar konstigt på henne o hon fattar ingenting eftersom jag sa att hon skulle skrika så men jag faller ihop o skrattar tills jag blir helt röd i ansiktet haha, men det var nog det roligaste under kvällen. Men på måndag är det Derby Hammarby-Aik så dit ska jag anna josse lina alexandra o förhoppningsvis jessica i min klass så det ska nog bli riktigt kul! men nu ska jag data nörda lite sen hoppa in i dushen o sen sova! (: pussar

image52
För vi är Hammarby vi krigar för vårt lag, går rakt in i striden, Grön & Vit tillsammans är vi  HAMMARBY!



 

/J 


Söndag

Steg precis ur sängen efter att ha tittat på filmen Dukes of hazzard, den filmen är så himla rolig (: tänkte skriva lite om vad som har hänt i helgen. I fredags efter skolan var jag med Danne niklas danne josse o sandra vi åkte till malin  sa hej till henne eftersom hon hade kommit hem från thailand i torsdags var så kul o träffa henne igen! hon var jätte brun o hade haft det jätte kul. Efter att ha pratat med henne ett tag så åkte vi till fruängen för att äta lite sen åkte jag josse o danne hem eftersom vi alla bor i hagsätra. vi 3 gick upp till mig o sandra o spelade lite GH o fixade oss lite inför kvällen. vid 11 kom Kristian pettson sofie o malin o hämtade mig i petssons bil medan sandra o josse tog moppen till kristian där vi skulle vara under kvällen.

Igår åkte jag hem till malin vid 9 men eftersom vi inte hade några planer förutom att vi ville festa så satte vi oss o skickade sms till alla på vår kontakt lista men alla var jätte tråkiga tills Danne sa att vi fick komma hem till honom o chilla lite om vi ville så vi fick skjuss till fruängen av malins pappa sen gick vi hem till danne. Hemma hos honom var bara Hampus o dannes tjej malin men vi satte oss i vardagsrummet o hade det jätte trevligt efter ett tag kom en kille som hette måns som jag aldrig hade träffat men har var jätte trevlig o prat glad haha (: vid halv 1 bestämde jag & malin att vi skulle dra till Malin.N som hade fest hemma så vi fick skjuss av tommy dit jag stannade inte så länge eftersom jag inte hade bestämt vart jag skulle sova så jag ringde josse o hon sa att jag kunde sova hos henne om jag ville men att hon skulle komma o hämta mig hos malin på en gång isånnfall eftersom hon var på väg hem redan så det var bara att gå in o försöka hitta mina skor men lyckades jag? nej precis dom var helt borta så efter att ha letat i typ 10 min gav jag upp o satte på mig mina nya svarta pumps som jag får världens sko skav av! aja var glad att jag hade ett par skor iallafall men sen kom josse o hämtade mej så vi åkte hem till henne o spelade lite kort sen somnade vi.
och idag har jag varit med Niklas danne josse o anna åkte till fruängen ett tag o kollade på medan killarna meckade lite med josses moppe har ingen aning om vad dom skulle göra men men. Sen åkte anna o josse hem för dom skulle äta o jag stannade kvar med killarna men efter ett tag fick jag skjuss hem av niklas. 

Det var vell allt som har hänt under den här helgen och jag har redan nästa helg helt planerad! Pratade med liza och Hanna fyller ju år på fredag så vi måste fira henne o det ska vi göra genom att gå ut o äta några tjejer o efter det blir det antagligen någon fest nånstans. O på lördag ska jag följa med liza till Sophia på lidingö o festa eller till sophias pojkvän philip (som även är lizas ex) som bor i tyresö på fest. får se var vi hamnar men det är planerna för nästa helg iallfall. men nu ska jag lägga mig i sängen igen o kolla på tv elelr läsa. Puusss


/J

Lördag

Sitetr hemma nu och har inte några planer direkt för ikväll, ska väl möta upp malin om ett tag kanske så vi får se vart vi tar vägen det vankas fest iallafall ;D haha men vart vet vi inte än (:.  Alla har ju typ gått o dött idag. Men igår var jag malin sandra josse sofie pettson bonden kenneth och kristian hemma hos kristian det var väldigt trevligt stod ute på hans tomt o grilla. Vid halv 3 fick vi skjuss hem av bonden o vi slockande så fort vi la oss ner. Men nu ska jag ringa josse. puuuussss

