Naglar

Orkar igentligen inte skriva men det känns som att jag borde....
Så fort det blir sommar så skriver jag typ aldrig, får nog bli bättre på det.
Men ingenting har hänt sen jag skrav sist iallafall, som vanligt. Men det är skol avslutning på fredag, och på onsdag till söndag ska jag och Niklas bo i min systers och hennes pojkväns lägenhet för dom åker nämnligen till rom. 

Men  i onsdags gjorde jag mina naglar i sockenplan hos mammas kompis nånting, blev fransk manikyr med en smal silverrand precis under det vita på alla naglar och sen en liten liten blomma på båda ringfingrarna! Är jätte nöjd. Ska tillbaka om 3 veckor igen för att fixa till dom eftersom dom blir slitna efter ett tag. 
Men nu ska vi äta, (är hos Niklas)
Skriver när jag har tid (och lust) igen.

/J 


05-19-09

Sitter i skolan och ska snart redovisa mitt info och layout arbete för min lärare. Kommer få MVG skulle jag tro, låter man för självgod nu?
Har tråkigt för tillfället iallafall, ska hem efter skolan eller till Niklas och sen hem. Får se.
Längtar till den 26 för då har mamma bokat tid till en nagelsalong eller vad det heter, så ska jag få nagelförlängning! :)
Blir nog jätte fint, kommer att få ställa upp på att klia Niklas på ryggen varje natt.... haha.
Nä nu få min lärare snart vara klar! innan jag döööör. 

/J

 

05-16-09

VAD SKA JAG GÖRA IDAG DÅ!?
Skulle igentligen ha varit med Niklas, men nej då skulle han tydligen vara med sin brorsa idag igen....
Så nu ligger jag i min säng och vet inte vad jag ska göra idag. Om jag har riktigt tråkigt så kanske jag åker ut till Gustavsberg och är med Niklas och hans brorsa. Men då ska jag ha riktigt tråkigt.
Följde med Karro till Tanto igår för att träffa en gammal kompis till henne, men som vanligt var det masssooor med fulla ungdomar och flera piké bussar var där, men bortsett från det var det helt okej, lite små kallt bara. Jag och Karro höll oss nyktra också, vi drack bara cola. Eller jag drack Karros Cola, haha.

Nej nu ska jag göra något, pallar INTE sitta och dö en lördag....

/J

05-13-09

Är hemma hos Niklas nu och han står i duschen för tillfället. Har varit lite irriterad hela dagen men vet inte varför...
Aja, blev lite gladare när min "chef" hade skickat mitt schema till mig. Ska jobba två veckor i juni från kl 10-16/18. Jätte skönt att faktiskt ha ett jobb så man får in lite pengar. Har inte ens frågat hur mycket jag ska få i lön än, haha! men det lär väll iallafall ligga runt 60 kr eller mer.
Nästa vecka får jag reda på hur mitt schema komme se ut för Juli och Augusti också, spännande! ;P

lknkl
Här en "jätte söt" bild på mig och Niklas.


/J

Vill ha

JAG VILL HA, JAG VILL HA, JAG VILL HA, JAG VILL HA, JAG VILL HA, JAG VILL HA, JAG VILL HA....

bghuk
mjkl
Skorna är underbara, 800 kr
/J

05-12-09

Jag har gjort klart mitt arbete i Info & Layout och jag är riktigt jävla stolt över den, får inte jag MVG i den kursen så stryper jag min lärare sakta!
Klockan är mycket och jag ska ner o öppa porten åt Niklas som kommer strax.
Dagen i kort har varit som alla andra dagar.

Så nu var jag och öppnade porten åt Niklas och jag har inget mer o skriva så jag ska krypa ner i sängen med Niklas nu.

iukjhb


 

Jag älskar dig!

/J


05-09-09

Så var det helg igen. Niklas är nere i skåne med några från Taekwando klubb för att titta på tävlingar och jag saknar honom så innerligt fast han åkte igår och kommer hem imorgon (!?). Men det är nog just för att han är så långt borta so jag saknar honom så mycket. 
Igår gjorde jag absolut ingenting. Satt med Anna , Josse och Sandra på ruccola i typ två timmar och snackade. Efter ett tag kom Alexandra förbi o vi pratade med henne lite. 