/J

Fredag

Har kommit hem från skolan precis, skulle igentligen ha slutat för en halvtimma sen men det var massa strul med gympan för vi skulle nämnligen simma men alla sa helt annorlunda att killarna skulle vara nacka sim hall o tjejerna på doctus i värmdö men sen när vi kollar på en lapp så står det att alla ska vara i doctus! men det går inte säger fredrik i klassen för doctus är tydligen en "tjej hall" för tjejer då alltså, så det var jätte struligt sen går fredrik o frågar en lärare som säger att man ska vara i nacka o bläää så alla åker hem isstället o nu när jag sitter här o skriver så säger fredrik (som åkte till nacka sim hall) att det inte var en jävel där inte nån lärare eller nånting så han åkte okså hem. aja vi får prata med våra lärare sen om vad som hände :P haha aja vi fick sluta lite tidifare iallafall så det var skönt. men idag ska nog jag josse sandra niklas o danne ut o antagligen åka lite moppe men för det så skulle jag behöva pengar o bidra till bensin bl.a sen vet vi ju inte vad vi hittar på som kanske kostar pengar, kanske ska be mamma o pengar men det känns inte så bra eftersom jag inte vet hur mycket jag fått den här månaden ! :S aja jag slänger nog in ett inlägg sen puss

/J

Torsdag kväll

Nu har jag precis kommit hem efter att först vart nere på Ruccola o tagit en fika med Lina Josse & Liza o när vi sitter där så ser vi Niklas o Danne från fruängen komma på sina moppar o stannar utanför cafét så vi går ut o snackar lite med dom för dom skulle träffa annelie lite snabbt sen tar liza bussen hem och vi bestämmer oss för att åka hem till josse för att hämta lite saker eftersom hon skulle sova hos oss så Jag & Niklas tar hans moppe Danne & Sandra på dannes moppe o sen Josse på sin haha men iallfall vi åker till ågesta hämtar josses saker o sen tillbaka till hagsätra där dom lämnar oss o vi bestämmer okså för att ses imorrn så vi får vell se vad vi hittar på me dom. Men nu ska jag vara lite social med josse som sitter o typ pluggar tror jag haha (: puusss

/J

Hemma

Kom precis hem efter att ha vart i skolan var en ganska rolig dag för jag fick "styla" niklas hår o eftersom han har ganska långt hår så tupperade jag det o han såg ut som einstain eller hur han nu stavas o det var såååå kul haha ;P o inatt sov jag hos liza vi köpte massvis med godis i fruängen o sen knatade vi hem till henne för att kolla på top model men tyvär var det bara en sånt program som man kollar igenom vad som har hänt så det var ganska tråkigt men vi somnade iallfall rätt tidigt o eftersom liza skulle upp nån timma före mej så sov jag kvar i sängen o njöt men sen var det dags för mig att åka till skolan. men iallafall nu har jag kommit hem och ahr precis dushat så nu försöker jag få tag på anna &J Josse men nötterna svarar inte på sina mobiler eftersom dom atagligen sitter på josses moppeett men jag ska nog ut med dom en stund sen kommer Liza hit tror jag (: men nu ska jag blåsa håret o sminka mig lite (: puussss

/J


Svenska

Sitter på svenska lektion är klar med allt i det här ämnet så jag har inte direkt nånting att göra om jag inte jobbar med nånting annat. Imorse blev jag klar med min novell i svenska och enligt mig själv blev den väldigt bra så jag är väldigt stolt :D , men efter skolan ska jag följa med liza till tandläkaren för hon ska laga ett hål och jag ska vara ett bra stöd o hålla henne i handen. haha
men nu ska jag sluta skriva för min lärare e på väg hit ! hahaha puussss

/J


Sitter i skolan

Kom precis hit o när jag sandra o sabina går in i klassrummet så upptäcker vi att vi har prov! shiiiiiet o ingen av oss hade övat eller nånting så vi fick lyckligtvis skjuta upp det till på fredag då vi får göra "omprov" känner mig så oerhört klantig! aja det fixade sig ju iallafall (: men nu ska jag nog arbeta lite med mion svenska novell.

/J

Äntligen!

gaaah har ju blivit helt galen nu när bloggen har krånglat i evigheter! har ju inte skrivit sen i torsdags natt. Men iallafall i fredags åkte jag & mamma in till stan o shoppade lite, jag fick ett par höga shorts och skjorta från Vero moda av mamma fick även ett par svarta pumps från din sko efter shoppingen gick vi till en Mongolisk/kina restaurang och det var jätte gott har nog aldrig varit så mätt eftetrsom vi åt buffé! men tack älskade mamma för en trevlig kväll! jag älskar dej.
senare träffade jag josse danne och tim o vi gick hem till danne för att glo på film, kollade på en komedi som jag inte kom ihåg va den hettte sen kollade vi på american pie. När klockan vart kvart i 12 så tog jag bussen mot liza eftersom jag skulle sova där hon hade varit på fest därför åkte jag dit så sent och vi skulle vara hundvakt åt lilla hugo på lördagen. Men när jag sitter på 144an mot fruängen så ringer liza som är något på luven o säger att vi ska åka till Niklas o sebbe NO WAY! tänkte jag eftersom jag såg för jävlig ut hade ett par jeans min UCLA tröja, röda goose väst , inget smink o håret i en liten knut mitt på skallen! och ingen skysst respons fick man av Liza heller det första hon säger när hon kliver av bussen är "men gud vad du ser ut vad fan har du gjort hela kvällen" som om jag hade varit ute i krig eller nått o kommit hem i millitär kläder med lera på! aja hon plockade fram sitt smink så jag kunde fixa till mig lite iallfall och efter ett tag kom vår skjuss som skulle ta oss till länna. där hade vi det jätte kul o trevligt vi ställde klockan på 06.00 eftersom vi skulle vara hundvakt men när klockan ringde så var vi fortfarande vakna så vi bestämde oss för att sova i nån timma så vi vaknade igen vid 8 o tog bussen hem till liza o så var vi hund vakt hela dagen tills christina kom hem.

Lördags kväll vart vell ungeför heeeelt misslyckad jag var sugen på fest men vi hamnade hemma hos arthur ett tag isstälelt . Sen åkte jag, liza & fanny hem medan alexandra tog tuben hem till sig för att sen gå ut på krogen.

På söndagen vaknade jag vid 12 ungefär sen ringde hanna så hon & jag åkte o solade ståsolarium i hornstull sen åkte vi vidare till centralen där vi gick o fönster shoppade lite efter ett tag åkte hanna hem o jag mötte upp Anna, Josse, BF och kevin vi strosade runt lite o tog en fika mys pys (: Efter nån timma åkte vi hem o senare på kvällen samlades hela "gänget" ;D hemma hoss danne där vi kollade på en skräckfilm sedan gick jag hem o sov.

Igår var jag i skolan hela dagen o var så otroligt trött så när jag kom hem slockande jag direkt i min udnerbara säng o sov till typ 22.00 sen var jag vaken till 1 då jag vart trött igen. och idag har jag vart i skolan och arbetat riktigt bra (applåder till mej) efter det åkte jag & Sandra till globen där vi knatade runt o kollade medans vi väntade på att liza skulle sluta skolan när vi mött upp henne så åkte vi hem till henne i fruängen där vi var ett tag och nu har jag precis kommit hem o sitter här medan liza sitter på min säng o pluggar till två prov hon har imorgon.
 
Haha jusste det hände en liten händelse i lördags som var lite rolig, Jag & Liza badade i hennes jacuzzi medan vi var hundvakt sen efter ett tag så hör vi att nån komemr in från ytterdörren o ropar hallåååå så vi undrar vem fan det kan vara så vi ropar hallååå tillbaka från badrummet då frågar rösten om det var våran svarta valp som sprang omkring ute på gården så jag flyger upp från badrummet ut genom dörren slänger på mig ett par mjukisar o en stort-tröja o ett par tofflor, med skum i håret o på kläderna springer jag ut på gården o där står mannen som klampat in i lägenheten o sa att hunden sprang rakt fram mot en lekstuga som står på gården  och eftersom dom håller på att bygga nånting på gården så är det högar med lera o lervälling överallt så dit springer jag med min snygga outfitt och skum i håret för att få tag på hundjäveln men som tur var så hade itne Hugo några planer alls på att sticka så han och jag klampade in i lizas lägenhet igen med lera överallt och jag med mitt jävla skum i håret så det var bara att hoppa in i dushen igen! haha

men nu ska jag nog kolla på en film på tv :D pussss

/J
.

RSS 2.0