Måste bara skriva en sak som Alexandra sa igår.
Vi stod och pratade om matchen mellan Sverige och Kanada som spelades igår.
 Anna: Jag ska inte hålla på Sverige men man ska ju hålla på ett europeiskt land iallafall.
Alexandra: Ja, men Kanada ligger ju i Europa !?
Alla: Tittar först på varandra och sen på Alexandra innan vi börjar skratta.
Jag: Alex, Kanada ligger inte i Europa det ligger ovanför USA.
Alexandra: Va? jag har alltid trott att det ligger i Europa!
Alla: Skrattar lite till
Sandra: Och du som hade varit så duktig och varit i skolan 4 dagar den här veckan.
Alexandra: Jo, men vafan vi har inte historia i min skola.
Alla: HAHAHAHA!
Alexandra: ??
Sandra: Alex, det heter inte historia det heter geografi
Alexandra: Oj, jusste....

Väldigt lyckat Alex! <3 haha.

jkl


 

/J


Bästa vänner

Jag vet alltid vart jag har er!

vfd
(väldigt gammal bild på Josse & Anna) 
/J

Träna anorlunda

Hett sex trimmar din figur Trött på gymmet? Med rätt typ av sex kan du komma i toppform i sängen. Visst kan man bli vältränad av sex! Men då gäller det att man verkligen tar ut svängarna i sänghalmen. En snabbis i raklångt läge lär inte ge någon tvättbräda, men med rätt ställningar ka du bränna en hel del kalorier.

Det gäller att göra sexet fysiskt ansträngande, skriver Aftonbladet, som föreslår att brottas med eller bära runt på sin partner. Som regel är sittande och stående positioner mer krävande - och se till att byta ställning ofta. Sex tränar varje muskelgrupp i kroppen, och du kan bränna så mycket som 300 kalorier i timmen.

Sex gör också att blodcirkulationen, blodtrycket och pulsen ökar. Kroppen frigör testosteron, samt endorfiner som ger dig lyckokänslor. Dessutom kan sex, enligt universitetet i Bristol, sänka risken för hjärtinfarkt. Du blir mer avslappnad, får bättre kondition och högre lungkapacitet.

Och precis som när det gäller en vanlig workout är det bra att stretcha efteråt - annars lär du vakna morgonen efter med rejäl träningsvärk!

Rätt smart igentligen.
jkl
/J

04-05-09

Är hemma hos pappa just nu och ska sova här över natten, älskar att vara här nu när han har börjat få iordning! Jätte mysigt. Ska försöka lägga upp lite nya bilder på pappas hus om jag får tag i en kamera vill säga.   
Dagen har varit som alla andra dagar, alltså har ingenting speciellt hänt.  
Är jätte trött så ska försöka sova strax för bebisen har hållt mig vaken lite då och då under natten, han satt en halvtimma utanför min låsta dörr och jamade och hoppade upp i handtaget för att öppna dörren vilket han inte lyckades med eftersom dörren var låst, och jag försöker att lära honom att han inte får som han vill bara han jamar lite, så jag vägrade öppna dörren. Men till slut går mamma upp och får damp på katten så jag måste öppna dörrjäveln åt bebis, men tror ni inte han vill ut efter en kvart igen när man precis har somnat om? Gooosch......

Den här texten ska tydligen stämma in på mig, vad tycker  ni?
You are lovely and caring. You help others and spread out a lot of sympathy. Your life aim might be to serve the people. But your weakness is that you forget about yourself, your own needs. All your time is hold back for your friends and family. You are always there for people in trouble. Ready for any emergency. You make a lot of sacrifices just to be a good human. But every woman has her needs, her longings and a destiny. Don't loose yourself in work or curing other people's souls. You will have your own problems in your life. Another problem is that you don't say your opinion when it's right and important to say it. People trample onto your soul if you are always so kind and lovely and helpful. They will play on you. Though you should try to relax more and enjoy your life, you should not loose the gift that was given to you to help others . Not everyone is created this way... You are unique and rare!

Och min framtida dotter ska tydligen heta Shaylee, vilket på engelska betyder "Its source is scir leah, an Old English name meaning "Sunny glade" "
Fint namn endå, vad säger du Niklas? ska vi skaffa en dotter? ;)
Såhär kanske hon kommer se ut.....


erfg
Eller såhär, riktigt söta!

fgh
Söta va?

/J

RSS 2.0